![]() |
|
App Antik TVZdravím a krátký dotaz.Lze v aplikaci Antik TV si seřadit programy podle sebe nebo jsou napevno,tak jako třeba u Skylink live? |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
....Napevno . .IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
Seřazení programůA ve slovenské verzi aplikace 2.0 také nejdou uspořádat stanice ? To by bylo docela škoda, doufal jsem, že bude v dohledné době dostupná i v Čechách a že si seřadím stanice jak jsem zvyklý |
chrdinka
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@chrdinkaAni v tej.Zatial som na to aspon neprisiel. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: App Antik TVsledovanietv to má super ,na svojom účte v pc si to poukladáme a máme to na všetkých bazmekoch podla seba. ostatný by si mali mali s neho zobrať príklad...... šťastné a veselé vianoce prajem. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: App Antik TVV apkce na mobilu a tabletu jde seřadit.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: App Antik TVToho jsem si nevšiml. Díky aspoň v mobilu si to přesunuIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: App Antik TVDa sa to.... |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: App Antik TVAle v televizi nebo v mmc v aplikaci nejde. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: App Antik TVide to zoradiť aj v setoboxe aj v LIVE! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
Antik CZ/SKJá mám Antik cz i sk na mobilu vše v jedné aplikaci Antik tv dohromady. Tak nemusím přehazovat registrace.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: App Antik TVVo verzii pre TV , je možnosť vytvorenia oblúbenej skupiny,v zozname však zostanú s povodnými číslami a nedajú sa presúvať. Takže je to na dve veci. V mobilných app je to v pohode.. Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 739 |
![]() |
|
@mildeMůžu se zeptat, jak jsi to dokázal? Dík |
vladauf
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
@vladaufNedokázal. Programy se tam objevily,ale některé free. Škoda😐 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: App Antik TVešte že to ide natrepať cz aj sk účet od antiku do E-2-Linux síce cez 2-pluginy jeden platený ale ide aj EPG-CZ/SK.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradonaTaky tam mám 2 pluginy. Každý umí něco. U Kra tam jedno nejmenované české IPTV v user bouguets mě už jede 4 měsíce měsíce bez předplatného, kde jsem zaplatil balíček maxi pouze jednou. Platím jen balíček základ pro tablet.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |