![]() |
|
Tv cez netKtora sluzba cez internet ma najkvalitnejsi TV Obraz ... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 581 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Tv cez netNapr. ANTIK LEPSIA TV UPC a podobme ... |
ferdo67
![]() |
|
RE: Tv cez netJe krajsi Obraz cez Satelit alebo Internet ... |
ferdo67
![]() |
|
@ferdo67Zásah, satelit je lepší, ale jak pro koho.😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@ferdo67jednoznacne vodafonetv.ano pres sat nesrovnatelne lepsi kvalita, pokud pres sat tak jednoznacne nejlepsi Tmobiletv. |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Tv cez netNa dobry obraz ma vplyvRychlost internetu (pre UHD udavaju min. 50 Mbps) Kvalita TV Kvalita sat.boxu atd. |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@ferdo67Feri si robís srandu , Antik a najkvalitnejsi obraz , asi len pre teba alebo to pozeras na crt telke .Antik asi najlepšia cena , celkom slusna skladba programov ale kvalita cele zle max pri niektorých programoch tak 720p |
norberto15
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: TV cez netSatelit jednoznačne najlepšia kvalita 1080i, lepší obraz nikde nenájdete okrem pár 4K televízií. IPTV/OTT poskytovatelia berú zo signálu, ktorý je určený aj na satelit 1080i a dopocítavajú do 1080p, čo robí aj váš televízor doma pri príjme zo satelitu. Antik, sweet slabý obraz. Skylink live už lepší obraz, ale stále len max 720p. Sledovanie TV jedna z najlepších služieb s kvalitným obrazom ako zo satelitu 1080p. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: Tv cez netpřesně a ještě jednu výhodu má sat. pokud dají ve fotbale nebo hokeji gol,víš to oproti IPTV tak o 3-5sec.. dřív než soused...![]() ![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@Juria kde si na to došel,že sweet tv jede JEN v 720p? V menu mám téměř u všech stanic s logem HD nabídku výběru obrazu ve Full HD tedy můžu zapnout 1080p! Ale není to ůplně u všech...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@jansmrzNa druhou stranu Ti satelit nedá zpětné shlédnutí z archivu, což jsem si velice oblíbil. Víceméně mě nezajímá TV věstník a koukám, kdy chci |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@PepaJožkaAle dá![]() |
TomasM0
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Tv cez netK tý kvalitě je třeba je potřeba říct, že záleží na čem to koukáš. Když pročítám diskuse tady na parabole a bavím se s prodavačema na krámech, tak docházím k závěru, že málokdo si koupí pořádnou televizi. Na krámech se nabízejí ležáky, do kterých se pouští promo kvalitní smyčka, a zákazník chce ušetřit, takže v endu si občan koupí levnější starší typ a potom se diví.Mě je jedno, jestli je obraz 720 nebo 1080. Mám 2 roky SONKU a ta si to dopočítá. Asi takhle. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@TomasM0Nepovídej.... |
PepaJožka
![]() |
|
@MMorousUž konečne pochop, že "kvalita" sa nedá dopočítať, len mierne zamaskovať. Načo by sa potom natáčali programy v lepšej kvalite??? |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@loganNeřikej raděj nic |
MMorous
![]() |
|
@PepaJožkaTak:Skylink má k satelitnímu balíčku zdarma ott Skylink live tv. T-Mobile má k satelitnímu balíčku asi zdarma ott Magenta TV a Telly má asi ott za příplatek, pokud se nepletu. Pokud je to jinak prosím o opravu. ![]() Takže svým způsobem satelit nabízí i archiv prostřednictvím ott aplikací ![]() |
TomasM0
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
@TomasM0Telly příplatek 50 Kč. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@TomasM0Jinak, než jako "diletantismus" si Tvou odpověď vyložit nelze.... Satelit jako takový archiv neumí, tečka |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaOtázka, ktorú položil ferdo67: Ktora sluzba cez internet ma najkvalitnejsi TV Obraz ...Ako tvoj prvý príspevok v tomto vlákne súvisí s jeho otázkou? ferdo 67 sa nepýtal na možnosť archívu a už vôbec nikoho nezaujíma čo si si ty obľúbil. TomasM0 dal vcelku inšpiratívny príspevok ferdovi67. Ak ide o "diletantismus", tak neviem, či to patrí k príspevku TomasM0 alebo tomu, čo sa vyjadruje mimo témy. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@RudoMMáš pravdu, o tejto pôvodnej otazke je tu málo odpovedí, takže podľa mňa:1. V súčasnosti je to jedno. Aj Ipvt aj satelit umožňujú kvalitný prenos signálu pre TV. 2. Závisí to však od operátorov čo, v akom rozlíšeni, v akom dátovom toku púšťajú vo svojom kanály. U IPTV niedy aj na "rýchlosti internetu" resp. zaťaženosti linky na ktorú sme pripojení. Nie je to vždy v rovnakej "kvalite" a vpriebehu dňa sa to môže meniť. Dokument, ktorý je upscalovaný z nižšieho rozlíšenia hneď na OLEDe spoznám (však p. Mmorous), ktorému to vyrovnáva jeho zázračná TV... |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@loganAž budete mít doma pořádnou televizi, tak diskutujte. |
MMorous
![]() |
|
@loganvzdyt on nezna nic jinyho nez Sony, a to jen z duvodu ze ma jednu doma, ale jeho genialni televize dokaze fšechno, i z hoxna uvarit guláš![]() ![]() |
krokodyl
![]() |
|
@krokodylSony tv máme v rodine ne jednu, ale n6, osobně jsem vybíral a kupoval 3, naposled miniled před Vánocema. Co koukám nejvíc mám připojeno na Vu+ kde mám nastaveno přimo do HDMI 2160 a spokojenost.Na jaro mám vážnej zájem o XR65c95L a budu to porovnávat s LG Oled65g3 jestli do toho kamarád půjde. Ale to už je mimo téma dotazu. |
MMorous
![]() |
|
RE: Tv cez netSory XR 65x95L minileď |
MMorous
![]() |
|
@MMoroustak rozhodne ta Sony lepsi nez LG, ale objednal bych si ji ze Zapadu resp vyroba na Zapade, zadne Slovensko. |
krokodyl
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |