Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Předplatné Sky UK - Sky over Wifi ?

Nemá někdo zkušenosti s předplatným Sky UK ... Sky over wifi ?

Black Friday cena za Sky Stream, Sky Sports, Sky TV & Netflix ... 40 liber za měsíc na 18 měsíců kontrakt ...

Jak je to s ne UK ip adresou jestli to kontrolují ?

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Předplatné Sky UK - Sky over Wifi ?

Viewing Sky abroad
You are not entitled to stream Sky outside the UK using your Sky Go, Sky Kids, Sky Sports, and Sky Sports Box Office apps. Some Sky apps will allow you to download your favourite shows and movies over WiFi before you leave home to watch offline while you are abroad.

Additionally, Sky Stream was designed to only be used at the subscription address so you wont be able to view content outside the UK using your puck.

Certain rules mean people within the EU can stream content across all EU countries. As the UK is no longer part of the EU, we are not able to provide this service in the same way.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006

Tolik všem propagátorům IPTV, kteří na příjem satelitu koukají z patra. A bude hůř.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

Hugocz

As the UK is no longer part of the EU, we are not able to provide this service in the same way.

prosim ta, akby UK sedeli na zadku v EU, tak ... je to pre mnohych daleko jednoduchsie

to je ako keby sa niekto zacne stazovat preco americku DirecTV nemoze sledovat v EU ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@Hugocz

R^ :))

DPetr
Registrace: 2/2014

Neocekavam problem to rozchodit v CR pres nejakou lepsi VPN. Doposud jsem nasel funkcni VPN na vsechny produkty od Sky (Sky X AT, Sky Q IT, Now UK, Wow DE), tak by snad nemel byt problem ani Sky Stream.

Problem je, jak se k tomu dostat bez znameho v UK, ktery by si na sebe nechal napsat smlouvu, resil veskerou komunikaci se Sky pres svuj telefon a adresu (napr. vyjednavani lepsi ceny po skonceni promo ceny), a ponese zodpovednost za vraceni zarizeni po skonceni predplatneho a rizika spojena s existenci samotneho uctu, jako treba utraty za PPV. To uz proste musi byt docela dobry znamy nebo pribuzny a kdo nekoho takovyho ma, tak to nemusi resit tady.

Sky Stream se da sehnat i od dealera v UK, ale ten si nauctuje minimalne dvojnasobnou mesicni cenu, plus nekolikanasobny setup fee a vnuti vlastni VPN router za dalsi mesicni poplatek, samozrejme 3x vyssi nez je cena samotne VPN sluzby. To pak normalniho cloveka rychle prejde chut na Sky "legalni" cestou.

drhans
Registrace: 12/2009

@alfasex

Jasně, ale já jsem reagoval na něco jiného. Kdokoli bude chtít, tak po "drátech" internetu doručkuje až k tobě domů. Nejen zjistí, jestli máš geografické oprávnění, ale i spoustu dalších věcí. A je jedno, jestli se bavíme o EU nebo celém světě. Ty možnosti Velkého bratra prostě jsou. Dnes to některé firmy berou jen tak na oko, aby měly krytá záda. Ale to moje bude hůř znamená, že to jednoho dne začnou všechny firmy aktivně řešit.

Hugocz

@Hugocz

Z toho co tu píšete, tak někdo píše, že jo, někdo že ne ...
Já to nemám problém sehnat ... dcera od kamaráda žije v Londýně, platit by se to snad dalo naší kreditkou. Už jsem tak platil předplatné na Absolute Radio Premium ... a hlavně UK beam se zde neřeší :)

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

To bude tím, že v EU platí zákon, že uživatel může svou IPTV sledovat v kterékoli zemi EU. Dokud byla Anglie v EU, tak to šlo. (to jsou ti, kteří píší, že jo). Ale po vystoupení z EU už Anglie takový zákon nemá. Naopak Angličani jsou jedni z těch, kteří důsledně ctí platnost vysílacích práv pro svoje území a tedy aktivně brání příjmu v jiných zemích (to jsou ti, kteří píší, že ne). Ale praktické zkušenosti nemám. Takže nevím, jestli se to dá vyřešit.
Mimochodem kdysi jsem se také zajímal o předplatné u kamaráda, který měl v Anglii pracovní vízum. A on mě odmítl s tím, že je to příliš veliký risk. Že umožnění příjmu mimo území Anglie je porušení zákona. A za to se pracovní víza ruší a vyhošťuje se ze země. Takže dost záleží na tom, co vlastně znamená, že dcera kamaráda žije v Londýně. A co bude ochotná riskovat.

Hugocz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra