![]() |
|
Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv skúseno0Dobrý deň, zvažujem si zaplatiť aplikáciu Canal plus sport do tv.Nenašiel som na internete žiadne fóra resp. užívateľské skúsenosti s touto aplikáciou. Ide mi o to, či appka je spoľahlivá, a hlavne či kanály načíta ihneď do hd kvality. Internet 800/150 Plánujem to dať do dvoch tv. Prvá tv je Samsung UE7002 KS, s tizenom r.v.2016, ...nie som si istý, či vôbec tam appku canalplussport nainštalujem Druhá tv nie je smart, ale mam ju prepojenú s xiaomi stick...tam to viem nainštalovať. Hlavne si chcem overiť, či appka resp. streamovacia sluzba je spoľahlivá... Ďakujem za odpovede |
pavlicko
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 4 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@pavlickoappka i streamovaci sluzba jsou spolehlive, ale tvoje dve televize jsou problem, doporucil bych zakoupit slusny androidbox. 👍 |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...Lepšie si je objednať skylink live tv s balíkom canal+, obsah totožný s aplikáciou canal+ a pri skylink live má užívateľ ešte stanice z balíka digitalSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@MontevideoJak je to s kvalitou obrazu Skylink Live. Mám aplikaci Canal+ a obraz pěkný.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@MontevideoSkúšal som Skylink live tv cez testovací účet, a je to pomalé, prepínanie kanálov je zúfalo pomalé, každý kanál mi nabootuje do hd kvality za cca 10 sek....to sa mi nepozdava...pevne verím ze Canalplus sluzba ma tieto muchy vychytané |
pavlicko
![]() |
|
@pavlickoTak si Canal+ kup na měsíc a uvidíš. Je svižný ale mám Android tv box Nokia 8010. Ten stick nevím.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...Mám teď doma homatic Q box doma od dcery kde má skylink live a canal+ a po prvotním spuštění např. Canal + action chvíli obraz trvá něž se ustáli 10s, ale pak při přepínání dalších kanálu už je obraz v HD. Net 100 mb. Různé sticky jsem na radu známých přes IT nikdy nepoužíval. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...Chce to určitě nějaký android box kolem 3000Kč. |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
@mildeObraz je superSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...Mám Nokia streaming box 8000 a 8010. Oba tyto android tv boxy fungují docela slušně. Zkoušel jsem i Nokia streaming stick 800 ale to už nestálo za nic. Pomalé reakce, občas musel ven z el. sítě atd. |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
Canal+ a WTAJdou na platformě i další zápasy WTA (ty které nejsou na Canal+ Sport 2?Jako třeba na Eurosport.com (Eurosport playeru) všechny zápasy z Grand slamů. |
hadrak
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
@krokodylAký Android box ideálne certifikovaný my odporúčate? |
pavlicko
![]() |
|
@MontevideoCanal+ má zase databází s filmy a seriály. Všude je něco.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@pavlickoTo dělá i u aplikace Canal+ na tabletu. Zítra to odzkouším na tv boxu Nokia 8010. Dám vědětVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeSkylink live mě vždy ukazuje rozlišení pouze HDready 720. Jestli někdo umí vytáhnout, uložit streamy a prohlédnout vlastnosti, bylo by to prima. O2 tenis byl podstatně bohatší, obraz kvalitnější, často live na 4-6 kanálech současně, logická databáze. Pro tenis je tok cca 1,2K/s co mi live ukazuje android nedostatečný. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
Překlep...1,2 M/s![]() ![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
@minestraStreamy uložit neumím a pak posoudit. Ale jestli chceš mohu ti zaslat do PM přihlašovací údaje aplikace Canal+ na otestování a porovnaní se Skylink Live. Zatím mám oba, pak jeden zruším. Podle kvality.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...Rozostření obrazu cca 10s dělá na obou operátorech Skylink i Canal+. Potom obraz srovnatelný. Satelit se zdá o chlup lepší. Testováno Nokia 8010 net 300/300 optika.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: JuriMne nič nerozostiera, ide okamžite pekne. Teraz mám LG oled webos, lepší procesor a RAM 3 GB. Keď som mal TV philips android starší procesor 2 GB RAM, tak sa to rozostrovalo 10s a navyše pri športoch zasekávalo, trhalo každých 10 s. Určite dosť záleží na boxe, alebo TV. A skylink má stále len 720p rozlíšenie. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...rozmazava se to pri kazdem prepnuti programu, absolutni katastrofa, tohle nikdo jiny nema, jen exkluzivne skylink 👍 |
krokodyl
![]() |
|
@krokodylMě se to rozmazává i v aplikaci Canal+. Tak asi jejich chyba. Na satu dobrý.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...je to tak, jak na pc, tak na aboxu, tak i primo na app v tv, 👎 to uz jako zlata O2 TV. |
krokodyl
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...Zatím testuji 4 České IPTV, ale nejlepší je když ten pořad dávají na satelitu. Tak že si nechám jen jednu na zpětné přehrávání nebo pořady co nejsou na satu. S tím WTA na Canal+ to pos..li.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...tak jako z te ceske bidy iptv ma nejlepsi obraz vodafonetv, ale s nabidkou uz to tak zhave neni, |
krokodyl
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...Sledování tv taky dobrý obraz, ale je chudý na sporty. I když fotbalu tedy nefandím.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Canalplus sportstreamovacia sluzba do tv s...Nabídka programu v iptv s rozlišením jen HD ready 720p není jenom u Skylinku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |