Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Neseriózní Telly

Dne 1.11.2023 jsem si zakoupil spíše na zkoušku Velký balíček za cenu malého 250 Kč/ měsíc. Byl to začátek měsíce, tak mě poslali fakturu 02.11.2023 - 31.12.2023. zaplatil jsem tedy skoro za dva měsíce 492 Kč. To by bylo v pořádku. Stejně jsem to chtěl přes vánoce. Ale nelíbilo se mě uživatelské menu a nefungovaly některé funkce v Moje Telly, proto jsem se rozhodl službu zrušit. Podal jsem písemnou výpověď a oni pak odepsali, že k 11. 11. 2023 službu ruší a zároveň mě vypli i když mám zaplaceno do 31.12.2023. Peníze si nechali i když jsem koukal jen 10 dní.
Každá jiná tv to alespoň nechá doběhnout do konce zaplacení.
Hlavně, že píší, podat výpověď 1 měsíc do předu.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Neseriózní Telly

To by se nemelo stat, kdyz jsem rusil satelitni Telly, tak jsem zaplatil jeste za jeden mesic, takze mi to bezelo jeste mesic a pul. Zavolal bych tam, treba je to jen chyba

MHaslar
Registrace: 5/2021

kdyz jsem rusil internetovou telly tak jsem dopredu znal datum ukonceni, a k tomu datumu skoncilo vse, vysilani i placeni, ale ja jsem necerpal zadnou akci, pokud cerpate nejakou akci muzou tam byt sankce a poplatky. 👍
a jinak tyto uchylky-nelibi se mi uzivatelske menu, nemuzu si seradit programy podle sveho, to se ani neda slusne komentovat, v zivote se mi nelibi tolik veci, a bud to prijmu, nebo o to prijdu. 😂👍

krokodyl
Registrace: 9/2023

@MHaslar

Nechávám to ležet. Přišel jsem o víc. I bych je pak vzal ten střední balík za 500 Kč. Ale to prostředí aplikace mě nevyhovuje. Jinak obraz je velmi dobrý a nabídka sportu široká, ale na fotbal stejně nekoukám. Tak mě vyhovuje k satelitu ještě Sledování tv. Tam si zaplatím kdy chci mohu i platbu kdykoliv přerušit. Tak že v poho.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@krokodyl

Ano, pravda, proto jsem je zrušil a nepřijal😊

milde

@milde

no ja bych to rozhodne lezet nenechal, ale neznam konkretni podminky te smlouvy. a nevim proc bych jim mel nechavat 500kc.! 👎

krokodyl
Registrace: 9/2023

@krokodyl

No právě proto, že jsem to koupil v té akci. A oni si řekli asi z vyč.ranosti.
Po telefonu nic nevyhádám. Ale mohu zkusit.

milde

@milde

Jakože psaním na parabolu toho vyhádáš víc? Nemyslím si.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Já jen aby se další nespálili.
Jinak už jsem poslal email s podloženou fakturou a číslem smlouvy. Jsem zvědav co vymyslí.😊

milde

@milde

Já taky čerpal od Telly v minulosti různé akce, a neměl jsem nikdy problém. Ale nikdy jsem nerušil již předem zaplacené předplatné 10 dní po zaplacení.

Interface mají v pohodě, když to srovnám s O2TV tak mi Telly přijde lepší. Jinak souhlas, že třeba SledovaniTV má vzhled a ovládání ještě lepší než třeba Telly ale obsahově mi ta služba přijde nezajímavá.

Pokud jsi ale se SledovaniTV spokojený tak mě překvapuje, žes vůbec zvažoval Telly. To má smysl jen když vyhledáváš sport. Jinak ve všem dalším stačí kterýkoliv jiný operátor, vždyť všichni mají prakticky stejné kanály.

Právě Telly je dle mého názoru výborná pro sportovního příznivce. Z těch sportovních operátorů má nejlepší poměr ceny a nabídky.

jk33
Registrace: 1/2007

@jk33

Ve všem máš úplnou pravdu a shoduji se s tebou. Byl jsem spíš zvědav v jaké kvalitě mě půjde na tv a z nudy v nemocnici 9 týdnů ležák. Ale je úplně stejná jako Sledování tv. U Telly mě nešli seřadit pořady podle mého. Nějaký zádrhel v sekci Moje Telly. Fotbal nepotřebuji a ostatní mám ve Sledování tv, které je ještě variabilnější při sestavě balíčků. Já to spíš používám jako doplněk ke Skylink, kde nějaké programy zrušili nebo nejsou.

milde

@milde

Ahoj. Na "moje.telly.cz" jde úplně lehce a přehledně seřadit kanály, buď pro všechna zařízení dohromady nebo pro každé zvlášť. Seřadit kanály mi jde i přímo v aplikaci na smart TV LG se systémem WebOS.

pro jh
Registrace: 10/2007

@milde

Ale logiku to jejich chování nemá. Buď nechat doběhnout a nebo vrátit peníze Rv

minestra
Registrace: 4/2009

Tak na Telly mě řekli, že přijde za měsíc faktura jako přeplatek a já si o něj musím písemně zažádat, aby byly peníze vráceny. Kocourkov.

milde

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra