Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Obnova karty

Kolega jede na dva dny zazimovat chatu a nevěří že funguje obnovení na 5 dní aby tam měl jen základní nabídku,vsechny údaje jsem mu už dal,ma Skylink a díky za odpověď

lglb
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Obnova karty

no ono tech programu mu moc nepojede, to uz je lepsi zaplatit si SPORT+ nebo HBO 👍

krokodyl
Registrace: 9/2023

ano do roku

indkot
Registrace: 9/2021

HBO Multi

Je ještě možné na tel. 90211 zaplatit i další služby, třeba multi kombi HBO? Mám kredit na nepoužívaném tel. čísle.

minestra
Registrace: 4/2009

Dík za tipy, stejně půjde k prodejci bude muset minimálně 180 zaplatit :-/

lglb
Registrace: 9/2017

@lglb

Ty jsi už odpověď dostal.
Pošli na 90211 sms s textem: SP čislotvojíkarty
To funguje R^

minestra

ak je ešte aktívna karta ,ide ju predlžiť na daľší rok i cez SMS na daľši rok základ má ísť min 5 dní, ihned po odoslaní SMS, jeden krát sa dá zaplatiť jednorázovo na mesiac kartou okamžite alebo prevodom do 2 dní, ináč len cez platbu kartou na rok alebo cez SIPO pravidelne mesačne
@minestra cez kredit len na udržanie aktívnej karty, len základ,alebo to budeš každých 5 dní obnovovať, mne to išlo raz 3 mes asi zabudli

Duzu
Registrace: 7/2005

@duzu

Díky za info, dříve šlo takhle nabít i multi, kombi... Asi to stejně zkusím před koncem kreditu, nebo to vyplácám až pojedeme v zimě za sluncem. :laughing:

minestra

@minestra

Já to kdysi dobíjel v Tipsportu,ale nevím jestli to ještě funguje,šlo to i na měsíc,koupil jsem kupon v zoně zakazníka naťukal kod a hned to jelo. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@lglb

Obnovení na 5 dní za 50Kč normálně funguje a je tam základní balíček.Nedávno jsem to zkusil.

jjery
Registrace: 12/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra