Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Nová O2 TV

Mám apku Nova O2 naistalovanou na tv LG. Docela často se stava, že se u programů zpožduje zvuk. Ma někdo radu, jak to jde resit? díky

sajfa
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nová O2 TV

dkyby jen zvuk i obraz i o minutu a půl na kanálu+ padne gol o2tv jeeeeeště teprve za minutu a púl nová o2tv je paskvil to ví všichni.

Pšikin
Registrace: 5/2010

to Pšikin

tak ti si mu teda poradil, myslim si, že problem u neho je asynchonnosť-nesulad zvuku a obrazu

tomko
Registrace: 1/2006

Může to klidně být kvalitou internetového připojení, slabé cacheování aplikace, kvalita hw TV. Lépe odzkoušet s jiným zařízením a postupně eliminovat chyby. Vždycky tvrdím, že TV slouží jen jako zobrazovač. To ostatní umí všichni lépe než výrobce, a to včetně podpory. Bez ohledu na to, jak je kdo spokojený se svým TV přístrojem. Zatím jsem měnil jen Popcorn 200 a starší sat přijímač. :)

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Včera jsem viděl krásny monitor 55 od Sony bez televizního tuneru a vážně o něm budu uvažovat... :))) Půjčit si od někoho O2 box a předtím co se týká netu vše restartovat a sledovat co to dělá.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Opravdu hloupý pokus o cokoliv. Monitor není substitutem TV, ledasco to o Vás vypovídá.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Ten monitor 55 palců byl na stěně u jedné firmy a pod ní soudbar z USA a k tomu kvalitní linuxový satelitní box a další 3 iptv boxy pro O2, magentu a Netflix.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

"3 iptv boxy pro O2, magentu a Netflix" - uz to dost vypoveda. Na to vsetko staci 1 box, pripadne aj 1 dobry TV s androidom... a nie prepinat 3 vstupy. :)))

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

To vždy vypneš jeden a zapneš druhý podle toho co chceš sledovat

slava68
Registrace: 10/2007

TV by měla mít v nastavení položku "zpoždění zvuku", nebo "audio delay", nebo "lipsync". Tam nastavíš soulad mezi obrazem a zvukem

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD

geronimoh
Registrace: 10/2012

@meduzka

Mám nějak opačný názor, Samsung QLED 2022 a vše šlape OK, když jsem zkoušel boxy a to i ty dražší, tak tam všechno ideálně nefungovalo - DVB/T2/S2, HBBTV, všemožné aplikace. A bylo to vždy pomalejší.

Možná vyšší cenová hladina je lepší, nevím. Vrcholem je O2 TV box 2023 - to je křáp, že mu není rovno.

rejča

@Pšikin

To co jsi popsal má úplně jinou příčinu, tak radši už nic nepiš.

MMorous
Registrace: 10/2019

@Fanyn

Tak kterej ? Až to koupíš tak sem hoď poznatky.

MMorous
Registrace: 10/2019

Dneska mi najela Nova O2 a jsem spokojen na Tizenu je to rychle a pro mne i hezci a vyladenejsi nez stara platforma. Za ten rok a neco udelali hodne prace...

rejča

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra