![]() |
|
Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratKtory orezavač koaxialnych kablou kupiť .S ktorym mate dobre skusenosti? |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 781 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratOrigo Cabelcon. Mám jich pět, nedám na ně dopustit.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 945 |
![]() |
|
@Varos107ahoj daj mi prosimta odkaz na ten cabelcon do spravy nakolko verejne sa nemože. |
jopo166
![]() |
|
@jopo166Zo zvedavosti som to vyhladal aj jaTrvalo to 5 sec. ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratDej si toto do Googla:Profesionální otočná ořezávačka kabelů CABELCON Když je tu tak hloupé pravidlo.... On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107dakujem objednane. |
jopo166
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratObyčajný nôž... Len treba mať zručnosť v rukách. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
@Kasrpřesně tak,v životě jsem nepotřeboval nějaký nástroj a těch efek bylo stovky snad |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 310 |
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratMoja reč!V živote som čistil snáď aj cez tisíc rôznych druhov káblov vrátane koaxiálnych a k úspechu mi postačil klasický lámací nôž. Chce to proste mať cit a zručnosť v rukách a kábel sa očistí skoro sám! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 020 |
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratKdyby jste si to s tou ořezávačkou zkusili, tak takové zaslepené nesmysly nebude psát. Pokud se jednou rozhodnete pro krimp nebo kompres, budete dělat sto konektorů denně, tak vám nic jiného nezbyde. S nožem můžete tak akorát na špekáčky.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratNozikom sa da velmi dobre, ale praca s orezavacom, ked to ma clovek v rukach, je iny level. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
@jopo166pokud děláš různé průměry, tak rychlá práce je s ARLI 1045 (příklad pro vyhledání).Koupíš ho pod různými názvy za cca stovku stejně jak ten "CABELCON" ve verzi OEM, např. CT-322.Jsou to kopie původních taivanských od číňanů. U toho otočného je problém rychle a přesně přenastavit na jiný průměr koaxu.Pár set konektoru s každým uděláš. Za ty peníze ti nevadí, že ho ztratíš nebo se otupí a koupíš nový. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 015 |
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratKlasika... https://satelity.ellano.sk/38013/kompresne-klieste-f-iec-bnc-cabelcon.html?gclid=Cj0KCQiA6vaqBhCbARIsACF9M6lveBiAvoeTpuF6WnMWLWPs31Z1NB0sH7CVXrMv5zXpb8JCWZi3MUoaAoO4EALw_wcBZgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
@MikoTa akoze ma byt orezavac kablov ?![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@Varos107Vieš, my poniektorí sme tu aj takí, ktorí nemajú v náplni práce denno-denne urobiť 100ks koax F-konektorov. Čiže ak potrebujem urobiť len pár kusov a to častokrát len raz do týždňa, tak v pohode si vystačím aj s tým lámacím nožíkom a elektrikárskymi štipačkami - kliešťami. A toto základné náradie mám zvyčajne jak doma, tak aj v práci vždy po ruke.Samozrejme, keby som to robil pravidelne a vo veľkých množstvách, tak uvažujem o nejakých kliešťach na koax, ale doteraz mi "ku šťastiu" nechýbali. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
a ktore kompresne kliešte použit pripadne konektora ktore kompresne kliešte použit pripadne konektory?.Nechcem nič drahe budem to len sem tam použivat. Dosial som použival šrubovace efka |
jopo166
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratPak ovšem nechápu tvoji první reakci. Tazatel se ptal na konkrétní dotaz ohledně ořezávátka kabelů. Myslíš, že je mu k něčemu tvůj blaf ohledně nožíku? Není mu vůbec k ničemu, stejně jako obvykle od tebe, reakce absolutně mimo mísu. Jen když sis kydnul, co?:)On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107Ja naopak nechápem tú tvoju reakciu!Si myslíš, že keď používaš nejaké profi kliešte, že už si majster, najväčší na svete? Ja som si povedal svoj názor a postoj, t.j. ak mám nejaké profi náradie používať iba občas a pritom sa tá práca dá urobiť aj inak, bez profi klieští a nechýbajú mi ku šťastiu, tak načo zbytočne vymýšľať, hmm? A pýšiť sa že aj ja mám...?! Tak to nie je môj štýl, nepotrebujem sa tu hrať a povyšovať sa na niekoho, kto nie som. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyJa urobím tiez len par konektorov za rok a radsej pouzijem orezavac ako nozik, proste chcem pouzivat - tak pouzivam, tak ako jopoTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratJá se nepovyšuju, normálně poradím tomu, kdo se slušně zeptá a odpovídám k věci, což ty schopen absolutně nejsi. Když používám odpovídající techniku, tak si musím podle tebe myslet, že jsem mistr světa? To je uvažování zamindrákovaného burana.Rsp, podle sebe soudím tebe... Nechápu, že zdejší provozovatel toleruje reakce mimo téma, ale odkazy které se přímo týkají tématu a oboru zakazují. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107odkaz jasně vybízí k opuštění webu,což nikdo z provozovatelů nechce |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 310 |
![]() |
|
PierreMůžeme být rádi, že po nás nezačnou střílet, když jdeme pryč, viď?To jsou mi tedy argumenty... On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107S tým osočovaním, mindrákovismom, povyšovaním a pohoršovaním sa na všetko, čo ti nie je po vôli si začal ty. Pre mňa za mňa, dotyčný ak si kúpi aj ti najdrahšie trebárs pozlátené kliešte na krimpovanie koaxov, tak je to jeho vec. Ja som len povedal svoj názor. Ja tiež, keď potrebujem niečo "jednorazovo" urobiť - trebárs vodovod, tiež neutekám hneď do obchodu kupovať zváračku na potrubie, ale radšej pouvažujem, nad tým, že kde si takéto náradie môžem požičať. A podobné je to aj s takýmito kliešťami. Mám si ich kúpiť, použiť raz, dva krát a potom mi budú ležať niekoľko mesiacov, alebo aj rokov niekde v šuplíku?![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratJasně, ty mistře světa s nožíkem v ruce.Je to úplně jednoduché, kdyby sis ušetřil svoje příspěvky (s nulovou informační hodnotou), byl by klid a o tom, to všechno je. Pokud tohle nechápeš, nemá smysl vést s lidmi jako ty jakoukoliv debatu. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratnehadajte sa!! |
jopo166
![]() |
|
RE: Orezávač koaxiálnych káblov ktory vybratpokial "tazatel" sa pytal na konkretnu vec, tak vie preco to chce, naco to chce. a vie ci sa mu to hodi.Omacky okolo toho su zbytocne |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 367 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |