Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

IPTV pre webOS

Kvôli kompatibilite IPhone + Smart TV bude dodaná TV LG s webOS: Akého IPTV poskytovateľa by ste odporučili? Pre známeho - šport nie je dôležitý. Nameraná rýchlosť internetu (4ka) download 9,5Mb/s.
Ďakujem,
bmilan

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004
Odpověď v diskusním vlákně

RE: IPTV pre webOS

No moja rada je v prvom rade si zaobstarat rychlejsi internet a az potom sa pozerat po nejakom providerovi, pretoze s takouto rychlostou bude asi sklamany s cimkolvek.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

ja si prave nemyslim, ze by 10mbps malo byt malo, malo stanic ma vyssi datovy tok, ja si vzdy poskytovatela vyberam podla TV stanic ktore chcem pozerat

mjamriska
Registrace: 4/2003

10 Mbps je tak na hranici pre Full HD, ale v pripade, ze uz ziadny iny pristroj nie je pripojeny na internet. Co sa mi nezda realne. Na UHD moze zabudnut uplne. A este zalezi, ci to meranie bolo urobene iba raz a nahodne alebo opakovane a v spicke.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

teraz pozeram poziadaky Telekomu pre sledovanie Magia TV cez internet, na FHD 6mbps, 4k 15mbps

mjamriska
Registrace: 4/2003

V LG mám aplikáciu IPTV Smarters Pro.Vraj už v Google play nie je.Mám internet od ANTIK-u 1G,so svojou rýchlosťou internetu veľa vody nenamútiš.

stamar
Registrace: 9/2007

@bmilan

Každá služba v ČR dostupná má aplikaci pro LG

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@stamar

iptv smarters PRO ma novou verzi, prisla mi nabidka na update, jestli je to v google play nevim.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@Bohemia cz

Ja sleduje na starú verziu,novú nehľadám.Líniu mám vloženú tú istu,ako v príjimači.Je to len záloha.

stamar
Registrace: 9/2007

@bmilan

9,5 Mbit/s hovoris? No to je sakra malo aj na ine ucely, nie este na pozeranie TV. To tvojmu znamemu staci?

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Pre apku Antik Go, našiel som na net: 12. Minimálne požiadavky na charakteristiku pripojenia do ...

ANTIK Telecom
https://www.antik.sk ? VZP_Antik_TV_GO
PDF
a) Rýchlosť pripojenia minimálne 1,5 Mbit/s,

Skylik Live: minimální doporučená rychlost je 10 Mb/s

Najlepšie je to skúsiť v bezplatnom teste ktorí prevadzkovatelia ponúkaju..
Nedávno som pri pobyte v PL chcel pozrieť niečo z našich Tv. Pustil som si svoj playlist v KODI a sem tam zásek. Pustím Skylink Live že to robili profíci a prispôsobí sa to rýchlosti netu, je to rovnaké. Doplnok v KODI Dokumenty ma však zachránil, stramoval ostatné dni na 100%. Nemeral som rýchlosť, len som chcel pustiť niečo zaujímavé. Ak to má byť tv aby tam "niečo išlo! tak LG má apku SS iptvplayer. Dajú sa v nej zlúčiť stanice z DVB-T so stanicami zo "svojho" playlistu do jedného celku s jednoduchým ovládaním. Pri správnom názve staníc apka zabezpečí EPG. Chýba tomu však to čo je ťahúňom IPTV, chyba archív tv.

tras
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra