Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Magenta TV v doplňku Archiv CZSK VU solo 4K

Zdravím, funguje někomu tento doplněk v tomto nebo i jiném Linux přijímači? A pokud ano, jak ho máte nastavený? Těch kombinací přehrávač/platforma je mnoho, vyzkoušel jsem snad všechny a stejně mi to nehraje. Přihlašovací údaje k Magenta TV jsem vyplnil, nefunguje mi to ani v Kodi ( ani v 17, ani 20.2 v Nvidia shield). Předem díky za radu

chrdinka
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magenta TV v doplňku Archiv CZSK VU solo 4...

Linux - doplněk mi funguje jen pokud se zařízení hlásí jako iPhone. Kvalita je tak bohužel jen 720p25, ale vše včetně archivu a exportu userbouquetu funguje. Přehrávat je vždy nutné v Exterplayeru3.

Kodi (PC) - funguje mi skrz doplněk TV GO Playlist. Nejprve je nutné se přihlásit jako iPhone a po vygenerování m3u8 playlistu změnit zařízení třeba na tv-box (označeno jako KS80...). Soubor se vygeneruje znovu, ale už pro plnou 1080p50 kvalitu. Na sledování potom používám VLC. Nepříjemná je platnost playlistu jen na pár hodin, poté je nutné spustit Kodi a nechat ho přegenerovat znovu.

Vždy je to krkolomná cesta, ale rozchodit Magentu lze na obou zařízeních.

Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi

hori97
Registrace: 2/2010

RE: Magenta TV v doplňku Archiv CZSK VU solo 4...

Pre ArchivCZSK: Tak ako bolo napísané, tak exteplayer3 je nutnosť. Pokiaľ nefunguje iné zariadenie ako iPad, tak nemáte v image ffmpeg s podporou MPEG-DASH. Treba použiť nejaké aktuálne ktoré podporu pre MPEG-DASH má.

skyjet
Registrace: 7/2007

Potvrzení funkčnosti

Moc děkuji hori97, na VU solo 4k jsem to rozchodil, jen mi trochu kazí radost to rozlišení 1280x720 ( stanice vánoční kino dokonce jen 480x270, naprostá mazanice ), a také to, že nejde pořady nahrávat na interní disk ve VU, ale jinak spokojenost. Na Shieldu to v Kodi nefunguje ani podle rady, ale tam to nevadí, tam koukám přes aplikaci Magenta TV, jen jsem doufal, že když budu koukat přes kodi, půjde to i nahrávat

chrdinka
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra