Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Registrácia vyradenej Skylink karty

Zdravím vás, mám len jednu kontrolnu otázku, ponuka ešte Skylink registrácie, už vyradených kariet zo systému zdarma, alebo už je to za poplatok. Takto som nanovo zaregistroval asi 4 vyradené karty zo systému. Ďakujem za reakcie.

pharao
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Registrácia vyradenej Skylink karty

a oni po vas chteli nejake penize za znovuregistraci ?

krokodyl
Registrace: 9/2023

zaregistruješ si ji na svůj účet zadarmo ale aby sis na ni mohl nějakou službu předplatit, musíš zaplatit nejdřív jednorázový reaktivační poplatek 200 kč

lance
Registrace: 10/2008

ale to ted neplati. a na to se zrejme pta. jen v tom ma zmatek. v soucasne dobe bezi casove neomezena akce na amnestie reaktivace. a on se pta na neco co sam vidi v jeho zakaznickem uctu.!

krokodyl

@pharao

... proč se tu ptáš na něco, co sám uvidíš ve svém zákaznickém účtu, člověče nešťastná ? :)))

lance

no prtz je to kluk nestastna :))) aneb sterace stiraji, ostrikovace ostrikuji 👍

krokodyl

Měl jsem takovou "mrtvou" kartu v šuplíku, vyřazenou před 3 lety. Teď jsem ji zkusil zaregistrovat a nic to po mně nechtělo. Zkusil jsem ji hodit do přijímače a Skylink tam dokonce pustil většinu z programů, předpokládám nějaké promo na pár dní??

Když si v účtu nakliknu balíček, tak se to tváří, že to žádný reaktivační poplatek nechce. Kartu teď nepotřebuji, mám jinou, hážu zpět do šuplíku ale test dopadl ok :8)

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601
Registrace: 11/2011

@mtz7601

jenze jde o to ze trebars ta amnestie za tyden za mesic skonci a pak ta karta spadne zase do mrtvy. takze jsem poslal sms a karta SP 2015 skocila na SP 2023. a o tom to je. momentalne ji take nevyuzivam takze nebyla potreba zaplatit na mesic nejaky balicek. 👍
a presne o tom spekuluje pánko pharao.

krokodyl

@krokodyl

myslíš tu platbu přes sms 50 kč na 5 dní? Skylink to už nikde neuvádí jako možnost platby.

Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha

mtz7601

@mtz7601

ano, to je celý Skylink... tam funguje věcí, co se nikde neuvádí... :)))

lance

@mtz7601

ano presne tu platbu sms za 50kc. pred odeslanim jsem mel obavy jestli to vubec system povoli ale spolknul to takze to funguje. 👍

krokodyl

@lance

Tak furt líp, než kdyby to bylo naopak - fungovat by to mělo ale v praxi nefungovalo...

BTW jak dlouho jede to promo po té znovu-registraci zdarma?? V zákaznickém účtu to vůbec neuvádějí, že na té kartě něco spustili...

mtz7601

mimo jine smyslem te akce bylo primet majitele karet k predplaceni nejakeho balicku. ale kdyz to nikomu oficialne nereknou tak jakou to muze mit efektivitu ?! Rv

krokodyl

ano,mohu potvrdit,po nove registraci jede automaticky na skylinklive nejake promo v nejakem zakladu asi MINI, jak dlouho to pojede nevim. 👍

krokodyl

minimálně měsic ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

ale je to k nicemu v podstate. sice jede Canal+ Action, ale jinak nic. jen na vyzkouseni. a ted je zas nova verze 10.4.100 a opet katastrofa.

krokodyl

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra