![]() |
|
Archív CZSK: HBO Max přidánoOd včera přidán Add-On pro HBO Max ... odzkoušel jsem to a je to pohodlnější než v Android prostředí ... padáda ... díkyT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
RE: Archív CZSK: HBO Max přidánoPamatuje si to prehrane filmy a dily u serialu? 🙂 Nejsem doma, tak to nemuzu vyzkouset |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@MHaslarJá jsem zkoušel jen to co mám rozdívané ... a to tam byloT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
RE: Archív CZSK: HBO Max přidánoBohužel jenom na cca 2 měsíce...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Archív CZSK: HBO Max přidánoSCC je lepší i širší nabídka.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeTak to je bez debat, jasná věc...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Archív CZSK: HBO Max přidánoZdravím potřebuji poradit po instalaci nové image enigma2 openpli nejde nainstalovat archiv cz/sk pořadí někdo?před novým rokem to šlo v pohodě díky! |
Fera74
Registrace: 9/2022 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
@Fera74Prvně nainstalovat subsupport a pak archiv.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Archív CZSK: HBO Max přidánoJako plugin? |
Fera74
![]() |
|
Postup inštaláciehttps://github.com/archivczsk/archivczsk/wiki/In%C5%A1tal%C3%A1cia |
skyjet
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
Nejde mne zvukZdravim, mam dotaz. Dlouho jsem tento doplnek nepouzival a ted po aktualizaci Archivu i doplnku na nejnovejsi verzi kdyz pustim napr. z TV Nova Ulici, obraz jde ale nejde zvuk. A na iPrima zvuk jde. Nevite kde by mohl byt problem? DM920UHD, Image Newnigma2 aktualni.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
![]() |
|
RE: Archív CZSK: HBO Max přidánoTak jsem udelal novou instalaci stejneho image podle automatickeho scriptu co je na githubu a skonci instalace nejakou chybou. Archivy se nainstaluji ale skoro nic nejde prehrat. TV Nova opet bez zvuku, Autosalon pise cyba archivu pripojeni na server selhalo. Autosalon SK jde, Dokumenty TV pri spusteni nabidne rozliseni, vyberu, potvrdím a problikne a vrati se zpet - neprehraje, iDnesTV funguje, na iPrima jde jen neco jinak hlasi chybu archivu ze nemam pristup, Joj.sk jde jen neco, Pohadkar.cz taky nejde chyba archivu video nenalezeno. SkTonline jde, Sosac jde-kratke asi ukazky, TV seznam pise pripojeni na server selhalo kdyz dam neco spustit. Youtube jde ale vadi mne ta Nova s Voyo ze nejde zvuk. Po instalaci toho automatickeho scriptu pise tohle:head body h1 404 - No Such Resource h1 p File not found. p body html !-- IE needs 512+ bytes: https://blogs.msdn.microsoft.com/ieinternals/2010/08/ 8/friendly-http-error-pages/ -- DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
RE: Archív CZSK: HBO Max přidánoJeden řádek skopirovat a jede to přes telnet super |
Fera74
![]() |
|
@Josef35Odpovede sa ti asi páčiť nebudú. Väčšina problémov čo popisuješ je problém dreamboxu resp. zastaralého image. Aj keď si to mnohí neuvedomujú, tak originál DreamOS je veľmi zastaralý a keďže zdrojové kódy od enigmy nie sú k dispozícii, tak nie je k dispozícii ani ServiceApp a teda možnosť zmeniť interný prehrávač za niečo "funkčnejšie". Treba si uvedomiť, že o samotné prehrávanie sa stará prehrávač ktorý je súčasťou image a ak nevie nejaký stream prehrať, tak s tým z ArchivCZSK ťažko niečo spravím.Takže postupne: - TV Nova a nefunkčný zvuk - prehrávač nepodporuje HLS s oddeleným zvukom - Autosalon - otestované a funguje - pravdepodobne problém s image (starý python a SSL knižnica) - Dokumenty TV - otestované a funguje - problém s prehrávačom v DreamOS - iPrima - ak k obsahu nemáš prístup, tak čo s tým má doplnok spraviť? iPrima už dožíva - náhradou je doplnok Prima+ - Joj.sk - áno funguje len to čo nie je na JOJ Play. Podpora pre JOJ play nie je a vzhľadom na to ako to majú spravené asi ani nebude. - Pohadkar.cz - preklikaných asi 10 videí - funguje - Sosac - je to platená služba. Bez predplatného ide len prvá minúta - TV seznam - otestované a funguje, pravdepodobne problém s image (starý python a SSL knižnica) Záver? Daj si tam OpenATV 7.3 ... |
skyjet
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Archív CZSK: HBO Max přidáno@skyjet - mate pravdu. Ted jsem zkusil openATV7.2 mam ji nastavenou z obchodu jen ji aktualizoval a vse funguje. Blbe je ze jsem zvykly na jiny image musim to nejak vyresit. Dekuji za rady.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
![]() |