![]() |
|
Skylink live- Canal+Mám zaplatený balíček Canal+ do 30.4. Večer som normálne pozeral PL a teraz som si chcel pozrieť zo záznamu ďalší zápas. Žiaľ kanály Canal+ sa nedajú sledovať, vypisuje mi hlášku: Obsah nemožno prehrať. Obnovte si Vaše predplatné alebo prejdite na vyšší balíček. No ako píšem, zaplatené mám. Ostatné programy mimo Canal+ idú normálne. Platím si to len kvôli PL. Poslal som súdruhom mail, že prečo mi to nefunguje, na odpoveď majú čas 24 hodín. Stalo sa Vám už niečo podobné? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Skylink live- Canal+Dnes ráno u mne stejný problém, také jsem jim napsal.![]() |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Skylink live- Canal+Vyskúšal som pustiť všetky včerajšie zápasy zo záznamu a všetko v poriadku.ALE čo ma nemilo prekvapilo a dnes som sa s tým stretol prvý krát, tak pred spustením zápasu na streamoch Canal+ sport 4-7 išla povinne reklama v dĺžke 15 sekúnd a na druhom streame 20 sekúnd. Presne ten typ reklamy ako keď si chcete pustiť video na Youtube, ktorú musíte strpieť pokiaľ nemáte účet premium. Na hlavnom Canal+ Sport a na Canal + Action pred spustením bez reklamy. Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@MontevideoMne nejde spustiť Canal+ Sport a ani Canal + Action vôbec.a ako som písal vypisuje hlášku: Obnovte si Vaše predplatné alebo prejdite na vyšší balíček. Majú v tom bordel. Zaplatené do konca apríla. |
masto
![]() |
|
@mastoToto na Skylinku nemám rád, nejaký problém a neráčia sa o tom ani informovať. Najlepší spôsob je bombardovať ich na zákazníckej linke. Hovor po telefóne je predsa len lepší ako mail alebo správa.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
RE: Skylink live- Canal+Tak jsem to zrovna zkusil a měl jsem u kanálů Canal+ napsáno "odemknout" přitom zaplaceno do 25.4. Tak jsem najel do Skylinku, že jim napíši, ale pro jistotu jsem ještě znovu pustil aplikaci Skylink Live a už to šlo sledovat i zpětně. Zajímavý🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink live- Canal+Vše běží jak má.![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
milde kolikMali ste aj vy tie otravné reklamy pred spustením?Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@ MontevideoJá neměl,hned běžel program bez reklamy! |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
@MontevideoJo krátká reklama tam je.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink live- Canal+Už to ide aj mne a bez reklamy. Samozrejme od Skylinku žiadne info alebo ospravedlnenie, takže vážený zákazník ty len plať, drž hubu a krok. Len tak ďalej súdruhovia.!!! |
masto
![]() |
|
@mastoAj tvoj mobilny operator ti vzdy pise SMS alebo mail ked ma niekde alebo s niecim kratkodoby vypadok? Uz si si kopol, uz si spokojnejsi? |
Zohan69
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
@Zohan69Jasné že som spokojnejší!!!![]() |
masto
![]() |
|
@Zohan69Skylink mám dlhé roky, ešte z čias keď sľubovali tv navždy zadarmo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@MontevideoA preco by to robili? Klasicky korporatny marketing. Sucasni klienti kvoli nejakemu malemu vypadku urcite neodidu, ale naopak novych klientov by to mohlo odradit. Takze to urcite chcu komunikovat co najmenej.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
![]() |