![]() |
|
Tovární nastavení u sat příjímače bez ovladačePřeji pěkný den, po mnoha letech se mi zachtělo mrknout na satelitní programy. Mám tu Homecast S3000 CR, který jsem kdysi naposledy používal. Ale ouha! Nereaguje na ovladaě, ani na dalších pět, přišlo mi, že by bylo dobré dát tovární nastavení, ale jak se dostat do menu bez ovladače? |
Prewit
Registrace: 11/2023 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@PrewitTy si ale previt,mas 5 ovladacov a ani jeden nereaguje?![]() Mozno mas zakryty senzor ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@PrewitTipuju závadu v přístroji - vyschlé kondíky |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
@PrewitTo už je dávná historie, ale tyto přijímače byly velmi oblíbené a prodávaly se "po celých krabicích". Byly taky hodně spolehlivé, než je vystřídala nová mutace a to už nebylo ono. Možná ještě nějaký v garáži mám. Rád na tu dobu vzpomínám ! |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Tovární nastavení u sat příjímače bez ovla...A naco ti bude pristroj v tovarnom nastaveni, ked ho nebudes mat cim ovladat...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
Tovární nastavení u sat příjímače bez ovla...Mám takový dojem, že příjímač je zablokovaný, nereaguje ani na originál ovladač, tovární nastavení by mohlo pomoci. Mám tu po ruce 5 ovladačů, dva univerzální, snad by se potom některý chytil. Já vím, je to taková hloupost, ale někdy pomůže i maličkost. |
Prewit
![]() |
|
RE: Tovární nastavení u sat příjímače bez ovla...Zkus podržet tlačítko |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@PrewitAk ide Homecast vypínačom zapnúť a vypnúť, tak na:https://www.parabola.cz/forum/topic-61068/ skúsiť postup - reakcia 16.04.2011, 07:29.29 |
emte
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@PrewitAkože nechápem, že prečo máš záujem o sprevádzkovanie takejto starej šunky - stb. Ktorý vôbec nepozná HD, funguje len v DVB-S norme a čítačka kariet pozná iba na starý Cryptoworks systém.To si mal zaniesť na zberný dvor a venovať sa radšej niečomu duchaplnejšiemu... ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@mmiriboyA čo keď mu to vyhovuje, alebo chce ho používať na počúvanie rádií a pod. niekde napr. v garáži. Radšej mu poraď ale ak nie tak ho nechaj tak.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@petersk![]() Cz/Sk rádia na pozícii 23,5E idú v norme DVB-S2, čiže s týmto "šrotovníkom" si ani neškrtne! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@peterskOno mi to pripadá, ako keby niekto vytiahne zo starej kôlne/garaže čiernobiely televízor a zmyslí si, že silou mocou chce na ňom príjmať terajšie pozemné dvb-t/t2 vysielanie.![]() Celé zle! Keby dotyčný si dal aspoň nejakú námahu a vygúglil základné technické parametre o tom stb a následne porovnal zo súčasnými vysielacími parametrami, tak možno?! by pochopil, že "oživovať" ten stb nemá význam a je to zbytočne stratený čas. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyA prečo Ťa to trápi, nech robí čo chce![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mmiriboyInáč v tomto máš pravdu, ale nemyslím si, že najlepšia odpoveď na všetko, že je to šrot. Keď je to naozaj šrot. Ľudí nepresvedčíš a nech s tým robí čo chce.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskAle veď samozrejme, je to jeho vec, nech si s tým robí čo chce. Len treba ho aj upozorniť na problémy, na ktoré narazí, keď sa bude s tým ihruškať, či to je podľa teba zbytočnosť?!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNo ja si myslím, že je to zbytočnosť. Ale časom to aj Teba prejde![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Tovární nastavení u sat příjímače bez ovladačePřátelé, děkuji za vaše reakce, proč zprovozňuj "starý šrot"? Kdysi jsem byl blázen do sat, vysílání, v roce 08 jsem si pořídil první satelit- Strong, s tím jsem začínal, potom přišel Octagon, myslím 918, už si nepamatuju, zlatá mašina, nebýt toho, že se mi do ní vyzvracela kočka, snad by sloužil do dnes, potom následoval Ferguson-Ariva a. Homecast.Přijímal jsem, co se dalo, tehdá ještě všechno zakódovaný nebylo, polská karta stála pár korun. Asi před šesti lety jsem se naštval na Skylink, na jejich vyděračské požadavky a okleštěnou ubohou programovou nabídku a se satelitním vysíláním jsem skončil. Ale v právě tento čas, když se ostatní ženou za nákupem dárků, mě posedla touha to znovu vyzkoušet, Ano, je to něco podobného, jak tu bylo uvedeno, jako ze starým autě v garáži, ta nádhera, když motor tím známým bublavým zvukem naskočí a ono se pomaloučku rozjede. |
Prewit
![]() |
|
@PrewitZ môjho pohľadu, je to tvoja vec, z čím sa zabávaš vo svojom voľnom čase. Ja som ťa iba upozornil na možné problémy...![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
![]() |