![]() |
|
Sweet tv a Sporty tvdnes zapnuto - pozice 33 jede ve Full Hd....![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Sweet tv a Sporty tvDík ještě před týdnem mi říkali že neplánují rozšíření nabídky.IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Sweet tv a Sporty tvTy jejich operátoři jsou k prdu. Ještě že mám i ukr verzi což je základní s nimi se dá komunikovat lépe a přímo s centrálouTady se mi zdá že se zeptáš oni ti napíšou cokoliv a pak si otevřou lahvové než napíše někdo jinej IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Sweet tv a Sporty tvNordic TV také zařadí tuto stanici, viz. jejich informační email:Hlásíme změnu programové nabídky Krásný den, od 2. dubna 2024 dochází u Vašeho tarifu Nordic TV HD Plus ke změně programové nabídky. Odebíráme 5 kanálů: AXN, AXN White, AXN Black, Sport 2, Travel XP. Přidáváme 6 kanálů: Sport: Nova Sport 2 Dětské pořady: Cartoonito, Cartoon Network, LalaTV Příroda: BBC Earth Vaření: TV Paprika Sporty TV - nový kanál, který můžete sledovat už teď Do nabídky jsme zařadili nový stálý kanál Sporty TV, kde najdete přenosy basketbalu, florbalu, házené, volejbalu nebo třeba amerického fotbalu a lakrosu. Na své si přijdete i u zajímavých rozhovorů s trenéry nebo nutričními terapeuty. Věříme, že Vám nové programy udělají radost Váš Nordic Telecom Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Sweet tv a Sporty tvSporty TV jedná s O2,T-Mobile a Telly.DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: Sweet tv a Sporty tvSporty TV jede i na pozemním vysílání T2 JE TO ODPAD. |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
amater3389tak zase úplně ne, je dobré, že se tu někdo ujal vysílání i z jiných sportovních odvětví i třeba z nižších soutěží domácí scény ale i zahraniční a chce to jen trochu času, než se to jak se říká srovná. To už bude záležet na nich jak se k tomu postaví. Co zatím vytknu je, že neodpovídalo EPG podle odvysilaneho pořadu. Na co jsem zvědav je, jak dlouho jim to vydrží. Snad to nebude po vzoru předchozích tv, které po určité době skončili. Uvidíme. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@HYPERale zase fotbal a fotbal a fotbal nestačím to mazat.![]() |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
@amater3389Kdyby to nebyl odpad, tak to nebudou dávat zdarma na pozemák. Ale ti čutálisti skočí po všem kde je meruna.👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
amater3389Já tam před dvěma hodinama viděl mužský volejbal live přenos.![]() ![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
![]() |