![]() |
|
Testovací videoNemáte nějaký odkaz na zkušební video,abych tím projel nový televizor,zkouška na vypálené body atd. ? DíkyChci si stáhnout na usb,nezkoušet přes net. Prosím |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Testovací videoExperti ma opravia, ak sa mylim: Videom sa obraz neotestuje. Namiesto toho- Staticky monoskop s vysokym rozlisenim - Cierna obrazovka (prepnut na video vstup bez signalu) Som moc mimo? |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 511 |
![]() |
|
@Jean RenoJeště bych přidal jednobarevné plochy k zobrazení právě vypálených např. log, pokud jde o televizor použitý na prodejně. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
RE: Testovací videopred pár dňami som sem dal testovacie farby pre full hd aj 4k . treba si to pohľadať .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Testovací videono našiel som tostiahnuť rozbaliť , dať na usb , vložiť do telky a poriadne prilepiť nos na obrazovku . https://webshare.cz/#/file/aS5gFKx63x vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: Testovací videoDíky, chtěl jsem hlavně zkontrolovat vypálené body, v minulosti jsem je viděl na televizi pouze u modré barvy |
slava68
![]() |
|
@BrumoSuper, nepříjemný test pro mojí starou plazmu![]() |
torny
![]() |
|
@tornyMůžu se zeptat,jakou a jak starou máš plasmu.Já mám Panasonic,něco přes 15 let,zatím úplně bez problémů.. |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
pániniet zač .na LG som si dal 5 ročnú záruku . až sa mi vypáli čo i len jeden bod , mám novú. vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@radek79TX-P50ST50E asi 12 let. Tenkrát b*bnuli s 3D zobrazením, ty brýle jsem si nikdy nepořídil. Na brumových fotkách mám fleky v oblasti log nejčastějších programů, nejzřetelněji na červeném. Při sledování pořadů si jich nevšimnu, někdy se stane, že nevhodné logo vypálí stín, který ruší i při filmu. Aktuálně jsme pustili pár dílů na EpicDrama a to má logo skutečně jedovaté. Pak pouštím na hodinu rolující pruh k vyčištění. |
torny
![]() |
|
@slava68Stáhni si testovací obrazce třeba pro monitor, hoď to na flešku a uvidíš. Na body potřebuješ jednolitý barvy ne video |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@tornyJá mám TH-42PX80E,vypálených log ani jiné grafiky v obrazu jsem si nevšiml.Žádný systém proti tomu v Tv nemám,nebo aspoň o tom nevím.. |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Testovací video@MmorousTi jsem měl na mysli,nemáš nějaký link ? |
slava68
![]() |
|
@radek79Tu jsem měl myslím taky, byla jen na mpeg2. Když mladým odešla crt tv, poslal jsem ji dál a pořídil tu 50. Ale ta 42 měla subjektivně lepší obraz. |
torny
![]() |
|
@slava68Zkus vygooglovat MONOSKOP. Vylezou Ti testovací obrazce, možná si něco vybereš |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
![]() |