![]() |
|
Skúsenosti s PayPal?Po dlhom váhaní si chcem založiť účet PayPal. V banke mi však povedali, že neručia za škodu, ktorá vznikne, ak zadám číslo karty tretej strane. PyaPal si ho ale pri založení účtu vyžaduje. Aké máte skúsenosti so založením účtu PayPal a možným zneužitím? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
@KarnerMám PP od jeho vzniku a platím jím všude, kde jej akceptují, žádný problém. Naopak PP má skvělou ochranu kupujícího, kde když Tě obchodník natáhne, refunduje částku. za sebe doporučuji |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@PepaJožkaJe možné rozlíšiť pravú stránku PayPal od falošnej, keď zakladám účet a musím uviesť číslo platobnej karty? Teraz každý deň sme upozorňovaní v tv, že podvodníci podstrkujú falošné stránky a sústavne okrádajú dôveryhodných ľudí. |
Karner
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?PP jsem pro zbytecnost pred 10 lety zrusil.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bublajsDoteraz som to aj ja považoval za zbytočné, ale teraz chcem nejaké vecí kúpiť zo stránky, kde požadujú len platby kartou (čo neakceptujem) alebo cez PayPal. Dúfam, že po založení účtu nenakúpim spústu zbytočností, ako napísal jeden diskutér na inom fóre. |
Karner
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?a proc nechces platit kartou ? dnes uz je to bezna vec. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
PP je okNemaj obavy je to rychla a spolahliva sluzba![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@medard 1Na nákupy v cizině jedině paypal , taky jsem platil léta kartou ale jednou mi zkopirovali jednu platbu a tu samou častku mi čorli naštěstí to bylo jen 10 euro, myslel jsem že mi hackli internetové bankovnictví ale nakonec to byla karta , tak že okamžitě blok a vyměna za novou a změna hesla v internetovém bankovnictví.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@medard 1Platobnou kartou nechcem platiť, lebo denne množstvo ľudí je podvedených. Zadajú číslo karty a podvodník im postupne vybieli účet. Navyše banky nás pred touto platbou varujú a neručia nám navrátenie platby, o ktorú nás niekto pripraví. |
Karner
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?Promiň, ale kartou nechceš, paypal taky moc né, protože to není bezpečné, koupit něco chceš, ale vlastně ani né, protože to je možná zbytečnost a my Tě jako máme přesvědčovat, že jó. Co vlastně teda chceš?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?Tiež som platil kartou ....a potom mi z banky zavolali že akurat niekto skusa platit mojou kartou na manhatane![]() |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
@KarnerNa PP platis tiez s pridanou a overenou kartou |
A je to
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?Využívám PayPal spolu v kombinaci s virtualní kartou v mé bance a v zahraničí nakupuji pouze takto,naposledy např.CD z Japonska.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?PP je v pohode, kartu vzapeti po zalozeni vymazes, mozes si presuvat financie na pp ucet, ja mam dokonca urobene "sipo" do mbankyKartou mozes platit v pohode, ale virtualnou, tu si vygenerujes a da sa s nou zaplatit iba raz, pouzivam uz viac ako pp, ma to TB a aj SlSporitelna, asi to maju uz vsetky banky |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
@sky59Mám UNIcredit banku, ktorá neumožnuje vytvoriť virtuálnu kartu. Z toho dôvodu si chcem založiť PP účet. |
Karner
![]() |
|
@KarnerSkus pouzit Revolut |
A je to
![]() |
|
@A je toPlatbu mi umožňujú len cez platobnú kartu alebo PayPal, nie cez Ravolut. |
Karner
![]() |
|
@KarnerPayPal = platobna karta prepojena s PP uctom (nie je potrebne si dobijat kredit) staci zadat mailovu adresu prijemcuRevolut je pre virtualnu kartu |
A je to
![]() |
|
@lz405přesně tak,v bankovnictví si udělám kartu jen pro jednu transakci,pak mě nikdo účet nevybere |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrV PP sa dá vytvoriť virtuálna karta ako v Revolut? |
Karner
![]() |
|
@KarnerNie neda sa |
A je to
![]() |
|
@Karnerv revolutu pouzivam jednorazovou platebni kartu. nepotrebuju PP. dokud tohle neslo, pouzival jsem virtualni s blokaci.jednorazovky i virualky poskytuje treba taky sporitelna Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?Teraz by som rád vedel, čo je výhodnejšie a bezplatné - Revolut alebo PP? |
Karner
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?nikomu nic neplatim, jen prvni fyzickou kartu se tedka musi platit. ale pocitej s tim, ze to je regulerni bankovni ucet. takze autentizace krz foceni obcanky atd ...Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Skúsenosti s PayPal?Za zriadenie účtu PP sa platí? Používal by som ho len na nákupy v Eurách. |
Karner
![]() |
|
@Karnerno myslim ze to moc prozivas. a kdyz platis piratum za iptv tak to se nebojis ? a do obchodu mezi lidi chodis se zamknutou kartou nebo radeji uplne bez ni ? a ted bude Mikulas a certi to uz bych ven vubec nechodil.s jednou z tech sluzeb PayU nebo PayPal jsem mel problemy, blokovalo mi to odchozi platby, ze neni bezpecna, a to i presto ze jsem vedel ze je bezpecna, proste se nenechal presvedcit. ale jinak ano, jiste, mas pravo se bát. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |