![]() |
|
Přenos z MET17,45 - ROMEO A JULIE ? Charles Gounod1W 12637H 14500 (patrně QPSK). Zkušební signál už běží. Dnes žádný tanker v důchodovém věku, ale Nadine Sierra |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
Přenos z METNo, len aby sme to vôbec videli, okolo Nitry čierňava na oblohe, ako v pivnici /v sklepe/ |
olav
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
@konasDíky,že se staráš a dáš info![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@korkoranKdyž ostatní selhali...Já už se také nedívám na všechno. Ty největší pecky z MET, co už tady byly v lepším obsazení, mám nahrané, ale Sierra je naděje. Na obstarožní obézní subrety s andělským hlasem se dívat nebudu. HD a 4k kamery nemilosrdné. Tady už ani kamerový skin detail nepomůže. |
konas
![]() |
|
@olavNemusíš překládat! Mládež se na tohle nekouká, a mi rozumíme. Sortiment ťav, vretenic, kozubů, čierného korenia, atd. máme v malíčku. Používáte ještě výraz "ďumbier"? Leckde na Slovensku už není, tedy v obchodě ano. |
konas
![]() |
|
@konasJe to opravdu vzkvétající hvězda |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@konasDíky za info,choroba mě poněkud rozhodila pozornost. Jen náhodou jsem teď koukl na tento web... |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 440 |
![]() |
|
@konasOprava: choroba mi rozhodila pozornost. Je vidět, že jsem fakt mimo... |
DPetr
![]() |
|
@korkoranNaštěstí trochu zhubla. Už jsem se děsil, v Nápoji lásky už měla pěkně nakročeno k formám obvyklým u sopranistek, v La traviatě to chtělo ještě kousek, TBC na ní moc vidět nebyla, ale jako Julie už je perfektní. |
konas
![]() |
|
@DPetrZáškrt je zlý, měl jsem ho v r.1953, jako poslední utajený případ ve Středočeském kraji. Měsíc v kolínském špitálu a 32 injekcí to spravilo. |
konas
![]() |
|
@konasTak naštěstí mám momentálně jen "zaškrcené" hlasivky ( jedna z fází nezvládnutého nachlazení ) a trochu chycené průdušky. Když jsem ale ráno v kuchyni marně hledal, kam mé ratolesti zašily smetáček a lopatku, místo slovního zaláteření jsem vydal jen jakýsi vokalizovaný kvil![]() |
DPetr
![]() |
|
![]() |