![]() |
|
Roční předplatné Eurosport Playeru končí!Měl jsem předplatné ES na rok za 639 korun a přišel mě email že toto předplatné se ruší a bude jen 129 měsíčně.Email od ES: Jestliže máte roční plán aktivní, pokud si předplatné nezrušíte (viz návod níže), vaše roční předplatné se změní na měsíční, a to při příštím datu obnovení 21-05-2024. Poté vám budeme účtovat CZK129 zaJestliže máte roční plán aktivní, pokud si předplatné nezrušíte (viz návod níže), vaše roční předplatné se změní na měsíční, a to při příštím datu obnovení 21-05-2024. Poté vám budeme účtovat CZK129 za měsíc, pokud si ovšem před obnovením předplatné nezrušíte. měsíc, pokud si ovšem před obnovením předplatné nezrušíte |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 018 |
![]() |
|
RE: Roční předplatné Eurosport Playeru končí!Jj, to už mi přišlo v březnu. Ale co jsem pochopil, půjde to přikoupit k Max za 70Kč. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: Roční předplatné Eurosport Playeru končí!Mě to doběhne v srpnu. Už jsem to zrušil. Tak budu používat E1 a E2.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Roční předplatné Eurosport Playeru končí!V nekterych zemich se po spusteni Maxu uplne zrusi prehravani v appce Eurosportu, uvidime, jestli pujde i o Cesko |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
KončíES bude součást služby MAX (Náhrada HBO MAX). Základní služba bude součástí MAXu, exkluzivní kontent za 70,- měsíčně navíc. |
kubbyjack
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
![]() |