Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink: Sport a dokumenty v únoru pro všechny

"Bez ohledu na objednaný balíček programů mohou všichni zákazníci služby v Česku a na Slovensku sledovat dokumentární filmy a sportovní přenosy. Do volného vysílání byly zařazeny programy Viasat Explore, CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3, které jsou v únoru dostupné všem."
Soused, který má tuto službu, tak mi volal, že opět nezklamali: hláška - temto program nemůžete spisti, protože nemáte příslušné oprávnění. Ještě včera údajně sledoval ..... :-/

mini
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink: Sport a dokumenty v únoru pro vše...

A proč soused volal tobě a proč to ty píšeš sem a nevoláte nebo nepíšete na Skylink? Tady to nikdo nevyřeší.

zzz
Registrace: 1/2006

for zzz

jen info ....

mini
Registrace: 7/2009

Já na Skylinku vidím tohle .. "Rádi bychom Vás informovali o únorovém volném vysílání. Celý únor si všichni zákazníci užijí volné vysílání stanice Viasat Explore. Ani v únoru Skylink nekončí se sportem a díky volnému vysílání programů CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3 diváci uvidí dva nadcházející tenisové turnaje."
Ale dle mých počtů byly volně 3 v únoru turnaje Abu Dhabi a Kluž a Linc

Hexy
Registrace: 9/2016

Ano, volné vysílání běželo jen do včerejška.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

@Hexy

Ani v únoru Skylink nekončí se sportem a díky volnému vysílání programů CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3 diváci uvidí dva nadcházející tenisové turnaje. Hned na 1. a 2. února jsou naplánovány přímé přenosy z rakouského Lince a komentátoři budou připraveni přímo u centrálního dvorce linecké haly. Druhou zastávkou WTA Tour bude Abú Dhabí, hlavní město Spojených arabských emirátů.

A proč tedy píší i o Abú Dhabí... :O :laughing:

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

@drobeček

Abú Dhabí skončilo v neděli. Teď je turnaj v Dauhá a ten už holt není pro všechny.

Judithka

@Judithka

Ano, pravda... :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

Když jim to platící zaplatí,tak at čumí.Já chci HBO 123 A CINEMAX 12 aspoň na týden.

dulin
Registrace: 1/2013

Zaplať si HBO Max a máš tam vše.

zzz

Canal+ sport 2

Mám zaplacené 2 roky dopředu Flexi 10 a rad bych se díval na WTA turnaje. Jaká je nejlevnější varianta s dalšími sportovními programy?

Trut
Registrace: 3/2018

@Trut

Doplnkový balík canal+ za 239Kč

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

balíček Canal+ :8)

drobeček

Skylink koncom januára informoval, že v rámci ochutnávky diváci môžu sledovať 2 nadchádzajúce turnaje. Hneď sa mi to nezdalo, lebo vo februári pokračoval turnaj v Linzi, ktorý vysielali od 30.1 do 4.2 potom 5.2 začal turnaj v Abu Dhabi a v Kluži, aktuálne prebieha v Dauhe, 18.2 začína v Dubaji a 26.2 v San Diegu... a každý čakal, že budú vysielať celý mesiac :laughing: :laughing: :laughing: Korektné by bolo ak by napísali presný dátum ukončenia ochutnávky staníc canal+ sport2,3

Montevideo

@Montevideo,drobeček

To mne taky napadlo. Ale pak nemám Sport 1,2. Tak tedy jedině změna na Kombi+ s tím, že 90% programů nevyužijí.

Trut

@Trut

Tak potom jedine kombi+...

Montevideo

@Montevideo

Mě ze Skylink napsali, že o vypnutí pro všechny rozhodli včera ... :O :laughing: , každopádně je to takový drobný ojebeček... :laughing: :O

drobeček

@drobeček

Presne tak, lebo vždy uvedú dátum odkedy - dokedy

Montevideo

@Montevideo

No právě. Vzhledem k tomu, že platím O2 stříbrnou a k tomu ještě Skylink pro Sport 1,2 Flexi bylo ještě přijatelné, ale nyní si připlatit za Canal +Sport2 dalších 170Kč? A jestli se Canal+ domluví s O2tv na sdílení Canal+ Sport2...

Trut

@Trut

nedomluví,určitě ne letos.....

dawis77
Registrace: 9/2011

@Trut

Předplatné Flexi na 2 roky by při přepočtu na Kombi+ mělo vydržet víc jak rok, a pak už může být situace jiná jak se Sport1+2 na O2, tak s poskytnutím Canal+ Sportu 2 jiným operátorům.

Judithka

@Montevideo

@Montevideo, díky za informaci, že se Skylink rozhodl zakázat přístup k těmto programům všem. To je opravdu zklamání, zvláště poté, co byly v únoru inzerovány jako dostupné pro všechny.

Danamin
Registrace: 2/2024

Danamin

Toho balíčku flexi 10 je škoda, ale dal se ještě předplatit až na dva roky k 31.1.2024. Canal+/Skylink založil nové nebo upravil balíčky a některé zrušil. To bohužel neovlivnime, i u jiných operátoru se mění občas programova nabidka balíčku. Většinou se ta nabídka upravuje na menší počet. I já jsem si donedávna predplacel flexi 10, ale kvůli PL jsem musel přejít na Kombi+. kde jsem ještě využil možnosti zaplatit to za starou cenu 449,- a někteří to dokonce měli v akci ještě za nižší cenu při ročním predplatnem. Jinak jsem si ten balík flexi 10 pochvaloval. Za ty peníze třista mesicne dobrá nabídka z výběru programu, jen byla škoda, že se nedala vybrat i nabídka z Canal sport a Nova sport 3,4. Cena balíku by se určitě zvedla, kdyby tam byla tato možnost, to by mi nevadilo, klidně bych si priplatil tu padesátku nebo stovku navíc, hlavně že by se dala vybrat vlastní nabídka programu, kterou sleduješ. Rozhodla taky o tom i cena za televizní práva za PL a LM, že to bude kakto s předplatným balíčku u Skylinku. Jo nový majitel, Nová nabídka balíčku u Skylinku.

HYPER
Registrace: 11/2010

Danamin

Taky asi rozhodlo o osudu balíku flexi 10 počet předplatitelů. Pokud tomu tak bylo, tak je to myslím jedno jestli se jedná o tisícovku nebo dvoutisícovku zákazníku, hlavně že se platí a když kape.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra