![]() |
|
Android boxZdravím, myslíte že všechny android boxy s cenovkou okolo 2k jsou na tom stejně co se týče obrazové kvality?Mám homatics dongle g 4k a obraz je dost zrnitý. Tv LG 4k,box připojen optikou 100mb Myslíte že by pomohlo prodloužení hdmi kvalitním kablikem? V prohlížeči v televizi například na přehraj.to jsou filmy hezčí. Dík za rady |
viskas
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
@viskasvsechny androidboxy jsou v podstate obrazovou kvalitou resp nekvalitou na stejne urovni, a je jedno kolik stoji, samozrejme ty levnejsi a nejlevnejsi jsou uplne o nicem, mozna je vyjimka NVidia, ale dost o tom tedy pochybuju (tu nemam vyzkousenou) ale take zaroven neni primarne urcena na prehravani iptv. |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Android boxIde o to aky chipset konrektny androidbox ma... Napr. Amlogic je jeden z mala, ktory zachovava rozlisenie 1080p a aj 4K cize 2160p... Markatne to vidno v KODI kvalita obrazu uz pri 720p j nieje nic moc...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
@viskaszaleží aký máš HDMI kábel či to nieje ešte Hdmi 1.4 ktorá ti nemusí pustiť 4K ale obraz bi mal biť fajn aj full HD.A čo sa kvality obrazu tika niekde sa písalo že ma krajší obraz vyšii model Homatics Box R Plus.JA mam nokiu 8010 niečo podobne a obraz je fajn aj u full HD ale mam kábel prepojený HDMI2.1 alebo skus pozrieť v nastavený či tam nemáš nastavene menšie rozlíšenie |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
@miro75Ten dongle má krátký HDMI kabel na tvrdo, nastavení mám vše na full,4k, HDR.Zkusim zítra ještě nokii 8010,ale mám obavy aby to nebylo stejné |
viskas
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
![]() |