Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2TV+Airbank

Dostala se ke mě tato informace:
Zákazníkovi O2, který si platí službu za min. 600,- Kč a tuto službu platí příkazem přes Air Bank bude každý měsíc odečteno 300,- Kč. Jinými slovy, za 600,- zaplatíte jenom 300,-. Takhle mi to vysvětlili na přepážce O2 v Plzni na Borských polích

MMorous
Registrace: 10/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2TV+Airbank

Zaplatíš 600 a další měsíc k 15mu dostaneš od airbanky 300sta
Já už to mám od léta. Když to zpustili až ale před Vánoci o tom začli kecat a nabízet jako vánoční akci

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006

Ještě je podmínka aby na účet Air Bank přišlo 10000Kč

Standa2
Registrace: 5/2005

Nechci slevu zadarmo... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

@drobeček

zinkasovat za 2 automatické převody mezi vlasními účty měsíčně 300 Kč mně přijde zadarmo a rád si to vezmu :)))

lance
Registrace: 10/2008

@MMorous

Je to tak také mě to vnucovali když jsem byl v O2.Je třeba zřídit účet u Air Bank a posílat tam platbu na placení za O2.Jde o to jak dlouho tato akce bude jestli na trvalo nebo jen po dobu chytání oveček.O 10000 mě nic neříkali.Také pokud někdo má třeba českou spořitelnu a ještě by zřídil Air Bank tak bude platit poplatky ze dvou účtů.Tak to vidím já třeba to tak není.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

tých 10 k je zrejme podmienka ako mať účet zdarma, dnes môžeš mať účet zdarma takmer všade vždy ale treba splniť určité podmienky,najjednoduchšie majú len internetové banky, môžeš mať x účtov a z každého využívať len čerešničku na torte , to je tak na hranie , nie každý má na to čas a starosť na viac

Duzu
Registrace: 7/2005

Air má účet zdarma i když ti na něj nic nechodí. No já mám air od samého začátku co začali působit na trhu. Takže jak jsem se na mobil mánii v létě dočetl o této akci že je neveřejná a že si ji musí tenkrát každý najít sám tak jsem nelenil a nastavil jsem to v bankovnictví že mám i o2

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo

Je tam podminka protocit 10k mesicne. Jinak sleva 300kc neni.

Hypnos
Registrace: 3/2009

@Jarous

Už min. 10 let je běžné provozovat kompletní osobní bankovnictví bez poplatků a podmínek.. ;)

lance
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra