Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

ORF vysielanie v DVB-T

Niekto prijima ORF cez terestrial? SD alebo HD, je to volne sirene alebo je to kodovane? (tzv "vladne" kanaly na propagandu, nie sukromne televizie)

sky59
Registrace: 1/2023
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ORF vysielanie v DVB-T

Veřejnoprávní ORF v HD jsou v terestrialu kódované, v SD jsou FTA a to pouze ORF 1 a 2.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

ORF a zlínsko

dá se ještě někde na zlínsku chytat nějaký mux v Dvb/T2?
Po přechodu ORF na T2 jsem to zatím nezkoušel,ale předtím to šlapalo v pohodě... Díky za nějakou reakci! :))) :)))

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@Varos107

vdaka za info, pretoze chcu si nechat platit za TV ktore je kodovane :)
mozu zabudnut alebo dovidenia na ustavnom sude

sky59

@sky59

co to meles ? :)))

krokodyl
Registrace: 9/2023

sky59

jestli chceš diskutovat, nauč se psát srozumitelně.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107

@sky59

Ty uz budes nejako uplne mimo.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@jamess96

Loni v listopadu jsem rakouské muxy v pohodě dostal do rozvodu na Hostýně a pak ještě na Trojáku v chatové oblasti okolo Marušky i na druhé straně na Kotárech. Ale to jsou samozřejmě místa, kde se díky poloze a výšce, tv signál loví s i na vidle...

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

@Diaboltp

díky moc .... Tak jak bude čas,prubnu to!! :-D R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@Diaboltp

dik za info, len mi nie je zrejme ci si do rozvodu poslal signal tak ako je vysielany? musel si nieco dekodovat v pripade ze si to "preposielal" v klasicom analogovom "tvare"?

sky59

sky59

Hele, nic ve zlym, ale nechceš si pomalu a v klidu přečíst ještě jednou celé vlákno?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@jamess96

A ešte doasah v /km/analog versus digitál. Ktorý sa šíri ďalej? Samozrejme analóg ešte zo starých časov. Dá sa to nejak porovnat ?

Marian24
Registrace: 4/2019

@tukan

precital uz pred tvojim doporucenim a asi mi nieco uchadza?
napis co

sky59

Jakékoliv šíření ORF programů v rozvodech STA mimo území AUT je bez smluvního ošetření s provozovatelem vysílání trestné.

Varos107

sky59

"pretoze chcu si nechat platit za TV ktore je kodovane", já vůbec ani netuším, co si tím myslel, ale možná uchádza něco mně...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Od 1.1.2024 je tu "zakon" (?), ze kazda domacnost ma platit koncesie uz priamo ORF, Gis uz neexistuje. To cini cca 15e mesacne. Aj ked ich nezaujima ci mam TV alebo nejake streamovanie, tak mna naopak zaujima, ci je vobec mozne volne prijimat propaganda vysielanie orf. Nemyslim tym sukromne stanice. Pride mi chore, ze by som mal platit za nieco, co sa neda volne prijimat. Sice tu uz zaznela info ze orf1, 2 sa da v kvalite SD. Vsetky dnesne TV su uz minimalne HD a niektore maju aj dvb-t2 tuner. Takze mi pride minimalne divne, preco by som mal za plne platene koncesie prijimat iba sd vysielanie, ked v dnesnej fobe obvykla kvalita je HD. Cele divne, propagandisticke, ludia platia dalsieho providera SimplyTV takze ich to vyjde na cca 30e mesacne, za grcne orf programy-nazor domacich

sky59

@sky59

no pánko velkomozny asi zapomnel ze uz Rakousko-Uhersko neexistuje, takze je to cizi stat, tim padem te to nemusi trapit, a nikdo te platit nenuti. to mas z toho sputniku, on ti ujko putler slibil ze to rakousko-uhersko obnovi tak tomu veris, ale nemusis se bát. to je léčebna tohle. 😂👍
a jinak koncesionarsky poplatek platis te televizi (ORF) a ten druhy poplatek simply za sluzbu coz je soukroma firma. co na tom nechapes ?! skylinku taky platis za MINI.👍

krokodyl

To je neskutečné. Čím méně znalostí a přirozené inteligence, tím více sebevědomí:))) Moderní mládež...

Varos107

@Varos107

Ha sme v pééérd.li, pane hrááábě :-)

Xmux
Registrace: 11/2009

Nejsme, nejsme už mládež, jsme husákovo děti.

Varos107

@Varos107

Já su dítě Antonína :-)

Xmux
Registrace: 11/2009

husákovo děti ? tak to je ještě horší než jsme čekali 😂

krokodyl

jako absolutne nechapu o co mu jde ? o tech blbych 15€uro ? nebo jak rakousky koncesionarsky poplatek souvisi s ceskou republikou ? nebo oni snad na slovensku take zavedli rakousky koncesionarsky poplatek ? 😂

krokodyl

Xmux

V tom přídě jsem Ludvíkovo...:)
Já myslel, že jsi roč. 70-75

Varos107

@sky59

Tak to máš s ústavním soudem smůlu."V Rakousku Ústavní soud rozhodl, že je protiústavní, aby koncesionářské poplatky platili pouze vlastníci televizních a rozhlasových přijímačů. Od 1.1.2024 proto budou koncesionářské poplatky platit všechny domácnosti, které mají přístup k internetu."

RAFI007
Registrace: 1/2006

a co ted bude chudak delat ? a deti nedostanou kapesny na svacinu do skoly, takova tragedie. a pritom jsou to skvely programy ty ORF.👍 a jemu je lito par drobnych. a radsi to da na sputnik. 😂

krokodyl
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra