![]() |
|
DVD přehrávačMám dotaz,jestli nevíte o nějakém CD,DVD přehrávači,který by měl obousměrné bluetooth,tedy abych mohl přehrávat cd disk přes bluetooth do pártybox reproduktoru Sony XP500 ? Díky za pomoc |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: DVD přehrávačTaké zariadenie neexistuje!Musíš použiť externý Bluetooth! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 083 |
![]() |
|
@slava68Sony UBP-X800B M2má Bluetooth pre bezdrôtové pripojenie Prehrávané médiá BD-ROM, CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, SA-CD |
emte
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: DVD přehrávačDíky Sony UBP-X800B M2![]() |
slava68
![]() |
|
RE: DVD přehrávačIbaže je to trochu zvratene... Prehrávať audio cd cez bluetooth... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 577 |
![]() |
|
@KasrAk to chce niekam do zahrady, k bazenu, alebo na pivnu terasu, plnu ludi... |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 618 |
![]() |
|
RE: DVD přehrávačNa zahradu |
slava68
![]() |
|
RE: DVD přehrávačKabel je kabel. A bylo by to levnější.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@Jean RenoTak tam stačí prehrávať mp3 a podobne z mobilu cez bt... |
Kasr
![]() |
|
@slava68Ja osobne by som takéto čosi riešil úplne inak! Použil by som na záhrade svoje multimediálne rádio, ktoré má oi aj možnosť prehrávať pomocou protokolu UPnP, t.j. veškeré audio, ktoré mám uložené na domácom serveri cez Wi-Fi. Čiže žiadna výmena CDčka nehrozí a môžem si prehrávať mp3, flac a ďalšie audio súbory. Stačí mať ten domáci server "nadupaný" audionahrávkami.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyZas nemusí mať dosah wifi k miestu "hudobnej produkcie". Aj keď toto sa dá tiež vyriešiť.Na niejaky pártybox úplne stačí bluetooth a MP3 cez mobil... Ja v mobile mám na úložisku 256 GB veľmi veľa muziky pre takéto účely. Plus streamy rádií (nemyslím našich bežných) cez vynikajúci prehrávač hudby Poweramp. |
Kasr
![]() |
|
@Kasr![]() Ja na tom serveri mám okolo 1,5TB muziky. V mobile nenosím muziku, aj tak by som nemal čas kedy počúvať mimo domu. ![]() Samozrejme "párty repro" je dnes móda mladých, ale to moje "multi radio" tiež pozná aj Bluetooth, čiže tiež nie je žiaden problém ísť (hrať) aj takýmto spôsobom. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
![]() |