![]() |
|
Dnes tenis WTADnes v 18:00 hraje Bouzková-Osorio finale v Bovotě. Na Canal+ ani vidu ani slechu. Canal+2 davají záznam Dakkari-Cillins. Asi jsou přednější než naše tenistky. Ostatní kanály na Canal+ mlčí, jako vždy přestavka. No zkusím se poohlédnout co na to poláci.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
Re; Dnes tenis WTAFinále odvysiela Sport 2. |
pokolo
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@mildeDobre rano, Bogota je uz od piatku na Sport2UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Dnes tenis WTADíky. Jsem si nevšiml. Stane se. Tak jsem se zeptal.😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeDobře, že jsi se zeptal. Jenom b.l.bec ví všechno. Rád se podívám taky. Jinak bych o tom nevěděl.![]() |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@krupinoJá vím psali už dřiv, že některé tenisy budou na Sport 2. Ale teď mě to hned nenapadlo se podívat do EPG.😄Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |