![]() |
|
O2tv 2.0 ve VU uno 4k image VTi ( archiv czsk)Zdravím, funguje někomu v archivu czsk, image VTi 15.0.2, nová O2 tv 2.0? Zkoušel jsem kombinace snad všech možných nastavení včetně přehrávačů předvolený,exteplayer3 a gstplayer, předzracování MPEG-DASH streamů, ServiceApp je nainstalovaný, a stále je při snaze o spuštění černá obrazovka. Tak se chci zeptat, jestli má snaha o zprovoznění není zbytečná |
chrdinka
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: O2tv 2.0 ve VU uno 4k image VTi ( archiv c...Exteplayer3 vo VTi nepodporuje mpeg-dash. Viac info ohľadom O2 TV 2.0 v ArchivCZSK je na CS Fórum. Nechce sa mi to písať x krát ... |
skyjet
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
PoděkováníDíky moc za navedení, je to tam popsáno perfektně. Ještě by mě zajímalo, pokud bych přecházel z VTi na jiný image, zda budu moct přenést seznam stanic a nastavení tunerů. Byla s tím docela práce |
chrdinka
![]() |
|
RE: O2tv 2.0 ve VU uno 4k image VTi ( archiv c...Zadej svoji ip adresu boxu a vyjede Ti webif vučka, na levé straně najdeš editor přehledů, najdi zálohovat-export programů a ulož. V novém image to samé, akurát soubor, ktorý si ukládal, dáš import a je to,žádná hesla, dreamboxedity a pod, tohle je nejjednodušší. Nastavení tuneru si vyfot a v novém image vyplníš tabulku v menu podle fotky, jak jednoduché...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
DíkyDíky za odpověď, vypadá to, že bych to mohl zvládnout. A pak už jen si zvyknout na nové image |
chrdinka
![]() |
|
@chrdinka píše:...zda budu moct přenést seznam stanic a nastavení tunerů.Ja osobne mám odskúšaný prenos zoznamu obľúbených programov medzi OpenATV a OpenPli. Čo sa týka nastavenia tunerov - to robím ručne, nakoľko mám 2 rozdielne kombinácie DiSEqC zostáv z mojich sat pozicií. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 010 |
![]() |
|
![]() |