![]() |
|
Obnova kartyKolega jede na dva dny zazimovat chatu a nevěří že funguje obnovení na 5 dní aby tam měl jen základní nabídku,vsechny údaje jsem mu už dal,ma Skylink a díky za odpověď |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Obnova kartyno ono tech programu mu moc nepojede, to uz je lepsi zaplatit si SPORT+ nebo HBO 👍 |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Obnova kartyano do roku |
indkot
Registrace: 9/2021 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
HBO MultiJe ještě možné na tel. 90211 zaplatit i další služby, třeba multi kombi HBO? Mám kredit na nepoužívaném tel. čísle. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
RE: Obnova kartyDík za tipy, stejně půjde k prodejci bude muset minimálně 180 zaplatit![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
@lglbTy jsi už odpověď dostal.Pošli na 90211 sms s textem: SP čislotvojíkarty To funguje ![]() |
minestra
![]() |
|
RE: Obnova kartyak je ešte aktívna karta ,ide ju predlžiť na daľší rok i cez SMS na daľši rok základ má ísť min 5 dní, ihned po odoslaní SMS, jeden krát sa dá zaplatiť jednorázovo na mesiac kartou okamžite alebo prevodom do 2 dní, ináč len cez platbu kartou na rok alebo cez SIPO pravidelne mesačne@minestra cez kredit len na udržanie aktívnej karty, len základ,alebo to budeš každých 5 dní obnovovať, mne to išlo raz 3 mes asi zabudli |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@duzuDíky za info, dříve šlo takhle nabít i multi, kombi... Asi to stejně zkusím před koncem kreditu, nebo to vyplácám až pojedeme v zimě za sluncem.![]() |
minestra
![]() |
|
@minestraJá to kdysi dobíjel v Tipsportu,ale nevím jestli to ještě funguje,šlo to i na měsíc,koupil jsem kupon v zoně zakazníka naťukal kod a hned to jelo.![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
@lglbObnovení na 5 dní za 50Kč normálně funguje a je tam základní balíček.Nedávno jsem to zkusil. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
![]() |