Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

LNB MEGASAT High Gain Single

Zdravím ....
má prosím niekto z Vás reálne skúsenosti s príjmom a dokáže porovnat pravdivo tento druh satelit.konvertora s ikonou medzi LNB t.j s Inverto Black Ultra Single ?
Pouižitie hlavne pri príjme z družíc so slabším signalom ...
Budem rád za Vaše poznatky
Dakujem

Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W

Radoo
Registrace: 12/2021
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LNB MEGASAT High Gain Single

Síce nemám skúsenosti aké opisuješ, ale mám Megasat diavolo na 1 st.W a k tomu panoráma 70 cm parabola. Príjem bez problémov. Myslím si že medzi tými LNB čo popisuješ extra rozdiel v prijme aj slabších signálov nebude. Keď už tak, inverto Black ultra twin som používal jedného času a je veľmi dobrý. R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

@Tami

dakujem za info

Megasat má v ponuke single LNB štyri druhy
1,Multifeed s dlhym uzkym krkom
2,Diavolo Red s cervenou hlavickou
3,HD -Profi
4,High Gain 70db
Kedže su cenovo rozdielne a ten High gain stoji az 15euro tak v tom nejaky rozdiel iste bude aj co sa týka ziskovosti.
Dúfam že sa do diskusie zapoji niekto kto to ma vyskusane a overene...
Dakujem

Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W

Radoo
Registrace: 12/2021

záleží

k jaké parabole,i největší s.hi.t může mít nejlepší výsledky,hlavní je ozařovač,parametry jsou u všech LNB +- stejné a papír snese všechno,nikdy to totiž nikdo nezměří

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Radoo

LNB single od Megasatu má podľa mňa len veľmi málo ľudí a ešte menej ich má poruke všetky 4 typy. Možno nejaký montér - technik, pripadne predajca. Ale ten ti zase nepôjde merať rozdiely medzí týmito LNB. Ja napr., keď som kupoval Megasat LNB, tak výhradne len typ Quad. Iné typy boli a aj sú pre mňa nedoležité.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

já mám single v parabole camping 33cm,měl jsem tuším 4 značky a tento byl nejlepší,jak se chová jinde netuším

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: LNB MEGASAT High Gain Single

Já dávám Inverto black ultra single, někdy kvůli místu Megasat multifeed single-že by měl dlouhý krk to nevím

MMorous
Registrace: 10/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra