![]() |
|
Antik tv cz na android tvZdravím, funguje někomu aplikace Antik TV for STB/TV 2.0 ? Když ji stáhnu z Google play do TV Sony s androidem, Nvidia shieldu nebo Homaticsu boxu 4K plus, spustí se vždy jen úvodní stránka, kde píší: Connection failed, Failed to connect to server. Try checking your internet connection. A na výběr pole Close nebo Reload. Ani jeden výběr apku nespustí, připojení internetu je funkční, zkoušeno wifi i kabel. Verze aplikace je 2.0.1. Tuší někdo, jak to zprovoznit? |
chrdinka
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@chrdinkaNainstaloval jsem 2.0 a mám to stejně,1.1.20 mně funguje.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
RE: Antik tv cz na android tvvšetko je o tom ako sa tvoja tv ukazuje voči aplikácii resp. voči google play. A podla toho "vyberá" či tam ide verzia ako android, tv,... |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
VerzeNo to bych předpokládal, že je ta aplikace naprogramovaná tak, aby sama správně rozeznala, na jakém zařízení je nainstalovaná, a podle toho se přizpůsobí. A pokud ne, tak alespoň třeba aplikace Set orientation ji přizpůsobí, ale ne, že nepůjde spustit vůbec |
chrdinka
![]() |
|
RE: Antik tv cz na android tvJe potrebné sa najprv odhlásiť z pôvodnej staršej verzie a až následne prihlásiť do novej...Keď sa to nepodarí, podpora Antik to spraví za pár minút... Samozrejme pri plnom balíčku treba byť registrovaný a platiť ho...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Antik tv cz na android tv@ Maneto :Ta nová aplikace Antik TV for STB/TV 2.0 ale nejde v České republice vůbec otevřít a edidente jsi nepochopil o co tu de. U té nové aplikace má antik z nepochopitelných důvodů nastavenou geoblokaci a tím pádem je tato aplikace nepoužitelná mimo území Slovenska. ¨ Nechápu co tím Atik sleduje když nabízí aj Antik TV CZ a ne jen Antik TV SK. Další možnost je ta že nikdo z Antiku neví to že ta nová aplikace nejde ani otevřít mimo území Slovenska a je teda potřebné přímo kontakovat odporu antiku a neustále ej bombardovat. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
RE: Antik tv cz na android tvani webtv nefunguje na cz účte.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: Antik tv cz na android tv@ Maradona :Ale ostatní tu melou capiny o tom že se napřed musí odhlásit z té staré apky a podobně aj když ta nová apka nejde v ČR vůbec otevřít a následně pak někde vkládat údaje k přihlášení. Mě by zajímalo jestli to tak antik nastavil schválně a nebo jestli jsou tam technici takoví exoti že to neumí správně nastavit když v České republice oficiálně podnikají? |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSked som mal nejaký problém s ich boxom tak som volal ich technika a podla mac adresy mi box na dialku upravili na mieru. odporúčam tam zavolať a technik sa na to pozrie kde je problém. ak v apke tak určite borci urobia nápravu. pred mesiacom som riešil ich box na CZ účet s nemeckej a SK ip a za boha sa neprihlásil ,asi máte presne ten istý problém. na ich podpore zistili že len najnovší typ ich boxu sa prihlási na CZ účet, môj vraj nie......no do p r d e l e ......o pár minút mi volal technik dal som mu mac adresu a za pár minút už to frčalo. Antik momentálne používam v enigme2 na linuxe. mám cz aj sk účet zaplatený ,ale je to problém v archíve cz/sk frčí len jeden účet a prepisovať furt sa mi to veru nechce tak som si zaplatil iptv-plugin a mám oba účty v bazmekoch a šlape to ako hodinky. lovu zdar borci a antiku zvlášť. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
Vyjádření z Antik TVPsal jsem na podporu Antik TV a přišlo toto: Antik TV aplikácia určená pre STB/TV vo verzie 2.0 je aktuálne pre CZ trh resp. pre CZ zákazníkov v testovacej fáze.V každom prípade, vývoj aplikácie je už vo svojej finálnej časti a už čoskoro bude plne funkčná aj pre zákazníkov z Českej republiky. Do tej chvíle Vám odporúčame si nainštalovať predch. verziu aplikácie: „Antik TV for STB/TV. Tak snad se brzy dočkáme. |
chrdinka
![]() |
|
RE: Antik tv cz na android tvTak tá aplikácia Antik TV verzia 2.01 má občas malé výpadky. Písal som im už aj do Antiku, ale odpísali mi klasickú odpoveď, že je u nich všetko OK. A dokonca neobsahuje všetky stanice, ako na Antik STB 1.0. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
Diagnostika výpadkůPokud si chceš ověřit, jestli výpadky dělá opravdu aplikace, a ne internet, nainstaluj si do boxu aplikace Button mapper a Analiti, pomocí aplikace Button mapper si naprogramuj nějaké tlačítko na ovladači, které nepoužívám, aby spustilo aplikaci Analiti a v okamžiku výpadku aplikace Antik zmáčkni toto tlačítko. Tím diagnostikuješ internet v okamžiku výpadku a budeš vědět, jestli jde o výpadek aplikace nebo výpadek připojení internetu |
chrdinka
![]() |
|
@Moravia CSNová aplikácia Antik 2.0 sa dá otvoriť napr. aj vo Vsetíne, na SK účte a rovnako CZ aplikácia na Slovensku... Podobne je na tom aj SkylinkLive.sk a SkylinkLive,cz... Overené... Súhlasím, že niekto tu melie capiny a platí to čo som napísal vyššie... Pri prekročení počtu možných pripojených zariadení sa prihlásiť jednoducho nedá... Preto je najjednoduchšie odhlásiť zariadenia ktoré sú naviac, alebo využiť služby operátora... Stačí len použiť tú vec ktorú máme každý na krku...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Funkčnost ve VsetíněNejsi náhodou přihlášený na Google PLAY účet registrovaný na Slovensku ? Případně nepoužíváš nějakou službu VPN ? Mě aplikace verze 2.0 vůbec neumožní zadávat jakékoli jméno nebo heslo |
chrdinka
![]() |
|
@MametoOno musíš rozdeľovať aký signál iptv od Antiku máš . Ak používaš Antiksat kartu a na to sa prihlasujes pre IPTV príjem , tak to je momentálne bloknute . Ale ak máš prodplateny IPtV balíček a cez ten sa prihlasujes , tak blokácia žiadna neni v celej EU . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
![]() |