![]() |
|
Sky Cinema DEKroky operátora německé satelitní pay-tv platformy Sky Deutschland s odstránením označenia HD pri svojich programoch je logický a najmenší problém... Podstatnejšie kroky, vysvetlené šetrením zahŕňajú od 11.apríla vypnutie niektorých kanálov ako Sky Cinema Premieren +24 HD, Sky Cinema Thriller HD, Sky Cinema Classics HD, Sky Cinema Fun HD... Oznámenie na statickej obrazovke pri každom programe...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 081 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Sky Cinema DENeviem, či šetria vypínaním niektorých programov, pretože Sky Cinema Classics HD presunuli na inú pozíciu a namiesto Sky Cinema Premieren +24 HD, Sky Cinema Thriller HD, Sky Cinema Fun HD spustili Sky Cinema 1 HD, Sky Cinema 2 HD, Sky Cinema 3 HD, Sky Cinema 4 HD. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Sky Cinema DESkúsim sa spýtať aj keď to nie je moc k téme. Existuje ešte zohnať CI modul pre príjem SKY DE, alebo už iba z ich prijímačom? Alebo ísť radšej do internetovej ponuky SKY DE? Dik3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 152 |
![]() |
|
@Tamihttps://www.sky.de/hilfe/geraete/bedienung/weitere-geraete/das-sky-ci-plus-modulPodľa ich stránky už modul nie je v ponuke. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 315 |
![]() |
|
Zetor25Ok, jasné.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 152 |
![]() |
|
RE: Sky Cinema DEZmenila sa štruktúra vysielania a tým pádom boli na pôvodných pozíciách vypnuté uvedené streamy... Každý si teraz môže vybrať medzi lineárnym vysielaním a objednávkou z konkrétneho balíčka... Cinema kanály majú označenie Sky Cinema Premiere, Highlights, Action, Family a Classics...Patrí k nim aj Warner TV Film HD...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 081 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@TamiJedine pozrieť nejaký originál modul z ebay tam som jeden videl.Alebo prejsť rovno na ich IPTV.Ak máš možnosť. Len dúfam že takýto krok nebude časom aj u nás že všetko pôjde cez net. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Urcite ano, satelitne vysielanie poskytuje uz iba minimum vyhod oproti IPTV z pohladu vysielatelov aj z pohladu divaka. Nehovorim, ze sat vysielanie sa uplne obmedzi, ale ten pomer sa urcite bude coraz vyraznejsie preklapat smerom k IPTV.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 315 |
![]() |
|
@black13aLen či to zvládne ten internet keď sa tam všetko presunie.Skor satelit ešte majú po dedinách tak ako aj ja.Ale mám aj IPTV ako doplnok.![]() Možno zopár staníc tam do budúcnosti ostatné uvidíme. Ale IPTV nepozná hranice.Ak sa mýlim? ![]() Ale cez satelit je obraz krajší. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Sky Cinema DETakze to znamena ze ked tie stanice zo satelitu vypnu tak to nepojde ani v Iptv.![]() |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
@Zetor25Satelit je dnes jednoznačne lepší... ale čo za takých 10 rokov? OTT a IPTV služby budú kvalitou niekde inde ako dnes, podľa mňa bude 4k štandard, niektoré stanice budú možno v 8k rozlíšení... a budeme nadávať ak niekto bude vysielať vo full hd![]() ![]() ![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@MontevideoNo ale iba vtedy ak zijes niekde na opustenej samote.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 315 |
![]() |
|
@MontevideoU nás možno ani 8K nebude.V takom Japonsku už majú 8K stanice. A 4K aby nedopadlo ako 3D. Ak sa na tú dobu pamätáš.Ake haló bolo okolo 3D A potom to časom zaniklo. ![]() Staníc je málo v 4K. Naše TV ani 4K vysielanie neplánujú. Čo sa týka IPTV máš pravdu. Technológia ide do predu a ja si jej nebojím. Takže rád skúšam nové veci. ![]() A som rád že mám aj IPTV ako doplnok. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Jedna vec s ktorou s tebou nesúhlasím je porovnávať 3D a 4K vysielanie. 4K vysielanie sa v dnešnej dobe bežne presadzuje napr. Šport počas Olympiády, či nejaké výnimočné hudobné koncerty atď. To že je 4k programov napr. cez satelit, ako šafránu, je vec, ktorá sa v budúcnosti môže ľahko zmeniť. A čo sa týka 3D, tak tento formát sa tuším v súčasnosti už ani nevysiela cez satelit, možno?! ešte nejaké Blu-ray disky a to je asi tak všetko.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 084 |
![]() |
|
@mmiriboyTak u mňa by to malo zmysel ako vravíš pri športe a možno aj pri dokumentoch.Len u nás to ešte nie je aktuálne to 4K. sme trochu pozadu.Ale snáď sa dožijem aj 4K. Čakal som že do toho pôjde Nova Sport po prípade Canal+Šport ako to majú vo Francúzsku alebo v poľsku. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
![]() |