![]() |
|
Vuplus duo 4K sePotreboval bych nastavit ctecku karet Skylink. Poradite? Vic do soukrome zpravy. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
@marianstA Google používať vieš?Hľadaj info okolo oscam layer2b, alebo dynamic_camkey. Ostatné okolo nastavenia trebárs Total Commanderu ai programov (aplikácií) sa musíš doučiť! Poznámka: Ja osobne nedávam potrebné a presné rady na diaľku trebárs cez telefón, alebo cez správy. Pretože, ak je na druhej strane osoba, ktorá nemá ani šajnu o tom, že ako na to, tak je to potom v praxi beh na dlhé trate. A na nejaký 3 hodinový (alebo aj dlhší) bežecký maratón nemám čas a popravde ani chuť. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@marianstPri osobnom stretnutí z majiteľom a linux stb, po prístupe na jeho lokálnu wifi sieť a ftp pripojení na stb nie je pre mňa problém potrebné úpravy urobiť aj cez môj smartfón.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyMám chápat tvé dva příspěvky jako komerční inzerát?Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Vuplus duo 4K sePrečo "komerčný" a ešte inzerát?!Veď ja sem nedávam o sebe žiadne kontaktné údaje a ani sa nesnažím prezentovať s niečím, čo viem. Ja iba opisujem realitu z vlastnej skúsenosti, t.j. že nastavovať niekomu stb cez telefón je riadna hlúposť, ktorá zbytočne zabije drahocenný čas, ktorý sa dá využiť inak a efektívnejšie. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Vuplus duo 4K seSamozrejme tým slovným spojením "nastavovať stb cez telefón" som mal na mysli nastavenie stb na diaľku, cez tel.hovor, cez správy cez TeamViewer atp...VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Vuplus duo 4K seČtyři příspěvky a všechny naprosto k ničemu.Do soukromé zprávy mohu dát svou adresu kam zaslat přístroj a částku, za kterou to nastavím, tečka. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
RE: Vuplus duo 4K seNechci to zadarmo. Nemam problem nekomu za to zaplatit. Dnes neni nic zadarmo. Mozna budu mit zablokovanej pristup ale je mi to jedno. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Vuplus duo 4K serovnou mu tam můžeš nastavit,aby ti to tu jeho kartu sdílelo...![]() ![]() ![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@marianstA mas v boxe aj patricny Oscam ked uz si chces nastavovat citacku ?![]() |
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
@Mikes11Ale veď to mu už "dorobí" ten, čo mu bude nastavovať stb, či?Autor tejto témy je evidentne v tomto smere laik, tak predpokladám, že všetko nechá na človeka, ktorý mu to bude nastavovať. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
Duo4KSE a funcny OScam a nastavenieJa som Duo4KSE kupil u znameho predajcu, kde mi dali vsetko nastavene.VTI 15.0.2 L2B funkcne. Lenze potrebujem vyuzivat UPC kabel a ten CA modul jednoducho nejde pod VTI (naposledy siel vo VTI 8.2.3 - vo Vu+ SOLO). Tak som bol nuteny najst image ktory vyhovuje = OpenPLI 8.3 - ide mi tam Skylink v L2B - kym som to nastavil, som studoval kade tade, ciastocne vyuzil nastavenie OScamu co som mal uz + ide mi aj UPC kabel cez CA modul + DIGI SK cez CA modul ale povodny stary.. Autor temy - 2 moznosti - ak pise - dat nekomu nastavit a zaplatit,alebo ucit sa a studovat. Ja som nesmierne rad, ze som sa to naucil ![]() Tiez som bol ale na ceste,ze zaplatim niekomu... A vlastne 3-ia moznost, zaplatit si podporu u predajcu E.. a dostane image nastaveny. Kedze je tu tema o Duo4K SE, polozim otazku, co sa dej s VU+? Lebo skoro nikde ich nemaju na predaj uz.. Nedostupne, povacsinu len Zero4K este maju niekde.. Duo4KSE - nastavenie predneho displeja na prijimaci = ti co ste skusali Duo4KSE a OpePLI 8.3 - zobrazuje Vam prijimac na dispelji napr cas apod? Lebo ja ho zapnem - zobrazi logo VU+ a potom mi ostane cierny podsvieteny. Nezobrazi mi cas alebo stanicu co pozeram, len vidim ze je podsvieteny. Ked som v memnu zapol to TV zobrazenie, to mi zobrazilo stanicu co vysiela.. Pozeral som, je tam LCD4Linux, je tam, ale neviem ci driver nezblbol..reinstal pluginu nepomohol. Ked som dal OpenPLI 8.3 do Ultimo4K tam to ide perfektne hned vsetko vidim na displeji.. Cas, stanica co vysiela, ci nahrava.. Rozmyslam ci mi nechyba nejaky plug-in este,ale neviem aky.. ![]() |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Vuplus duo 4K seVU+ to už zrejme zabalili. Posledná novinka je z roku 2018. Každopádne je to aj po tých rokoch stále dobrý hardware. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
@SpacerNezabalili nicPrijimace budu ale az v maji |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@MopkyAk mas prijimac z Ellana nemusis platit nicPoslu ti image na vyziadanie Teraz prave skusam v multibootu image OpePLI 9.0 S prednym displejom nie su problemy LCD4Linux daj prec ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@A je toMam ho z Ellana, dali mi image, ale ten mi moc nepomohol, lebo co maju VTi aj OpenATV, tak tam nejde UPC CA modul![]() Preto som ho dal prec a vyskusal original Image od VU+, tam to ide, len v tom Original image neviem dat OScam a ine veci. Som teraz na OpenPli 8.3, ta mi ide stabilne, dekoduje vsetko, Skylink v L2B v internej citacke, V CA moduloch UPC SK kabel a DIGI SK (mam stary modul kartovy este). Keby sa dal nejak dostat UPC kabel do OScamu tak by to bolo super, len skoda ze paruju moduly s kartou.. Uz som dosiel na ten displej predny, preco nic nezobrazuje, robi to Skin MyMetrix co je v OpenPli.. potvora vsivava.. Ked som zmenil image tak displej predny ide ako vino ![]() Teraz som tam dostal HD Glass17 v9.16, ak ho donastavim a rozbehnem k spokojnosti, tak to bude parada.. OpenPli 9.0 som tam mal do cca 20h dnes, ked som tam dal HD Glass17 v9.16, tak zacali zelene obrazovky.. |
Mopky
![]() |
|
@A je toTak to rad pocujem, ze prijimace budu. VU+ je moja srdcovka![]() Vyskusal som si ABPulse 4K, no ten siel prec.. Keby mal FBC tunery, tak by to bolo zaujimavejsie.. A zabili to 100mbit sietovkou.. VU+ je VU+. Ono staci ked maju modely co idu a su spolahlive, netreba xy modelov kazdy rok. Novinku by som uvital, ale otazka, ze aku? Normovo sa toho vela nezmenilo - DVB-S2X apod.. |
Mopky
![]() |
|
RE: Vuplus duo 4K semoje řeč VU+ je VU+Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
![]() |