![]() |
|
Modul Fransat CI+1.3Dnes to asi nebude dotaz, spíše konstatování pro úplnost. Před rokem jsem řešil funkčnost modulu Fransat tady https://www.parabola.cz/forum/topic-104480/ Dnes je situace taková, že s VU+Ultimo4k, OpenATV7.3 a ciplushelper verze 5.8 stále nefunguje. Po zapojení sice naskočí a dekóduje, ale po přepnutí na jiný program se objeví hláška CI+Error a černá obrazovka. Po reinstalaci modulu zase jede do přepnutí na další program. Samozřejmě jiné CI+ moduly fungují bezchybně. Tak jen kdyby náhodou někdo věděl, co s tím ...Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Modul Fransat CI+1.3A verze 6.4 openatv jak to funguje s tímto sw. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: Modul Fransat CI+1.3skus na skusku tam dat VTi image.Samozrejme pred tym si v tom OpenATV urob full image backup. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Modul Fransat CI+1.3Karta Fransat poslední verze funguje skvěle přes oscam tak zůstaň u toho a modul schovej na horší časy.Provozuji na VU+duo 4kse a open atv 6.4.Mám taky nainstalovaný plugin ciplushelper,bez toho jsem nebyl schopen rozchodit např.modul NC+ černý,kde je možný příjem uhd kanálu. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
@agamonAkorát že promo UHD a budoucí vysílání pouze v modulu. Leda bys mi na PM poslal DES key.![]() Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Modul Fransat CI+1.3Momentálně tam běží dva uhd kanály pokud se nemýlím v promo smyčce,stačí pouze karta.DES klíč nemám,nepotřebuji. |
agamon
![]() |
|
@agamonNo nevím. Jak jsem hledal příčinu problémů s modulem Fransat, tak jsem narazil na hodně varování, abych UHD programy na kartě na Oscamu bez DES klíče nezkoušel. Prý to není dlouhodobě zdravé. A určitě je potřeba jiný AES klíč. Ani ten mi asi na PM nepošleš. :-)Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Modul Fransat CI+1.3Posláno.Kanály jsou v promo režimu.Příprava na letní olympijské hry v Paříži. |
agamon
![]() |
|
![]() |