![]() |
|
Android box v hoteliZdravím. Vedel by niekto poradiť, či je možné cez daky adaptér, alebo prevodnik pripojiť Android box, alebo stick do tv v hoteli? Tie tv nie sú vybavené hdmi, len usb. Je to v zahranici a chcem pozerať našu TV. Dik za radu |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
@hard333Já to v takovém pripade delam z mobilu pres funkci Zrcadlení |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Android box v hoteliKabel HDMI na USB.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Android box v hoteliTo usb tam je jaké typu,,C,, ,,A,, atd. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 433 |
![]() |
|
@PepaJožkaAko nájdeš na hotelovom tv, ktorý je takmer monitor, funkciu na zrkadlenie? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Android box v hoteliTV ma len USB A a klasicky antenny vstup pre kablovku. |
hard333
![]() |
|
RE: Android box v hoteliViděl jsem u jedné firmy redukci Hdmi na USB s 2 redukcemi za cca 900 kč, ale jestli to funguje nevím. Nikdy jsem to nezkoušel. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 433 |
![]() |
|
@hard333Značka a model televize? |
melmus
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@KarnerToje už snad dnes v každé Smart TV v menu, ne? Zatím jsem neměl problém |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaA už jsi viděl Smart TV bez HDMI, popř. uzamknuté MENU u TV na hotelu ? |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 014 |
![]() |
|
@RAFI007Zrcadleni je v zakladnim menu, kde se prepinaji zdroje signalu, a tohle se nikdy nezamyka - pokud to vubec jde. HDMI jsem mel u sve prvni plazmy kupovane v 2005 |
PepaJožka
![]() |
|
@hard333V takovém případě nejlevněni s jistotou výsledku převodník HDMI na CIHCH (HDMI2AV) a pak analog. modulátor (Fte MAV-2169). Celé to vyjde na cca 700,-. TV kabel odpojíš od rozvodu a dáš do modulátoru a jenom najít správný kanál. Technicky blbé, ale funkční řešení i v případě, že namáš přístup do menu TV. Obraz ale odpovídající analogu. |
RAFI007
![]() |
|
@PepaJožkamáš jenom problém s pochopením textu v zadání tazatele. Přečti si ho znovu. Je rozdíl mezi TV na hotelu a u tebe doma.Historicky na některých hotelích jsou ještě staré TV z doby analogu a rozvod je přes analogové modulátory. Nebo DO jen s fc zapnout, zvuk +- a přepíníní kanálů ti taky nic neříká ?![]() |
RAFI007
![]() |
|
nechápuco to je za hotel,kde mají dnes CRT tv,i největší sh.i.ty TV placatý mají Hdmi,jezdím s androidem po dovolených spoustu let a všude jsem koukal |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@hard333v nejhorším budeš koukat do mobilu |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrzdar chlape!To je mi Tě líto - já jezdím na dovču pouze relaxovat a sexovat ,ale ten relax mi nějak proto nevychází... ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@jamess96já taky,po poledni si dávám 20 u zpráv na čt24 a večer si sexujeme u očka |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Android box v hoteliV hotelu si máš radši hrknout a né čumet na bednu. |
Sony
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
@Sonya miliony lidí čumí do mobilu i na pláži |
pierrepetr
![]() |
|
@Sonyjá nelítám na dovolenou kvůli hrkání,to mohu kdykoliv doma,chápu ,že jsou tací,co to mají jako svátek 3x do roka max.![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrZnám taky jednoho, co mi volal až do Německa, co má udělat na hotelu ze satelitem, že stará se chce dívat na hotelu na CT zprávy z Astry |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Android box v hotelinechcem zakládať nové vláknohttps://www.youtube.com/watch?v=tA8xWPsGGlM , odstranenie aj filmy google play hádam to niekomu pomôže ![]() |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 796 |
![]() |
|
RE: Android box v hoteliChlapci, nie kazdy ked sa spomenie hotel,je zakonite na dovolenke pri mori.Su to pracovne cesty aj v krajinach, kde by si radsej po tme z hotela von nesiel a o relaxe sa urcite hovorit neda... TV su aj novsie LED, ale zrejme vyrabane pre hotely, bez dalsich vstupov, okrem spomenuteho USB A Aj tak dakujem za rady, nieco skusim |
hard333
![]() |
|
@pierrepetr![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
![]() |