![]() |
|
příjem KabelioProvozuje tady někdo tento modul? Někdo tvrdí, že švýcarská adresa není ověřovaná, někdo že je. Nebo až po tříměsíčním přístupu v ceně modulu? Jak to tedy je? |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
v nemecku......lidi casto schani kabelio ale pisou ze s tim je problem a potrebuji kontakt do svycarska, takze tezko |
NICKK
Registrace: 11/2023 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@jirkabevse se overuje, pokud nemas kontakt ve Svycarsku nebo nekoho kdo to udela za tebe, nedivas se. finito, vymalovano. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxJak se ověřuje? |
jirkabe
![]() |
|
RE: příjem KabelioJá jsem tak trochu zvědavá opička, takže jsem si ho asi před 2 roky koupil. Tenkrát ho musel koupit Švýcarský občan ve Švýcarském e-shopu, což kontrolovali podle držitele platební karty. Přijímali platby jen od Švýcarského občana ze Švýcarské banky. Takže známý ho musel koupit a poslat, já jsem ho platil jemu. Když vypršelo úvodní promo, tak jsem to nechal být. Jednak je to dost peněz, ale musel bych pořád otravovat toho známého s platbou. Takže modul leží ve skříni. Zajímalo mě, jak vypadá bezkartová karta, tak jsem modul rozloupnul. Už to není ta imitace jako Skylink Viaccess. ID už je plně integrované v procesoru. Nebo firmware. Zkrátka žádný čip extra.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@jirkabefej si zde sekci BAZAR a stránku šíslo 2. Ta už dlouho někdo tento nový modul nabízí - když tak se s ním spoj...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: příjem Kabelio@jirkabe,aby jsi nebyl zklamánn.. nedávno jelo Kabelio na Hotbirdu volně.Po technické stránce,je to dost bída..![]() |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: příjem KabelioAhojte. @jamess96 to som bol ja, dlho som mal modul na predaj. Chcel som to jednému známemu ale ten mi cúvol od toho, tak bol na predaj. Ja som osobne rozširovať svoje pozície nemal v pláne. Asi 2 týždne dozadu je predaný. K modulu: Je tam 3 mesiace promo, to ide vlastne grátis lebo je to v cene modulu. Na SK 89,90 euro, z Podbrezovej. Po 3 mesiacoch musí prebehnúť registrácia na občana Švajcu. Ja neviem o tom že by musel Švajčiar platiť za niekoho. Ide iba o registráciu, domov príde Švačiarovi nejaký kód ktorým to akoby regne a ide to. Jedná sa o to, mať kontakt na občana Švajcu keby niečo. Inak platby ako já mám vedomosť z účtu. Možnosť zistite na ich stránke. Tuším 3,6 mesiacov a potom rok. Obrazová kvalita by mala byť ok, neviem overiť. Toto mám info od človeka čo mne dal info ohľadom Kabelio. Občania v ČR v Ol*i údajne je možnosť kúpy modulu už registrovaného. Ale samozrejme drahšia cena.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
Ešte k veciAhoj, co se týče registrace, tak to za mě dělal obchod Olmi, jak jsem psal. Možná by to udělalo i Elano, když se jich zeptáš. Když ti modul zaregistruje Švýcar na sebe, tak super a dá ti přístup do Kabelio systému, protože pokud budeš prodlužovat, tak to asi budeš potřebovat, ale vlastní zkušenost s registrací nemám. Pokud bys modul registroval na náhodně vybranou osobu a adresu ve Švýcarsku třeba z internetu, tak jak psal někdo v té diskuzi o Kabelio, tak po 3 měsících přijde ověřovací dopis na adresu, kterou do Kabelio systému při registraci uvedeš, to by byl asi problém. Samotnou registraci/ aktivaci modulu můžeš udělat kdykoliv. Kredit/ prodloužení se kupuje na 3, 6 nebo 12 měsíců. Např. na Olmi mají v nabídce jen na 12 měsíců. Měl by to být kód, který zadáš do Kabelio systému a tím znovu zaktivuješ modul. Až zaregistruješ tenhle modul, tak poběží 3 měsíce a potom dobíjíš, nemusí to na sebe navazovat, klidně půl roku bude neaktivní a potom přikoupíš prodloužení. Zase vlastní zkušenost s tím nemám, prodloužení kupuji na Olmi a uvedu jim číslo modulu, přesně jak mají návod na stránkách a oni mi to prodlouží, samozřejmě je to dražší, protože v ceně je ta služba že ti to prodlouží oni, respektive jejich obch. partner v CH. BBC programy jsou super, na Kabelio hlavní stránce to nemají uvedené, ale přidali ještě ITV 2 HD a ITV 4 HD, z anglických programů a podle stránek co jsem ti posílal, tak bodou přidávat další programy 3.4.2023 mimo jiné asi anglický film 4 a francouzský M6 Music HD. Ty přijímače neznám, ale pod mají CI+, tak to fungovat bude. ZdarPekný deň ![]() ![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@Tami![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
A pre úplnosťEllano registrácie Kabelio ani registrované moduly nepredáva. Osobne som s p. Nodžákom telefonoval.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: příjem Kabeliojamess96- vďaka. Chcel len každému dostatočné info.![]() Modul je samozrejme Panacess bez kartový. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: příjem KabelioVeřejně tady osočovat někoho, že prodává Kabelio, které se může legálně prodávat jen ve Švýcarsku, je bezohlednost. Ano, i modul. Nejen předplatné.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: příjem KabelioTakže,poopravím některé bludy zde ohledně získání a provozu služby Kabelio.Je velmi jednoduché tuto službu pořídit přes ebay.Cena je 189euro + poštovné a modul je již registrovaný a funkční na období 1.roku.Druhý modul jsem kupoval nedávno od jednoho kolegy ze Slovenska a byl určen pro jednoho mojeho kamaráda.Promo období na 3.měsíce začalo běžet až po registraci,do té doby byla služba nefunkční.Registrace je velmi jednoduchá.Najdete si přes google "Švýcarského bíleho koně" v mém případě registrace na majitelku kavárny v Bernu.Podstatné je celé jméno a adresa.Zadáte email kde vám má přijít kod.Zabere to asi 5.minut.Přijde kod a poděkování.Zadáte kod na stránky Kabelia a za zhruba 2.minuty je vše funkční.Nikdo nic nekontroluje a funguje to tak od začátku této služby pro občany z jiných zemí Eu.Kvalita je dobrá. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: příjem KabelioAsi jednoduchsia cesta kto chce pozerat švajciarov bude asi cez IPTV. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
@coralDíky všem za reakce, ale je to zase nejisté. Agamon tvrdí, že to lze takto snadno "očůrat", ale co když ne? Těch prodejců je spousta, já jsem se ptal na Satking.de, odepsali, že karta přijde neregistrovaná.Ostatní tady i jinde tvrdí, že nejde, dokonce jsem někde četl, že přijde dokonce dopis fyzicky na udanou adresu s nějakým kódem, který je nutno poslat zpět na Kabelio. Ellano zase psalo, že se adresa PATRNĚ neověřuje. O Olmi vím, ale přirážka téměř přesně 100% za jistou registraci a sledování bez problému je dost značná. @coral tady je právě výhoda že je všechno pohromadě, i německé HD programy. PS Zkusil jsem zaplatit měsíc na 10 let staré kartě HD+ a platil přes Paypal. K žádnému ověřování zadané německé adresy nedošlo. |
jirkabe
![]() |
|
RE: příjem KabelioKod ti přijde na email,který ty dáš.Návod je převzatý z jednoho Polského satelitního fora.Kdyby to nefungovalo,tak to tu ani nebudu dávat.To co tady píši ostatní ,je mi šumák.Já jsem si to ověřil v praxi a jak píšu výše, naprosta pohoda v obou případech. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
![]() |