Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

iVysílání Android TV

Poradí někdo kde se v aplikaci iVysílání na Android TV zapíná živé vysílání? Prolezl jsem snad všechny menu ale nikde jsem to nenašel.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

iVysílání Android TV

Na programech čt potvrdit červené tlačítko a zobrazí se menu ..... R^

mini
Registrace: 7/2009

nebo

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/

MMorous
Registrace: 10/2019

RE: iVysílání Android TV

@mini
Tuhle volbu tam vůbec nevidím. Mám Android TV box bez tuneru a hledám to v androidí aplikaci

@MMorous
Taky možnost, přehrávat to z webu přes Chromecast, ale radši bych to našel v té aplikaci, tedy pokud to tam vůbec je.

JanM

@JanM

no nevim co v tom zase hledas za kouzla. nebo jake slozite cesty a reseni. normalne si dam v google play-ivysilani Ceske Televize. najde mi to app. instalovat. otevrit. a jedu. nikde zadne zapinani-vypinani. 👍 az na tu sekačku 😂

krokodyl
Registrace: 9/2023

Co si otevřu na PC si pošlu do libovolný telky po síti a ještě si můžu vybrat obrazovku když mám víc monitorů. Tyhle krabičky nepoužívám, samý dráty a výsledek pofiderní. Stejně tak se souborama videí a mp3 flac atd. Ale na co to dělat jednoduše když to jde složitě, viz firma majster

MMorous

V té aplikaci není na úvodní straně kolonka tv program? Pokud se označí a potvrdí, tak by měl naběhnout seznam stanic a pak zvolit právě vysílaný pořad.

vlah
Registrace: 9/2017

@vlah

Jo takhle. Tak to mě nenapadlo spouštět vysílání způsobem že v seznamu pořadů najdu aktuálně vysílaný pořad. Díky za radu.

JanM

@MMorous

Akým spôsobom to posielaš do TV, aby kvalita obrazu zostala rovnaká?

Karner
Registrace: 3/2010

@Karner

Pravým tlačítkem myší z PC do televize SONY. Objeví se menu odeslat na zařízení. Když máš televizí víc tak si vybereš. Když máš víc monitorů máš na výběr obrazovku. Je to taková hračka, kvalita je dobrá, moc to nepoužívám, protože filmy tahám po síti přes přehrávač v televizi, YouTube taky přes aplikaci v TV, s výhodou používám hlasový vyhledávání. Je rychlý a přesný.

MMorous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra