![]() |
|
Skylink Live TVAhojte, neviete ako je na tom Skylink Live TV v súčasnosti s kvalitou obrazu? V minulosti to bolo 720p pri 20-25fps a Canal+ Sport mal lepšiu kvalitu obrazu. Pocitovo mám pocit že obraz majú lepší ako v minulosti. Odchádzajú mi oči, alebo sa zlepšili? Ďakujem :)TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@Matrix44a ono je to presne naopak. skylinklive resp Canal+Sport se oproti minule sezone PL vyrazne obrazove zhorsil. a opet je nejaka nova verze app a samozrejme horsi. proste setri se ted vsude.a naproti tomu Tmobilenet se pri PL znatelne zlepsil. predplacim si obcas skylinklive jen kvuli PL. ale nevim jestli v tom budu jeste pokracovat. |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
@Matrix44S novou aplikací, šla kvalita obrazu nahoru. Některé programy, třeba Filmbox, Óčko Star, atd.. jsou obrazově lepší přes aplikaci, jak ze satelitu. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVDík za info. Snáď sa to bude zlepšovať a nie zhoršovať.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVTiež som bol v tom, ze zo satelitu bude obraz oveľa lepší, tak som pripojil kabel od paraboly a ak mam pravdu povedať, rozdiel v kvalite nie je vôbec poznať. Jediný rozdiel je v oneskorení, skylink LIVE je pozadu cca 30 sekúnd, satelit cca 14 sekúnd. Ale aj tak je to strašne, 14 sekúnd je proste moc, zlate antény.V stávkovej mi ukáže gól a trvá 14 sekúnd kým ho ja uvidím na canal šport cez satelit ![]() |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVTakže v podstate nejde ani o live prenos, skôr záznam. |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVV podstatě je to v TV vždy záznam. Jediný přímý přenos je na stadionu. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
![]() |