![]() |
|
Polské MPX1 a MPX4Dnes v noci v polském MPX1 začala vysílat tv stanice Wydarzenia 24. Vysílá místo TVP ABC na základě vyhraného VŘ na tuto pozici na podzim minulého roku. Původně tato tv vysílala v polském placeném MPX4, kde byla rovněž dnes v noci nahrazena stanicí "Polsat News Polityka", který je kódovaný systémem Irdeto. V této chvíli tak už v tomto MPXu4 není vysílána žádná stanice FTA. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
Polsat News Polityka- mux.4Polsat N.Polityka v teto chvili neni kodovana. Vysilane jest " Komisja Śledcza do spraw wyborów kopertowych". |
amhaaec
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
Polsat News Polityka- mux.4cha-cha: Polsat News Polityka v muxu4 je FTA a další změny budou ze 14.na 15.ledna. Měly by se vrátit Alfa TV a TV Polonia a souběžně vysílané TVP 1 a 2,Info,ABC,Kultůra by měly skončit. Takhle to bylo oznámeno v prosinci........
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
@amhaaecAno, kolem poledne došlo k odkódování této tv stanice. V době kdy jsem psal příspěvek byla tato kódována (byl jsem pak mimo tv a dostal jsem se k internetu až nyní). Jestli jde o trvalý přechod do FTA režimu nebo jen o nějaké úvodní promo po zahájení vysílání, to je otázka. |
cha-cha
![]() |
|
@LibourTy změny v polském MPX6 mají nastat už v noci z 12. na 13. ledna. |
cha-cha
![]() |
|
Změny v mux6Změny provedeny, zatím žádné nové programy (tj.pouze sedm programů v muxu). |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
RE: Polské MPX1 a MPX4Podle původních plánů měla být od 13. 01. do PL MPXu6 vrácena i stanice TVP World, ale po nástupu nového managementu TVP byla výroba tohoto tv programu zastavena, jestli dočasně nebo trvale nikdo neví. |
cha-cha
![]() |
|
![]() |