![]() |
|
IPTV pre webOSKvôli kompatibilite IPhone + Smart TV bude dodaná TV LG s webOS: Akého IPTV poskytovateľa by ste odporučili? Pre známeho - šport nie je dôležitý. Nameraná rýchlosť internetu (4ka) download 9,5Mb/s.Ďakujem, bmilan VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 332 |
![]() |
|
RE: IPTV pre webOSNo moja rada je v prvom rade si zaobstarat rychlejsi internet a az potom sa pozerat po nejakom providerovi, pretoze s takouto rychlostou bude asi sklamany s cimkolvek.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: IPTV pre webOSja si prave nemyslim, ze by 10mbps malo byt malo, malo stanic ma vyssi datovy tok, ja si vzdy poskytovatela vyberam podla TV stanic ktore chcem pozerat |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: IPTV pre webOS10 Mbps je tak na hranici pre Full HD, ale v pripade, ze uz ziadny iny pristroj nie je pripojeny na internet. Co sa mi nezda realne. Na UHD moze zabudnut uplne. A este zalezi, ci to meranie bolo urobene iba raz a nahodne alebo opakovane a v spicke.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@black13ateraz pozeram poziadaky Telekomu pre sledovanie Magia TV cez internet, na FHD 6mbps, 4k 15mbps |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: IPTV pre webOSV LG mám aplikáciu IPTV Smarters Pro.Vraj už v Google play nie je.Mám internet od ANTIK-u 1G,so svojou rýchlosťou internetu veľa vody nenamútiš. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
@bmilanKaždá služba v ČR dostupná má aplikaci pro LG |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@stamariptv smarters PRO ma novou verzi, prisla mi nabidka na update, jestli je to v google play nevim. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@Bohemia czJa sleduje na starú verziu,novú nehľadám.Líniu mám vloženú tú istu,ako v príjimači.Je to len záloha. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
@bmilan9,5 Mbit/s hovoris? No to je sakra malo aj na ine ucely, nie este na pozeranie TV. To tvojmu znamemu staci? |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 504 |
![]() |
|
RE: IPTV pre webOSPre apku Antik Go, našiel som na net: 12. Minimálne požiadavky na charakteristiku pripojenia do ...ANTIK Telecom https://www.antik.sk ? VZP_Antik_TV_GO a) Rýchlosť pripojenia minimálne 1,5 Mbit/s, Skylik Live: minimální doporučená rychlost je 10 Mb/s Najlepšie je to skúsiť v bezplatnom teste ktorí prevadzkovatelia ponúkaju.. Nedávno som pri pobyte v PL chcel pozrieť niečo z našich Tv. Pustil som si svoj playlist v KODI a sem tam zásek. Pustím Skylink Live že to robili profíci a prispôsobí sa to rýchlosti netu, je to rovnaké. Doplnok v KODI Dokumenty ma však zachránil, stramoval ostatné dni na 100%. Nemeral som rýchlosť, len som chcel pustiť niečo zaujímavé. Ak to má byť tv aby tam "niečo išlo! tak LG má apku SS iptvplayer. Dajú sa v nej zlúčiť stanice z DVB-T so stanicami zo "svojho" playlistu do jedného celku s jednoduchým ovládaním. Pri správnom názve staníc apka zabezpečí EPG. Chýba tomu však to čo je ťahúňom IPTV, chyba archív tv. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
![]() |