Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Markíza i Joj omezí pretaceni reklam

Od 1.4. Markíza, od 1.5. Joj. Omezení bude u všech kanálů těchto stanic a u všech operátorů. To co začala Prima, pokračuje. Časem se přidá určitě i Nova, když omezuje pretaceni i její sestra Markíza. Tímto začíná definitivní pohřeb lineární tv.

Polasek
Registrace: 3/2021
Odpověď v diskusním vlákně

Polasek

Ahoj a tebe to vzrušuje a trápí? ,všichni tu tvrdí že to nesledují že jsou to nesledovatelný kanály,já tvrdím to stejný a proto se na ně nedívám takže mě to netrápí.Satelitu se to netýká a ve skylink live je nemám tak je mi to jedno.Prima s Novou to stejný nesledovatelný nic tam není co mě zaujalo,ještě tak prima max jedou tam starý filmy občas tak to možná ,za mě jen čt1,2 kromě zpráv ty jsou ods poplatný ,občas sport pokud tam je něco co mám rád,už tam toho taky moc není.Občas Netflix co má mladý koupený a jinak sport a dokumenty na placených kanálech se taky dají sledovat i když zase ty reklamy ,já nepochopím jednu věc kanály jsou placený a je tam reklama tak proč jsou placený?TV jen tak v zimě a nebo když je škaredě jinak venku je líp jak u tv ,výlety,grilovačky,rockový koncerty,festivaly,lyžovačka,moře jej to je mraky nápadů co dělat a ne sedět u tv čus.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

RE: Markíza i Joj omezí pretaceni reklam

Myslím, že nemusíme polemizovat o tom, co dělat ve volném čase kromě sledování TV. Ale když už...tak to přetáčení je jeden z důvodů, proč vlastně preferuji satelit /kromě nostalgie/, co mě zajímá, mám naprogramované a pak už jenom reklany přeskakuji dvojím kliknutím, jinak bych se z toho musel zbláznit, vidět tu samou reklamu 3x za 5min, je jenom pro silnější jedince a to já nejsem. Na všechno vlastně koukám se zpožděním a vůbec mi to nevadí. A koukám, když mám na to náladu já a né tv vysílatel. Na to, co můžu dělat, nebo dělám, když nekoukám na TV asi nejste zvědavý...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@Polasek

ale to se tyka jenom tech kdo na ty hnoje koukaji :))) a to my nejsme

krokodyl
Registrace: 9/2023

Je nám to jedno Rv

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

@krokodyl

Zahrnuješ se do malého procenta kdo na ty hnoje nekoukají.Většina na to kouká a dovolím si pochybovat,že i Ty se stryktně držíš pravidla,že na komerční tv zásadně nekoukáš.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Jarous

o nejakem komercnim a zasadnim nebyla rec. nekoukame na ne. a nemame je ani v seznamu oblibenych.

krokodyl
Registrace: 9/2023

@Matrix44

Niekde som čítal že Markíza plánuje nový kanál že vidí dobyt po reklame. Takže teraz v tejto dobe už nejde skôr o diváka ale iba o zisky a
Kedysi SK TV zábava mala aj úroveň ale dnes už nie. Osobne sledujem komerčné TV málo kedy Už dávno som prešiel na PAY TV ako pozerať tie relácie.Spomienky na roky 2006-2014 v TV sú dobré.Aspoň u mňa.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor

Dnes ráno som to tiež niekde čítal. Má ísť o ďalší kanal Markízy na štýl filmového kanála. Najprv teda filmy a potom sa to pretransformovalo na zábavu a prípadný archív. Tak ako to bol fooor ktorý skapal pred 10 rokmi. Všetko sa má ukázať v lete tohoto roku. Ja to nepozerám tak či onak, tak mi to je jedno. Aspoň už bude ten šašek zo Zelenča konečne spokojný. Jeho sen bol filmový kanal od Markizy.
Kto chce, ten si svoj občan v tv nájde aký mu vyhovuje. Ale fakt je aj to, že niektorí jedinci s tými dvomi menovanými tv vyššie žijú denno denne.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@Tami

Stou poslednou vetou s tebou súhlasím
Ja tiež Joj a Markízu nepozerám každý skôr si pozriem v TV nejaký dokument alebo futbal ako pozerať tie relácie. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

@Tami

Najprv sa zbavia konkurencie a potom idú spustiť filmový kanál a opakovať tie isté filmy ktoré som videl sto krát. Radšej by som bol za Prima Zoom Slovakia. :)))
Veď Prima chcela spustiť ešte v roku 2017 nové kanály pre Slovensko ale ako si od toho je ticho mali aj veľké plány s Prima Plus.
Len Markíza a Joj sa bali konkurencie a do antény mala prísť Mediaset Italia a tiež z toho nič nie je. :((

Zetor25

Na dajto si občas pozriem futbal a na joj šport hokej a to sú samozrejme priame prenosy... to je asi tak všetko, ostatné ma nezaujíma. Takže mi to je úplne jedno či zakážu reklamy cez ten brak čo tam vysielajú

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Zetor

Tak na Prima plus a ich zmenu programu kde hlásili aj filmy a seriály teda čakám už dlho. Ale do pozemného vysielania že príde na SK Mediaset Italia počujem po prvý krát. :bigeyes:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@Polasek

Nova už to zkusila a rychle vycouvala

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Tami

Ale to mediaset ja som to našiel tu na fóre db zo dňa 01.01.2017 keď o tom písal ešte nick
Franck,
Tak možno časom na Prima Plud pôjdu filmy.
Ja by som tam dal aj nejaké dokumenty zo stanice Prima Zoom a relácie z Primy COOL.

Zetor25

to markíza a joj si myslí,že budem za ich programy platiť a dívať sa na ich reklamy,z ktorých majú zisky?to určite nie

8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C

Marko337
Registrace: 1/2015

Při sledování česko - slovenských programů někdy nevím, jestli to co právě vidím na obrazovce je reklama (u "veřejnoprávních kanálů" sponzoring), anebo jede nějaký jiný program. Na mezireklamní úryvky těch jiných programů nemám poslední dobou štěstí.... :-)

DeNiro
Registrace: 6/2022

Zase obmedzenia, vyhrážky. Už je naozaj zábavné sledovať, ako sa dve menované TV správajú, akoby im patril svet a všetci diváci v ňom. Namiesto toho, aby sa zamerali na natočenie niečoho pozerateľného a neopozeraného, stále len vymýšľajú rôzne obmedzenia aj pre tie zvyšky divákov. Nie sú tieto "trhovo samovražedné sklony" náhodou dôkazom nejakej poruchy u ľudí, ktorí tieto inštitúcie vedú? Neustála potreba obmedzovať (škodiť) a vyhrážať sa nebude celkom normálna.
Momentálne majú tieto TV tak po 1 programe, na ktorý by sa teoreticky dalo pozerať, ak by to neskazili reklamami. A to je príliš málo na to, aby mohli neustále machrovať - takže to vyzerá naozaj trápne.

Surfer
Registrace: 11/2007

@tukan

presne tak ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Já přetáčím reklamy i na Primě. Stačí si daný pořad nahrát a můžete přeskakovat. Na vodafonu to tak normálně jde.

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

prečo nahrať? máš SkylinkLive až na malé zmeny takmer totožné

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

tak na skylinklive je to hádam blokovane tiež a je to tam len 7 dní

peto197601
Registrace: 3/2019

@peto197601

všetke programy idú takmer nonstop i viac ako rok ,akurát nevieš dopredu čo kde kedy

Duzu
Registrace: 7/2005

Tak JOJ Cinema je v pohodě bez reklam ve filmu a jiné nesleduji jen tak občas Susedia na Markíze, ale tam je moc reklamy

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra