Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Antik cz zamrzávání obrazu

Také vám mekomu zamrzává přibližně po pěti až deseti minutách obraz u internetového televize Antik CZ?

chl32
Registrace: 12/2014
Odpověď v diskusním vlákně

jakou máš

rychlost netu?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Antik cz zamrzání obrazu

Rychlost mám 180 Mbit/s. Dělá to jak v android boxu, tak i v tv Samsung. Obě zařízení připojená k routeru síťovým kabelem.
Už jsem psal email, tak čekám na odpověď.

chl32

@chl32

Chyba někde u Tebe,modem,router...

Prosat
Registrace: 8/2005

Prosat

Asi těžko chyba u mě, když všechno ostatní funguje. Ale už se to dnes neseká,zatím, tak uvidím. Nedávno nefungovalo Óčko Stár, psal jsem do Antiku a děkovali mi za upozornění, chyba byla na jejich straně. Druhý den Óčko Stár už šlo.

chl32

Prosat

Už mi z Antiku podepsali. Chyba byla ma jejich straně. Jednalo se o technickou závadu jednoho z cache serverů. Poruchu již odstranili a vše funguje.

chl32

Verze Antik Tv

Máte už nainstalovanou novou verzi Antik TV ( verze 2 ) ? 5. ledna jsem zaznamenal, že už verze 2 funguje i v Čechách, nejen na Slovensku, a připadá mi, že má mnohem lepší archiv. Jen je škoda, že ani ve verzi 2 nejdou uspořádat stanice ( alespoň ne v Nvidia shieldu s Android TV )

chrdinka
Registrace: 9/2010

Chrdinka

Samozřejmě, že jí mám nainstalovanou, ale ta nová verze 2 je pro android boxy, ta co je v Samsungu, je stále stejná.

chl32

A pozeráte i WebTV antik na PC?

Využívam túto možnosť na cestách mimo domu. Sú veľmi zriedkavé výpadky asi to závisí od kvality a zaťaženia internetu. Tiež sa nedajú zoradiť kanály ale je tam vyhľadávanie a po ťuknutí pár písmen nájdem čo chcem rýchlo. Tiež je tam archív, v ktorom sa dajú preskakovať reklamy.

logan
Registrace: 11/2009

RE: Antik cz zamrzávání obrazu

chl32:
Keby si si počkal na vyjadrenie ANTIK-u nemusel si tu vypisovať zbytočnosti. Tu ti aj tak nikto neodpovie nič konkrétne ako samotný ANTIK.

SPQR1
Registrace: 10/2019

Spqr1

To vím, ale zajímalo mě jen, jestli měl někdo podobné potíže jako já.
Ale už je vše v pořádku, jak jsem psal ;)

chl32

@SPQR1

Proč zbytečnosti souvisí to s tv příjmem v rámci fora.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

absolútny súhlas ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra