![]() |
|
CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoiceTak jsem četl článek, že Canal+ koupil akcie Multichoice.A tak by mne zajímalo, kolik je zde pamětníků co měli MultiChoice Česká republika s.r.o a jejich produkt Multichoce Kaleidoscope, a jak nás pak podvedli. Letos to bude 30 let(1994) co vstoupili do ČR AB ipbox 55HD
|
lfc0611
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 75 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...Som zvedavý, či kúpia aj nemeckú Sky, ako sa už dlhšie o tom špekuluje. Vyzerá to tak, že Canal+ bude fakt najväčšou spoločnosťou na svete PAY TV.Uz toho skupiny fakt veľa. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...Jasně, pamatuju. Tedy když se to tak vezme, tak už vlastně moc ne. Vím že tam byl v nabídce Filmnet česky, pak myslím MTV, CMT a dál už si nevzpomenu. Možná nějaký péčko. Lokalizovaných kanálů minimum. Oproti dnešku úplně směšná nabídka. Ani už nevím, jak to skončilo. Myslím že to prostě ze dne na den zabalili. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...MultiChoice na vánoce velká akce tenkrát a do roka konec![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...Jo a ten Filmnet byl vlastně jen s titulkama myslím. |
acce
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...Multichoice kaleidoskope byla u nás první ofiko placená televize.Já ji měl kvůli přenosům ze SERIE A a bundesligy.Jinak nabídka programů byla proti dnešním platformám směšná![]() ![]() |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...MultiChoice mi vyvŕtali dieru do steny rodinného domu a nič nedodali. Vtedy som sa na to dosť tešil. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@accebyly tam tyhle programy Discovery Tv,Country music television,Mtv ,Zee Tv a pak prémiové kanály jeden filmový FilmNet nejdříve s titulkama a pak i český dabing a porňo kanaál Adult Tv....Na tom FilMnetu byl o vánocích Střihoruký Edward s dabingem- to bylo dost super 94-95 :-) _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
***********jo a myslím že ještě i Eurosport :-) ...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...A Kabel + film. Cable Plus. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 066 |
![]() |
|
@jamess96Díky za připomenutí. Bylo to v době, kdy dosud volné MTV a Eurosport se změnily na kódované stanice. |
acce
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...Přes jednu podnosnou na Kabel plus šel český komentář Eurosportu. Někdy až úsměvné, jak zpočátku byli někteří vedle. Jejich konverzace přes reklamy na Eurosportu taktéž. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 066 |
![]() |
|
@jenesjj byl tam i ten Cable plus - na ten jsem ůplně zapomněl !!!Srandovní ale bylo předplatné. Jak mi skončilo v daný den,beželo ještě 14 dní,než se mi obraz zakódoval. Musel jsem utíkat na poštu,zaplatit složenku.Tu jsem pak při hovoru odfaxoval (myslím do práglu),kde jsem pracovnici Multichoice nadiktoval číslo karty a za pár minut poslala kódy na kartu. A běželo to další půlrok ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...Pamatuju si nejaky zapas asi Pohar Uefa, Liverpool proti nejakym Francouzum ... komentoval tam Bosak.Predplatne jsem nemel, jen zvuk byl volny T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi........mám zopár kariet Multichoice vo svojej zbierke , a mal som aj prijímač Pace.... ten som dal jednému kamošovy.Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 435 |
![]() |
|
@sivko44Taky jsem ho měl v 89 roce. Byl dobrý na tu dobu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...Chodilo to v pohodě i na kartu s procesorem PIC16F84...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
Multichoice ....díky všem za odpovědiChlapy díky![]() Já jen nevěděl jaké tam byly programy, pamatoval jsem si že 5! Filmnet s dabingem(tenkráte ze vzduchu bomba), a vzpomínám na Wayenův svět s Mike Mayersem :). Jasně sport Bundesliga a Serie A,kvůli tomu jsem kupoval Pace s dekodérem, tuším taky, že se platilo dopředu(jenom už nevím kolik,ale na tu dobu to bylo dost),a hlavně si pamatuju jak po jedné bouřce odešel dekodér a já koupil extra nový(žádná láce tuším 2tis) a pak za týden skončili a nikdy nic nevrátili!! ![]() Jo devadesátky pionýrská doba Pay TV ![]() ![]() AB ipbox 55HD
|
lfc0611
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...Jenom Cable plus stál 2800 Kč na rok...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@drobečekano. I VideoCrypt II,ve kterém byl šifrován Multichioce byl prolomený a proto ti to beželo na té kartě.Stejně jako Sky Multichnnels - ten jsem měl na Battery Card - ta měla dotykové čidlo.Při změně klíčů operátora si na to dal prst a karta začala pracovat a našla nové klíče a běželo se dál :-D Bylo to do té doby,než Sky změnili algoritmus kódovacíhoo systému na kartách...Ale lepší byl D2Mac EuroCrypt. Tam se měnily kódy jednou za rok,někdy ani to ne a těch kanálů bylo!!!! To byly časy :-D Na Multichoice jsem měl PACE PSR 914 s VideoCrypt2 na SKY Multichannels Amstrad 510 s Videocrypt a na D2Mac Eurocrypt externí dekodér NOKIA s D2MAC EuroCrypt M/S ... :-D :-D Nevěděl jsem ,kam dříve otočit parabolu .... :-D :-D_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96jj to byly časy :) Sky Battery card s dotykovými čidly.Kody se udávali , jestli se dobře pamatuji na Sat3 na txt v inzerci.Pamatuji jak jednou se předváděli zástupci na nějaké výstavě až vyhodili i ofiko karty, a pak karta musela do jednoho města a jednoho obchodu, páč to už se ta kombinace čísel nedala nacvakat :)Na Sky filmy neměli chybu, ty jsem si pouštěl ještě s titulky a se sluchátky na uších a tak se učil anglicky :) Jo devadesátky. AB ipbox 55HD
|
lfc0611
![]() |
|
první dekodér 89Filmnet - 20 integráčů , desítky tranzistorů... vyrobeno cca 5 ks...![]() ![]() https://www.elektormagazine.com/magazine/elektor-200801/18709 Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
RE: CANAL+ kupuje 3,65 milionu akcií MultiChoi...SkyStar II, Pilip 6010 a pan Tato a chodilo skoro všechno. I Premiere |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@lfc0611Sky bylo tehdy super ,ale mělo konkurenci a to TeleClub a Premiere tv. To byly také pecka kanály.Kdo ví,který z nich byl lepší ...???![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@drobečeka to bylo na jaké kódování? Matsusita Satbox? A nebo....![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96TeleClub byl švýcarský jestli se nepletu.Když to shrnu poměr cena/výkon je v současnosti o hodně lepší.(sat,iptv atd.)Ale ta radost natočit "velký talíř" a něco někde ulovit....... AB ipbox 55HD
|
lfc0611
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |