![]() |
|
VU+ UNO 4k - problém FTPProsím o radu nemůžu se stále přihlásit přes wifi z PC do svého VU+ UNO 4K skrze FTP, mám poslední verzi VTI, používám Total Commander, heslo root ve VTI se mi pokaždé při otevření zobrazuje jiné i když ho vymažu a dám uložit. Už mě nic nenapadá. |
look
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4k - problém FTPVe Vučku jmeno a heslo root. Pak rstart Vučka. Total Commander IP adresu boxu. Jmeno a heslo root.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4k - problém FTPkde ve vucku jmeno a heslo root |
look
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4k - problém FTPu vti je meno root a heslo je dreambox . ak si ho zmenil , preinštalovať .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
Heslo u rootAhojte, este by som skusil heslo : pwTo mi slo stale.. ale kde sa meni, to neviem takto z hlavy. Ja pouzivam OpenPli 8.3.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: VU+ UNO 4k - problém FTPMě problém s přihlašovánim vyřešilo zaškrtnutí volby v TC v podrobnostech síťového připojeni ,,Použit pasivní režim přenosu (jako webový prohližeč),, bez toho jsem se nemohl připojit.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
@lookModré tlačítko/systémové nástroje/heslo root změnit hesloVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
![]() |