![]() |
|
Nastavení motoruZdravím chci se zeptat jak docílit,aby motor zůstal na satelitu 0,8W i po vypnuti a zapnuti boxu? Jde o to,že po zapnutí sat.přijímače mi tu pozici hledá a natáčí se na ni i když jsem při vypinani boxu byl na 0,8 W .... Tudíž při vypnutí přijímače se musí někam z tech 0,8W někam sám přeparkovat...kam nevím ;-) DíkyMultifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruMenu, nastavení,nastavit jako spouštěcí službu...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruspouštěcí službu mám nastavenou,ale stejně tu družici 0,8W motor vyhledává... to znamená že je zaparkovaný někde jinde...Multifokus + motor
|
czRossi
![]() |
|
RE: Nastavení motoruTýmto som sa už raz zaoberal ale presne si to už nepamätám no ak máš VU+UNO 4K SE ako vidím tak skús toto:len upozorňujem že mám VTI MENU/VTI/nastavenie - TV a Rádio/Bežný a piata strana: označiť háčikom "Na návrat z pohotovostného režimu použiť úvodnú stranu" Myslím že to je ono ak nie, napíš - popátram |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruak na motore máš stále nastavené na 0,8w tak po vyhladaní zmen nastavenie motora na nemotor a daj napríklad single lnb |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruPřesně jak řekl Tomko, jdi do nastavení tuneru když ho budeš mít zaparkovanej na 0,8 a zmeń rotor na jednoduchý mod/jedna družice 0,8 a máš to. Motor přestane chodit a parabola bude "napevno" na jedné družici. Když budeš chtír rotor, tak to zase v nastavení tuneru změníš...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruPřed časem jsem měl podobný problém a pak jsem zjistil, že mám špatně nastavené tunery, těch možnosti, proč to tak dělá je samozřejmě víc, chce to trpělivost a přijít na chybu... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
@tukanTo snad ne. Až takhle😂Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruAle jo, až tak...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tomko @tukan @SPQR1dík chlapi asi nejjednodušší řešení ... jen se musí pamatovat na změnu nastavení tuneru při přetáčení jinam@SPQR1 zajímavé řešení pokud by to fungovalo,ale v image openatv nikde tu možnost nevidím Multifokus + motor
|
czRossi
![]() |
|
@czRossiTak to máš napsat hned, že máš OpenAtv. Ve VTI se to nastavuje pod modrým tlačítkem.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@czRossiJeště zkus na družici 0.8W vybrat spouštěcí kanál, spouštění vypnout a znovu zapnout. Pak restart. Mě to už dvakrát pomohlo. Ale u VTI.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@czRossiMal som ten isty problemRiesenie: Vypnut Fast Scan a je to ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@czRossiA menu Fast ScanPoskytovatel - UPC Direct Thor |
A je to
![]() |
|
@tukantak to zase v nastavení tuneru změníš...to není řešení.Už se to zde probíralo a řešení se nějak nenašlo.Když jsem dál nové openATV6.4 tak jsem vždy kontroloval po přidání nečeho nového do přijímače jestli motor stojí na 0.8.Dařilo se to dost dlouho.Potom jsem to přestal sledovat.Nedávno mě manželka říká proč točím v noci parabolou.Tak jsem to překontroloval a zjistil,že motor se po vypnutí přijímače vrací po 45 vteřinách na pozici 23.5E.V noci skončilo nahrávání,motor se vypne a přetočí. Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
@Jarousasi si stahuje EPG do suboru![]() TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruPři vypnutí do standby mě zůstane v paměti naposledy sledovaný kanál. Při restartu mě najede motor na přednastavený satelit a kanál.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeA co tym je vyriesene?Dolezite je aby motor automaticky nikam netocil |
A je to
![]() |
|
@A je toPro mě to vyřešené je jak to potřebuji. U mě je základ 23.5°E mnou zvolený program. Samozřejmě to každému nemusí vyhovovat, tak si nastaví jaký startovací kanál požaduje.😐Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Nastavení motoruPřenastavení tuneru je řešení pro někoho, kdo jednou začas se jde podívat mimo svou pozici, ne pro dennodenního "lovce", je to jednoduché, každý si musí najít, co mu vyhovuje. Snažíme se pomoct každý ať si vybere, co mu vyhovuje...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
Už je to 10letco jsem satelit prodal,ale s motorem byl podobný problem,stroj byl dvojtuner-open-pli,první tuner-stálá pozice pro vypnutí,motor se na ni vracel,druhý tuner-stejné nastavení bez prioritní stanice,jinak si motor vzpomněl a točil i po vypnutí,manželka měla parkrát atak když si v noci vzpomněl po zapnutí!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruMyslím že pravdu ma "A je to".Robí to fast scan. Treba ho vypnúť. Snaží sa neustále vyhľadávať a tým sa ti to vždy pretočí... |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Nastavení motoruNo já fast scan nepoužívám a nic neblbne. Používám ruční ladění.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |