![]() |
|
Televize TCL 85C845Má někdo zkušenosti s TV od firmy TCL, spíš osobní dojmy s užíváním. Recenze a parametry mám vše zkouknuté. Díkes za názory.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Dobrý den. Ptáte se na dojmy s tou to značkou ne na tento typ, tak Vám k tomu zkusím něco napsat.Za mě tato značka naprosto super v poměru cena výkon. Viděl jsem už si myslím docela dost značek a považuji ji za jednu z top. Jasně je to čína, ale čina která se za to ani nějak moc nestydí narozdíl od ostatních "renomovaných" značek který se tam stejně vyrabí. Nebo minimálně jsou VŠECHNY důležitý komponenty odtud. Já osobně mám tři typy od tyto značky a asi nejblíže je Vaši vybraný televizi ta moje s označení C815. Nikdy se mě nestalo, že by se nějak sekla a musel jsem ji restartovat. Byl u mě kamarád a líbila se mu, ale protože doba jde dopředu, tak si mohl v podstatě za stejný peníze co jsem si koupil já on koupit C825 (tuším) a chválí si ji taky. Jenže. Tyto všechny televize běžely na systému Android. Tato už má Google a to je podle mě problém (třeba jen zatím) Jako osobně si myslím, že výrobce není blbý a ví proč přešel na Google, ale jsme v ČR a tady je to asi problém... Třeba jedna taková zkušenost. Kamarád mě volal jestli bych mu nemohl přijet nějak nastavit tv, že si koupil novou a používají box pro příjem Starnetový televize a tady by chtěl samozřejmě mít jen jedn ovladač, tak jsem se ho zeptal na typ a když mně řekl, že má TCL, tak jsem přijel jako mistr světa s tím, že stáhnu v Google play aplikaci mazaná tv a za 10 minut s pivem jedu domů. No zkrátím to. Ani po dvou hodinách jsem nebyl schopný aplikaci nainstalovat. Ani po dvouch hovorech na techniky ze Starnetu, kteří pořád trvali na tom, že musí jít stáhnout do Google tv se to nepodařilo. Tím závěrem nechci říkat že za to může TCL je to chyba u Starnetu (nebo před cca 3.měsíci byla) ale chci tím říct, že si myslet, že když si koupím novější systém, tak je to lepší, nemusí zde platit. Ale třeba už se to zlepšilo. Přece jen doba jde kupředu. Asi tak, ale jinak za mě jak už jsem napsal poměr cena výkon není lepší tv. ![]() |
jexxx
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Díkes, přesně toto jsem měl na mysli. Mám 16let starou plazmu a už dosluhuje a chci velkou úhlopříčku, a 80 tis za Samsung Neo Qled se me moc dalcat nechce. Tato se mě právě jako cena/výkon zdá TOP.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
@WoziKľudne si to zober, ja pomaly prechádzam na TCL všade, mám už teraz 3 ale s menšími uhlopriečkami, takúto veľkú mám japonský SHARP, ak ten doslúži tak určite TCL si kúpim.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845TCL jsem měl prolustrovany všechny a koupil bych ji ale bohužel nemají PVR.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Tak zrovna PVR je pro mě zbytečnost, vše se v TV opakuje, nebo jde zhlédnout z archivu, nikdy jsem neměl potřebu nahrávat na usb, ale chápu, že pro někoho je to důležité. Já v nich ležím asi měsíc a asi Ježíšek donese TCL 85C845. Ještě mám chvilku na přemýšlení![]() VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Ja mam 65C815, syn 55C845...oba v pohode. Prvy ma Android TV, druhy Google TV, ja preferujem Android TV, podla mna je lepsie nastavitelny, ale trendom dnes je Google TV.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: TCL TVJa mám s TCL dobré skúsenosti. Uhlopriečku máme 37 palcovú, kúpený 12/2023. VA panel, čierna je v noci skoro ako na OLED TV. Jediné negatívum bolo pri uplatnení 5 ročnej záruky, na stránkach TCL v SK sa TV ťažko dalo zaregistrovať, po zaslaní mailu sa ospravedlnili a dali to do poriadku![]() |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE TCL TVSorry pomýlil som sa, kúpené 12/2022![]() |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Všem moc dík za zkušenosti, jj i u modelu co mám vybraný slibují po registraci 5 let zárukuVU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
@WoziJá mám TCL 55C835 a plná spokojenost. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Ahoj , ja som kúpil TCL 65C845 , po tom čo mi odišiel Philips OLED a vôbec nebanujem . Nádherný obraz , vysoká svietivosť . Prehrá všetky HDR formáty . Google TV systém je svižný , zatiaľ som nezaznamenal nijaký problém . Zdroj signálu mam z VU+ UNO 4K SE . Tv a sat mam zapnuté HDMI CEC a takisto perfektne spolupracuje . Keď to zhrniem , kúpu tohto tv jednoznačne odporúčam . |
kobelco
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@kobelcoDikes, mám taky vu+ uno 4k se tak je asi rozhodnuto![]() ![]() VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Chcel som sa presvedčiť ako je to s tým obrazom čo tak ospevujú.https://www.youtube.com/watch?v=a0PwLjbrrEs&t=62s Tak som tv objednal otestoval a vrátil. Za tie prachy je to určite dobrá voľba ale nie je to pre náročných. Jedná sa o obraz. Jednoducho nemôžem prejsť z lepšieho obrazu do horšieho, Máš VU+ takže budeš sledovať programy zo satelitu.4K je v pohode ale tých programov je pramálo.Porovnával som to pre príjem zo satelitu.Vybral som si japonca s najlepším upscalingom. https://ibb.co/2MrhGvQ |
plynux
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
@plynuxMůžež více vysvětlit bylo špatně, že jsi TV vrátil? Moc Tvému vyjádření nerozumím? Díky.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Ber to tak že je to môj názor.Čo nevyhovuje mne, tebe sa to môže pozdávať. Mal som možnosť vidieť množstvo TV u ľudí a drvivá väčšina si nevie nastaviť obraz alebo má zlý obraz spôsobený nejakou pofidérnou káblovkou, prípadne inštaláciou. Paradoxne im to stačí a dokonca niektorí si myslia aky majú krásny obraz. Ako som písal nemôžem prejsť lepšieho obrazu na horší. Skúsil som a výsledok je jasný, čo je už dávno známe OLED má obrazovo stále navrch. Vyskúšaj, ak nebudeš spokojný vrátiš - žiadny problém. |
plynux
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
@jexxxZajímavé! Nový systém Google TV je zase jen vylepšený Android TV, takže jestli nefunguje kompaktibilita s Androidem je to na pováženou. Viz článek: "Google TV vs. Android TV". Podle něj by mělo být vše v pořádku. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845TCL ? jedine ze zoufalstvi a nebo s nozem u krku. 👎ale kdyz jste spokojeny 😂 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Čo to je pekný obraz? Lebo ja u väčšiny ľudí vidím presýtené farby... a to sa zdá, že obraz je relatívne lepší, ako u mňa, lenže ja nechcem maľované obrázky ale obraz blížiaci sa realite |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
@Bohemia czŘekneš nám proč?VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845Mne osobne by vadilo, že TCL nemá nezávislý sluchátkový výstup. Teda, nedá sa ovládať nezávisle zvuk v pripojených sluchátkach a reproduktoroch TV. Ale niekomu to nemusí prekážať. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
@Frank11Ale má ho😊Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Televize TCL 85C845asi pred rokem nebo kdy jsem psal, ze tohle je budouci hlavni trend a nikdo tomu neveril :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@mildeSi si istý, že sa dá hlasitosť v sluchátkach regulovať nezávisle od hlasitosti v TV reproduktoroch??? |
Frank11
![]() |
|
@Frank11Nejsem. Tuto tv nevlastním. Jen že Datart má v popisu, že ano. Prý nezávisle na repro.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeLebo viem, že TCL bežne takúto funkciu nemajú.A priamo v návode k tomuto TV je uvedené, citujem: "Žiadny obraz alebo zvuk. ... Skontrolujte, či nie sú zapojené slúchadlá. ...". |
Frank11
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |