![]() |
|
továrenské nastavenia na tv Samsung UE32D5000Zdravím. Mám starší tv Samsung UE32D5000 . Samé od seba mi prestali fungovať rôzne funkcie. V menu mi nejde naladiť žiadny program , vôbec mi nevysvieti položka anténa,aby som mohol naladiť novú stanicu z antény na streche, nejde mi Chanel list ani guide, nejde plug&play na továrenské nastavenia proste nemôžem tv dať do pôvodných nastavení z továrne. Na tv som nič nemenil iba som si chcel naladiť novú stanicu a zistil som tento problém. Je ešte nejaký iný spôsob ako dostať tv do továrenských nastavení. Z podpory mi poradili rôzne veci ale nič nezabralo. Dik za odpovede. |
cumel
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: továrenské nastavenia na tv Samsung UE32D5...... nedávno som robil jeden reset smart tv Samsung do továrenského nastavenia.Blblo na ňom diseq prepínananie .Je to cez servis. menuHoci čo robíš je to na tvoje riziko !!!!!! postup : tv daj do stb !!! Na DO postupne zatlač : info-menu-mute-STB ...zapne sa ti TV do serv. menu ., v menu option je factory reset .daj OK.. tv sa vypne a dá do stavu z výroby . a zapne sa ... teda mne to pomohlo ..... Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 435 |
![]() |
|
@sivko44No ja sa do servisného menu dostanem ale factory reset tam nikde nemám . |
cumel
![]() |
|
RE: továrenské nastavenia na tv Samsung UE32D5...Aj keď idem cez klasické menu tv tak mi nikde neponúka obnovenie ani keď dám pin 0000 tak položka reset alebo niečo podobné nikde nie je. Fungovalo to cez plug&play a to mi práve nevysvieti a tým pádom nefunguje. Keď dám Chanel list alebo guide napíše hlášku nie je k dispozícii. Mohlo by to mať niečo spoločné s poruchou tuneru? Programy ktoré mám naladené tie normálne fungujú . |
cumel
![]() |
|
@sivko44Tak som sa dostal podľa tvojho navodí do servis menu a našiel ten factory reset. Urobil som ho s tv sa dal do tovsrenskeho nastavenia ale problém nevyriešilo. Tak už neviem čo z tým. |
cumel
![]() |
|
RE: továrenské nastavenia na tv Samsung UE32D5...S ohladom na to, ze ten TV ma 14 rokov, tak asi zberny dvor...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: továrenské nastavenia na tv Samsung UE32D5...Tvuj problém s tv s velkou pravděpodobností zpusobujou vadny kondiky v napájecí části a na přístrojové desce budou taky nějaký vadný. To muže mít vliv na paměťový procesor atd. vlivem zvlenýho napětí a neopovidajici hodnotě voltu pro napájení například procesoru, e prom paměti atd. Pokud ti ani to servisní nastavení nepomohlo, tak bych skusil vyhledat nejbližší tv servis, třeba to nebude ještě tak zlý s tou tv a řekne ti zda to má cenu nebo nemá cenu opavit, Když by to šlo, ale stalo by to dost peněz, tak pak ten zbernej dvur nebo mu to nechat ne nehradni díl. To bude teď záležet na tobě, jak se rozhodnes. Jinak tyhle tv od Samsung mají dobrý LCD panely a pěkný obraz. Sam vlastním taky řadu 32 D 6470, která je 12 rok v provozu a slouží už jako zobrazovač. Sat by na ani jel ještě dnes, ale vzhledem k systému řádění programu jsem volil časem externí přístoj, kde je to jednoduší a rychlejší. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: továrenské nastavenia na tv Samsung UE32D5...Ďakujem za rady. Začal som ho používať ako monitor. Obraz parádny . |
cumel
![]() |
|
@cumelOdchází ti NAND flash K9GAG08U0E |
elbaco
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
![]() |