![]() |
|
něco lepšího než liveonsat ?Ahoj, existuje nějaká lepší stránka na rozpis fotbalu na sat/kabel než liveonsat ? Dřív zde bylo možné najít běžně méně známé ligy...v sekci "Jižní Amerika" už skoro nic není....TŘEBA....nebavím se o Německu , Itálii apod...díky |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: něco lepšího než liveonsat ?Vyskusaj SportEventz.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@black13aJe to zaujímavé, super vďaka. 👌👍3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
SportEventzA něco podobného pro sport na čr a sk programech? |
novic
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 161 |
![]() |
|
@novichttps://sportnet.sme.sk/tv-program/ |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
RE: něco lepšího než liveonsat ?sport-tv-guide.liveMůžeš si tam po registraci nastavit oblíbené sporty, ligy (max. 30), týmy (max. 40) atd., dále u stanic i zemi původu (až 8 různých států). Třeba u zápasu NHL - Vancouver Canucks Boston Bruins mi ukazuje tyto stanice: ESPN+ [US] NESN [US] Sportsnet Pacific [CA] CITY Edmonton [CA] CITY Montreal [CA] CITY Saskatchewan [CA] CITY Toronto [CA] CITY Vancouver [CA] Mám momentálně nastaveno zobrazování stanic z těchto zemí (USA, CZ, SK, DE, CA, JP, China, HU) Bournemouth Manchester City: WBAL TV [US] WCAU TV [US] WWBT TV [US] NBC [US] WVTM TV [US] UNIVERSO [US] Peacock [US] fuboTV [US] CANAL+ Sport [CZ] AbemaTV [JP] RTL+ [DE] QQ Sports [CN] iQiyi [CN] Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: něco lepšího než liveonsat ?https://www.livesoccertv.com/schedules/ |
paštičky
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
@stamarNa sportnet.sme.sk bohužel v posledním čase nejsou doplněné přenosy u některých stanic, občas chybí ČT sport nebo hlavně Nova sporty anebo jsou doplněny až pár hodin předem, dřív tam byly i víc než týden dopředu. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
liveonsatNo a dnes u nás v tatarstánu tradičně bez superclásica River Plate-Boca Juniors... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 887 |
![]() |
|
@FI711010Čekal jsi snad, že u nás někdo koupí Superclásico, když nikdo nekoupil práva na ligu.Ale mohu tě uklidnit, rozhodně nejsme jediní na světě (spíš naopak), kdo to nebude vysílat. Pokud to je pro tebe taková priorita, tak zkus předplatné nějaké VOD služby, která to bude streamovat, jako je např. Fanatiz EU a ještě to budeš mít i s původním komentářem. Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
salfa72Ano Fanatiz EU už jsem si předplatil![]() |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 887 |
![]() |
|
black13a + salfa72Děkuji oběma...přesně toto jsem potřeboval....chtěl jsem se zeptat i na NHL...to je na bonus hodně dobrý ty US TV (Y) krása... |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
![]() |