![]() |
|
CANAL+2 - freesat-skylinkMám vlastní přístroj (2x), karty freesat (2x) již jsem migroval na astru a CANAL+2 mi nejde. Volal jsem na tu jejich slavnou info linku, ale to je marný. Neumí někdo pomoci? |
Vojda
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkMám úplně stejný problém. Dnes jsem zkoušel ve dvou prodejnách svoji kartu v jiném modulu i sat. přijímači a pořád stejný výsledek. V prodejnách mi říkali že chyba je na straně vysílatele. Když volám na jejich infolinku tak mi dokola tvrdí, že mám špatný modul. Přitom v jejich certifikovaném to také nejde. Ostatní kanály včetně HBO a Canal+ Sport 1 jedou bez problémů. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
@acceTak přesně, taký mě nutili abych zajel do obchodu...zkoušeli poslat zápisy, ale nikdo nic neví a tak neporadí. |
Vojda
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkskylink asi nevie kde je problém, časom to dufam vyriešia, je to pre nich hanba jak Brno... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkDeti zlate, to ze ho spustil Skylink neznamena, ze tak spravil automaticky aj pre Freesat.![]() |
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
@Mikes11To nemyslíš vážně, že ne?![]() |
acce
![]() |
|
@acce"kamarat" skus trosku aj pohnut z tym co mas hlave.![]() |
Mikes11
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkTo bys asi měl ty chlapče. Jinak bys asi nemohl napsat takovej nesmysl. |
acce
![]() |
|
@acceyak tu plac teda aj nadalej. Ja si zatial pozriem suboj Birrell-Gadecki. Aktualne to je 6:4, 0:6, 3:4 a 15:15![]() |
Mikes11
![]() |
|
RE:CANAL+2-..Však Canal+2 má být exkluzivně jen pro Skylink..![]() |
radek79
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
@Mikes11Ty jsi asi nějaký ICHTYL...tady se řeší problém a ty jsi do ted nepochopil, tak bud aspoň ticha koukej na tenis |
Vojda
![]() |
|
CANAL+2Tak asi po 10 pokusech zaslání zápisů a třech telefonátech na excelentní linku freesatu UŽ TO BĚŽÍ |
Vojda
![]() |
|
@Vojda![]() ![]() ![]() |
Mikes11
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkAkože ak som to pochopil správne, tak Mikes11, vám chce naznačiť, že keď to je v skylinku, myslíme teda canal + sport 2, neznamená to, že bude automaticky vo Freesat-e. To asi znamená, že skylink chce užívateľov kariet "ne-skylinkových" donútiť, zabezpečiť si všetky potrebné zariadenia a aby sa stali "na novo" používateľmi služby skylink. Ak som to pochopil správne, čo sa tu snaží vysvetliť Mikes 11. Možno som to napísal komplikovane.![]() Ja moc tenis nemusím, pozerám veľmi sporadicky. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkAha, takže sprevádzkované. Ako píše Vojda. Tak nič, zabudnite na môj popis.![]() ![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkTeď jsem jinde četl, že freeSAT a Skylink zpřístupní C+Sport 2 všem zákazníkům celý leden bez ohledu na balíček. Já zatím vyčkávám na ČT 1 na zápisy, tak to za chvíli zkusím. @Vojda: díky za povzbudivé info. Jak dlouho jsi měl po zaslání zápisů ČT 1, když Ti to naběhlo? Doufám, že to není jen tou promoakcí a půjde to i po 31.lednu![]() |
acce
![]() |
|
@accenaběhlo to do cca 20 minut |
Vojda
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkTak už mi to taky funguje....na freeSATu![]() |
acce
![]() |
|
@VojdaDíky, já čekal raději déle. |
acce
![]() |
|
RE: CANAL+2 - freesat-skylinkJinak volání na infolinku opravdu zážitek. ,,to Vám s tímto modulem nepůjde, je tam cryptoworks"... já na to, že mám modul Irdeto a paní na to ,,to si jen myslíte, cryptoworks je tam taky". |
acce
![]() |
|
@acce😂👍 na Canal+Sport2 je cryptoworks ? ale to ví jen J.G. to je tajna informace 👍 |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
![]() |