![]() |
|
Ako oživým zvuk na HBO Max?Po roku som znova oprášil HBO Max. Prekvapilo ma, že pri sledovaní na tv boxe H96 Max 8K Ultra HD mi nejde zvuk. Pred rokom fungoval. Z technickej podpory mi radili vyčistiť, odinštalovať a znova nainštalovať HBO Max. V tv zase zmeniť stereo a Dolby zvuk na základný. Nepomohlo. Má niekto s touto službou skúsenosti, ak ju použijeme v tv boxe? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@KarnerH96 Max 8K jsem zahodil a vyměnil za X96max_plus2 ATV a Nokia 8010 nikdy nebyl problém.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeVšetko mi na nom ide dobre len HBO Max tento rok blbne. Vlani išlo aj so zvukom. Vraj to robí priestorový zvuk, povedali na tech. podpore. Vypol som ho, no nepomáha. Na telefóne a tablete funguje zvuk. Ale kto by pozeral večer malý telefón alebo tablet, keď mám večší televízor. Keby sa dala apka HBO Max nejako preniesť do môjho tv SONY 50", bolo by fajn. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Veď HBO Max ide v pohode na všetkých Google TV SONY. Máš nejakú staršiu TV bez Androidu?TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@Matrix44Mám staršiu tv Sony s obmedzenou ponukou internetových služieb. Uvažoval som, či by sa nejako nadalo cez USB doinštalovať apku HBO Max? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Ak je to Android TV, tak aj keď ti aplikáciu neponúka v zozname aplikácii, tak je možnosť ju nainštalovať z USB. Aplikáciu si stiahneš napr. z apkmirror.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
@Matrix44Nedarí sa mi HBO Max z ApkMIrror stiahnuť. Môžeš mi napísať postup. Mám najskôr sa registrovať, stiahnuť ApkMirror a až potom HBO Max? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Ide to bez registrácie. Akú verziu Androidu v TV máš? Podľa toho je potrebné stiahnuť verziu aplikácie HBO Max. Keď ti to nepôjde tak ti to stiahnem a nahrajem na nejaké uložisko.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Najradšej by som bol, keby si našiel HBO Max pre android tv box, lebo ten môj tv SONY má divný operačný systém, do ktorého sa mi v minulosti nepodarilo nič nainštalvať. Teraz manželka pozerá film a nechcem ju, ale chvíľu, keď film skončí, pozriem o.s. môjho tv a dám ti vedieť. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Tu je najnovšia verzia HBO Max ktorá by mala fungovať od Androidu 5.0+ webshare.cz/#/file/vfEjL72VLEMôžeš to inštovať ako do TV Sony, tak aj do TV boxu. TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
@Matrix44V príručke k tv aj v ňom som našiel namiesto o. s. android názov Sony Entertainment Network. Aplikácie: Opera, YouTube, Prehrávač, Internetový prehliadač, Zrkadlenie a + na pridávanie. Neviem, či príjme a prehrá apku HBO Max. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Ak tam nie je Android OS, tak potom to nepôjde s Android apkou. Potom jedine cez tvoj box. Ale tam by ti najnovšiu verziu mal ponúknuť Obchod Google Play :(TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
@Matrix44Ja mám v tv boxe najnovšiu verziu HBO Max nainštalovanú, ale nejde na nej zvuk. To je android tv pre televízory a tablety, nie pre tv boxy. Zaujímavé, že pred rokom mi išla aj so zvukom na tv boxe. Nepomohlo by stiahnuť staršiu verziu? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Šanca tu samozrejme je, ale to budeš musieť skúšať apku za apkou smerom nadol (k starším verziám).TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Rád by som bol, keby sa mi ozval niekto, komu na tv boxe ide HBO Max aj so zvukom. Inak bdem sledovať len titulky. |
Karner
![]() |
|
@KarnerKdyby se ti všichni ozvali komu funguje HBO Max na Android boxu, tak se zahltí toto vlákno. A stejně ti to bude na prd. @Matrix44 má s tebou takovou trpělivost, že ti naservíroval vše pod nos, ba dokonce i poslal odkaz ke stažení apk a ty s tím nehneš. Apk nahraješ na flash paměť strčíš do boxu. Dáš instalovat z neznámých zdrojů, to se nainstaluje. Zadáš přihlašovací údaje a jedešVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@KarnerJeště v boxu musíš mít nainstalován nějaký File manager ze kterého tu apk spustíš.👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?KarnerNainstaluj si kodi a v tom ti HBO Max pojede, měl jsem podobný problém. ![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
@mildeHned ako mi Matrix44 poslal apku, som ju nainštaloval do boxu. Cez File manager som ju spustil a bola to presne tá istá apka, ktorú mám stiahnutú z Google Play. Samozrejeme, že zvuk nefungoval. Teraz skúšam staršie apky z minulého roku. Pri nich sa objavuje oznam o nevhodnom regione a nedajú sa nainštalovať. |
Karner
![]() |
|
@mildeZ technickej podpory mi napísali, že apka je stavaná pre mobily a tablety s android tv, ktoré majú mono zvuk, preto mi na tv boxe asi zvuk nepôjde. Vypol som teda Dolby aj Priestorové zvuky v boxe, ale nepomohlo to. |
Karner
![]() |
|
@KarnerJá nevím, ale tipoval bych závadu nebo nekompatibilitu boxu H96 MAX.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMám ešte jeden box T95, na ktorom tiež zvuk nejde. Problémom je vraj stereo alebo priestorový zvuk, ktorý sa nedá úplne vypnúť. V najhoršom prípade budem pozerať len titulky bez zvuku. Prípadne si ho pustím z apky v telefóne. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako oživým zvuk na HBO Max?Nie je mozne opravit to "oživým" ?Trha to zily |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
@sky59Keby som vedel ako, dávno by som to opravil na oživím. Ale tu ide o iné. Ver tomu, že som to hneď spozoroval, ale plakať nad rozliatym mliekom je zbytočné a neskoro. Tak som sa k tomu nevracal. Veď komu sa ešte nepodarila nejaká tá chybička. |
Karner
![]() |
|
@KarnerOk :-).... |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
@Karnermne na android boxe Sencor tiez niesiel zvuk na HBO, pomohlo nastavenie zvukoveho vystupu na RFZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 599 |
![]() |
|
![]() |