Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Archív CZSK: HBO Max přidáno

Od včera přidán Add-On pro HBO Max ... odzkoušel jsem to a je to pohodlnější než v Android prostředí ... padáda ... díky

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Archív CZSK: HBO Max přidáno

Pamatuje si to prehrane filmy a dily u serialu? 🙂 Nejsem doma, tak to nemuzu vyzkouset

MHaslar
Registrace: 5/2021

@MHaslar

Já jsem zkoušel jen to co mám rozdívané ... a to tam bylo

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Bohužel jenom na cca 2 měsíce... :lookaround:

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

SCC je lepší i širší nabídka.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Tak to je bez debat, jasná věc... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Zdravím potřebuji poradit po instalaci nové image enigma2 openpli nejde nainstalovat archiv cz/sk pořadí někdo?před novým rokem to šlo v pohodě díky!

Fera74
Registrace: 9/2022

@Fera74

Prvně nainstalovat subsupport a pak archiv.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Jako plugin?

Fera74

Postup inštalácie

https://github.com/archivczsk/archivczsk/wiki/In%C5%A1tal%C3%A1cia

skyjet
Registrace: 7/2007

Nejde mne zvuk

Zdravim, mam dotaz. Dlouho jsem tento doplnek nepouzival a ted po aktualizaci Archivu i doplnku na nejnovejsi verzi kdyz pustim napr. z TV Nova Ulici, obraz jde ale nejde zvuk. A na iPrima zvuk jde. Nevite kde by mohl byt problem? DM920UHD, Image Newnigma2 aktualni.

DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100

Josef35
Registrace: 8/2012

Tak jsem udelal novou instalaci stejneho image podle automatickeho scriptu co je na githubu a skonci instalace nejakou chybou. Archivy se nainstaluji ale skoro nic nejde prehrat. TV Nova opet bez zvuku, Autosalon pise cyba archivu pripojeni na server selhalo. Autosalon SK jde, Dokumenty TV pri spusteni nabidne rozliseni, vyberu, potvrdím a problikne a vrati se zpet - neprehraje, iDnesTV funguje, na iPrima jde jen neco jinak hlasi chybu archivu ze nemam pristup, Joj.sk jde jen neco, Pohadkar.cz taky nejde chyba archivu video nenalezeno. SkTonline jde, Sosac jde-kratke asi ukazky, TV seznam pise pripojeni na server selhalo kdyz dam neco spustit. Youtube jde ale vadi mne ta Nova s Voyo ze nejde zvuk. Po instalaci toho automatickeho scriptu pise tohle:
head
body
h1 404 - No Such Resource h1
p File not found. p
body
html
!-- IE needs 512+ bytes: https://blogs.msdn.microsoft.com/ieinternals/2010/08/
8/friendly-http-error-pages/ --

Josef35

Jeden řádek skopirovat a jede to přes telnet super

Fera74

@Josef35

Odpovede sa ti asi páčiť nebudú. Väčšina problémov čo popisuješ je problém dreamboxu resp. zastaralého image. Aj keď si to mnohí neuvedomujú, tak originál DreamOS je veľmi zastaralý a keďže zdrojové kódy od enigmy nie sú k dispozícii, tak nie je k dispozícii ani ServiceApp a teda možnosť zmeniť interný prehrávač za niečo "funkčnejšie". Treba si uvedomiť, že o samotné prehrávanie sa stará prehrávač ktorý je súčasťou image a ak nevie nejaký stream prehrať, tak s tým z ArchivCZSK ťažko niečo spravím.
Takže postupne:
- TV Nova a nefunkčný zvuk - prehrávač nepodporuje HLS s oddeleným zvukom
- Autosalon - otestované a funguje - pravdepodobne problém s image (starý python a SSL knižnica)
- Dokumenty TV - otestované a funguje - problém s prehrávačom v DreamOS
- iPrima - ak k obsahu nemáš prístup, tak čo s tým má doplnok spraviť? iPrima už dožíva - náhradou je doplnok Prima+
- Joj.sk - áno funguje len to čo nie je na JOJ Play. Podpora pre JOJ play nie je a vzhľadom na to ako to majú spravené asi ani nebude.
- Pohadkar.cz - preklikaných asi 10 videí - funguje
- Sosac - je to platená služba. Bez predplatného ide len prvá minúta
- TV seznam - otestované a funguje, pravdepodobne problém s image (starý python a SSL knižnica)

Záver? Daj si tam OpenATV 7.3 ...

skyjet
Registrace: 7/2007

@skyjet - mate pravdu. Ted jsem zkusil openATV7.2 mam ji nastavenou z obchodu jen ji aktualizoval a vse funguje. Blbe je ze jsem zvykly na jiny image musim to nejak vyresit. Dekuji za rady.

Josef35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra