![]() |
|
Karta Next SkylinkAké sú prosím Vás podmienky? Je treba nové prijímače so zabudovanými kartami?Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
Karta NEXTČlánok je na SKYLINKU,"karta NEXT za 4,40€/mes. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
a co pak...a co pak si to nemůžeš najít sám? 12ssec práce.....Službu Druhá karta můžete získat pořízením satelitního přijímače / CA modulu s již zabudovanou satelitní kartou Viaccess Orca nebo Nagravision v našem e-shopu a její následnou registrací jako karta NEXT. ofiko link na Skylink: https://www.skylink.cz/televize-pres-satelit/balicky/druha-karta?psafe_param=1&gclsrc=aw.ds&gad_source=1 ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Karta Next SkylinkVeď jasné, že si to viem nájsť... mám 2 karty, na jednej je balík kombi+ a na druhej mini a zaujíma ma či je možné tú kartu s balíkom mini preregistrovať na kartu Next, lebo nové prijímače sa mi akosi kupovať nechce. By som tam aj zavolal, len volať sa mi momentálne nedá![]() ![]() ![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
RE: Karta Next SkylinkAno dá se pře registrovat na kartu next ale jen telefonicky a je to trochu na delší dobu. Musíš je přemluvit ale de to také jsem to tak dělal a podařilo se. |
Aplk
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
@AplkVďaka za odpoveď... toto som chcel vedieť![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@AplkPrávě jsem volal na Skylink, mám druhou kartu na účtu a chtěl jsem z ní udělat NEXT, na první kartě mám PREMIUM a slovnesky mluvící paní, mi řekla, že to nejde, snažil jsem se jí přemluvit ale bouhžel, modul se zabudovanou kartou se mi kupovat nechce, když mám kartu i CAM SMIT.Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
@MontevideoNE nejde to. z normalni karty nejde udelat NEXT karta. nekde si na bazaru kup hotovou kartu a pak si ji prevedes na svuj ucet a priradis ke svoji karte, ale je to strasne slozity a je to na dlouho.nejprve se musi vsechny tri karty dostat na jeden ucet, stara HLAVNI,NEXT,nova HLAVNI, pak se ta NEXT pres formular skylinku odparuje od stare hlavni, a priparuje na novou HLAVNI. a pak teprve tu novou hlavni a k ni prirazenou next prevedes na svuj ucet. uz jsem to takhle delal trikrat a fakt lahudka. a telefonicky to nejde. takze pokud na to mas cas a nervy muzes zacit.nejlepe koupit uz dve hotove karty hlavni plus next najednou. a nebo muzes udelat next z noveho modulu nagra. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Karta Next SkylinkPáni, veľmi pekne ďakujem za odpovede![]() Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
![]() |