Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Opera de Paris - Turandot

Test běží - 0,8W 11481V SR 14400 FEC 3/4 QPSK
Začátek přenosu 19:15

DPetr
Registrace: 2/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opera de Paris - Turandot

Test ukončen ve 12:30

DPetr

@DPetr

Díky. Právě jsem se vrátil z práce. Nahrávám.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

Já byl v divadle na Hrdinkách Zojy Mikotové, ale Turandot mám taky nahránu. Zatím jsem koukl jen na začátek a zjistil, že scénu a režii dělal Robert Wilson ( nedávno šlo na MEZZO jeho scénické pojetí Glassovy opery Einstein on the Beach, v Brně jsme měli v Boby centru jen koncertní provedení - dirigoval a zařídil Denis Russel Davis, který teď šéfdiriguje Brněnskou filharmonii a dovezl nám i Laury Anderson osobně s její Amélií. Ten Laurin koncert nahrával i ČR a šlo to na Vltavě. V tom koncertním provedení Einsteina jsme tu měli živě zase Suzanne Vega ).

DPetr

@DPetr

Vidíš, jsou tady pardubičáci a nepochlubí se, že mají v prosinci 3x koncert Adama Plachetky s místní komorní filharmonií.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

A ještě k tomu za cca 350 kaček. To jsou fakt lidi...

krupino

:)
Tuto sobotu z MET Života adoba Malcolma X a v sobotu 25.11. z Paříže 2 balety na M.Ravela - to vypadá zajímavě - šálek tančící s podšálkem a pod. :)

While the artists of the Academy embody the characters of L?Enfant et les Sortilèges in Richard Jones? oneiric staging, the students of the Ballet School perform the ballet Ma Mère l?Oye (1912) in Martin Chaix? inventive choreography.

DPetr

Místo otazníků patří apostrofy, po překopírování jsem si změny nevšiml...
Mimochodem - bez raket by satelity nahoře nebyly. Zítra ( pátek 17.11.) mezi 14 a 16 h našeho času by měl odstartován druhý testovací let nejvýkonnější a současně znovupoužitelné vyvíjené Muskovy SuperHeavy/Starship sestavy. Česky komentovaný přenos bude na kosmonautix(.česká doména) - odpočítávání na stránce vpravo nahoře - přenos začne ve 13:45

DPetr

Předevčírem byl Plachetka v ČB. Měl by si pořídit osobního řidiče, zpěv mu jde milionkrát lépe než jízda autem, především couvání. Málem jsem měl suvenýr v podobě uraženého zrcátka....

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Varos107

Zkontroluji 19.12. v Pardubicích. :(((

konas

@krupino

Občas se jdi do Sukovy síně podívat, lístky jsou za 300,350 a 400Kč uvádíš přesný průměr. R^

konas

@konas

To je to uvedené cca. Byl jsem línej to vodrecitovat. Do Sukovky v Domě budhy se minimálně 10 dní nepodívám, ale mám tam zvědy...
R^

krupino

Test SH/Starship

Start byl odložen o 24 hodin na sobotu kvůli nutnosti vyměnit součástku pro naklápění roštových kormidel na Super Heavy.

DPetr

@Varos107

Tak jsem se ho na to ptal. Odpověděl: Ale neurazil. Jezdit s odstupem dovede každej, ale těsnotky, to je umění. :)))

krupino

@krupino

Varos107 je vo vazeni ;)

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Operu Turandot som vide v priamom prenose zo Sydney opera v sieti CineMAX.
Nieco uzasne. Odporucam.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Varos107

Nevhodná slova nám staví život do cesty, abychom se na nich naučili ovládat a být nad věcí. Taky mi to v životě v jednom případě stále nejde. Zkusím si v dané situaci vzpomenout na zdejšího žalářníka, vzpomenout si na to, jak radím a nenechat se vyprovokovat. Zdravím do vězení a přeju hezký Vánoce, šťastnej Novej rock a po Třech králíkách šup mezi nás do céčka (civilu).

krupino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra