Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Skúsenosti s PayPal?

Po dlhom váhaní si chcem založiť účet PayPal. V banke mi však povedali, že neručia za škodu, ktorá vznikne, ak zadám číslo karty tretej strane. PyaPal si ho ale pri založení účtu vyžaduje. Aké máte skúsenosti so založením účtu PayPal a možným zneužitím?

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

@Karner

Mám PP od jeho vzniku a platím jím všude, kde jej akceptují, žádný problém. Naopak PP má skvělou ochranu kupujícího, kde když Tě obchodník natáhne, refunduje částku. za sebe doporučuji

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@PepaJožka

Je možné rozlíšiť pravú stránku PayPal od falošnej, keď zakladám účet a musím uviesť číslo platobnej karty? Teraz každý deň sme upozorňovaní v tv, že podvodníci podstrkujú falošné stránky a sústavne okrádajú dôveryhodných ľudí.

Karner

RE: Skúsenosti s PayPal?

PP jsem pro zbytecnost pred 10 lety zrusil.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

Doteraz som to aj ja považoval za zbytočné, ale teraz chcem nejaké vecí kúpiť zo stránky, kde požadujú len platby kartou (čo neakceptujem) alebo cez PayPal. Dúfam, že po založení účtu nenakúpim spústu zbytočností, ako napísal jeden diskutér na inom fóre.

Karner

a proc nechces platit kartou ? dnes uz je to bezna vec.

medard 1
Registrace: 2/2021

PP je ok

Nemaj obavy je to rychla a spolahliva sluzba R^

A je to
Registrace: 4/2019

@medard 1

Na nákupy v cizině jedině paypal , taky jsem platil léta kartou ale jednou mi zkopirovali jednu platbu a tu samou častku mi čorli naštěstí to bylo jen 10 euro, myslel jsem že mi hackli internetové bankovnictví ale nakonec to byla karta , tak že okamžitě blok a vyměna za novou a změna hesla v internetovém bankovnictví.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@medard 1

Platobnou kartou nechcem platiť, lebo denne množstvo ľudí je podvedených. Zadajú číslo karty a podvodník im postupne vybieli účet. Navyše banky nás pred touto platbou varujú a neručia nám navrátenie platby, o ktorú nás niekto pripraví.

Karner

Promiň, ale kartou nechceš, paypal taky moc né, protože to není bezpečné, koupit něco chceš, ale vlastně ani né, protože to je možná zbytečnost a my Tě jako máme přesvědčovat, že jó. Co vlastně teda chceš?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Tiež som platil kartou ....a potom mi z banky zavolali že akurat niekto skusa platit mojou kartou na manhatane ;) pay pal mam dlho a preferujem ho

par32
Registrace: 11/2007

@Karner

Na PP platis tiez s pridanou a overenou kartou

A je to

Využívám PayPal spolu v kombinaci s virtualní kartou v mé bance a v zahraničí nakupuji pouze takto,naposledy např.CD z Japonska.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

PP je v pohode, kartu vzapeti po zalozeni vymazes, mozes si presuvat financie na pp ucet, ja mam dokonca urobene "sipo" do mbanky
Kartou mozes platit v pohode, ale virtualnou, tu si vygenerujes a da sa s nou zaplatit iba raz, pouzivam uz viac ako pp, ma to TB a aj SlSporitelna, asi to maju uz vsetky banky

sky59
Registrace: 1/2023

@sky59

Mám UNIcredit banku, ktorá neumožnuje vytvoriť virtuálnu kartu. Z toho dôvodu si chcem založiť PP účet.

Karner

@Karner

Skus pouzit Revolut

A je to

@A je to

Platbu mi umožňujú len cez platobnú kartu alebo PayPal, nie cez Ravolut.

Karner

@Karner

PayPal = platobna karta prepojena s PP uctom (nie je potrebne si dobijat kredit) staci zadat mailovu adresu prijemcu
Revolut je pre virtualnu kartu

A je to

@lz405

přesně tak,v bankovnictví si udělám kartu jen pro jednu transakci,pak mě nikdo účet nevybere

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

V PP sa dá vytvoriť virtuálna karta ako v Revolut?

Karner

@Karner

Nie neda sa

A je to

@Karner

v revolutu pouzivam jednorazovou platebni kartu. nepotrebuju PP. dokud tohle neslo, pouzival jsem virtualni s blokaci.
jednorazovky i virualky poskytuje treba taky sporitelna

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Teraz by som rád vedel, čo je výhodnejšie a bezplatné - Revolut alebo PP?

Karner

nikomu nic neplatim, jen prvni fyzickou kartu se tedka musi platit. ale pocitej s tim, ze to je regulerni bankovni ucet. takze autentizace krz foceni obcanky atd ...

bublajs

Za zriadenie účtu PP sa platí? Používal by som ho len na nákupy v Eurách.

Karner

@Karner

no myslim ze to moc prozivas. a kdyz platis piratum za iptv tak to se nebojis ? a do obchodu mezi lidi chodis se zamknutou kartou nebo radeji uplne bez ni ? a ted bude Mikulas a certi to uz bych ven vubec nechodil.
s jednou z tech sluzeb PayU nebo PayPal jsem mel problemy, blokovalo mi to odchozi platby, ze neni bezpecna, a to i presto ze jsem vedel ze je bezpecna, proste se nenechal presvedcit.
ale jinak ano, jiste, mas pravo se bát. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra