![]() |
|
Modul CAM 803Známy si nechtěně nastavil modul Skylink CAM 803 na SK region, co jsem četl, tak to už nejde změnit, ví snad někdo, jak by to šlo? Dík. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
RE: Modul CAM 803pripojit este dvbt, v ČR tam aj nieco hodnotné máte |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
@vlcekZákaznícka zóna, miesto inštalácie a vyplniť formulár ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
vlcekzavolej na infolinku co ti řeknou ale podle mě by to mělo jít na dálku,oni by to mohly přepsat když dokáží poslat zápisy ale to nevím. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Modul CAM 803A po resetu do továrka se ti znovu neobjeví nabídka Skylink CZ nebo Skylink SK? U modulu se jedná jen o verzi fastscanu, ne? To není výběr operátora.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: Modul CAM 803Uz ked sme pri tych regionoch, je mozne mat pod jednym Skylink uctom registrovanu jednu kartu na SK, druhu na CZ region ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@vlcekMěl jsem omylem přepnutý Kaon MZ-52 na SK region a distributor "inter-sat" mi řekl, že to tam musím odeslat |
volda15
Registrace: 5/2016 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@DiaboltpMáš pravdu, že se jedná o nastavení fastscan v modulu. Když se nastaví fastscan v televizoru na cz region, tak se naladí. Problém nastane po každém zapnutí televize, kdy se na obrazovce objeví hláška „ Ladit CAM ano - ne“ a musí se potvrdit volba. U starší důchodkyně, které už to tak nepálí se stane, že potvrdí „ano“ a pak se naladí fastscan v sk. Jde o to jak změnit nastavení fastscanu v modulu. |
vlcek
![]() |
|
@LucaBrazzaAno jde,já to tak mám. |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
RE: Modul CAM 803vlést do menu modulu provest tovarni nasteveni modulu a pak zvolit Skylink CZ |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Modul CAM 803Teď jsem se vrátil od toho známého, kde jsem si s tým problémem pohrál. V menu CI jsem si ujistil, že je fakt nastaveno SK. Je tam možnost vypnout fastscan. Po vypnutí a naladění pomocí fastcanu v televizoru se hláška už neobjevila. V menu CI je také tovární nastavení modulu, ale do toho jsem nešel, měl jsem obavu abych náhodou nějak nezrušil funkci kódovaní. Co je zvláštní, že programy naladěné fastcanem CZ i SK v rámci balíčku jsou odkódované, jak české tak slovenské. |
vlcek
![]() |
|
@petrpupaJestli to tak jde, tak to příště zkusím. Bude zajímavé, jestli se nezruší odkódovaní slovenských programů. |
vlcek
![]() |
|
![]() |