![]() |
|
Deltacam duoPřátelé, přicházím s prosíkem.pořídil jsem si z nějakého důvodu CAM modul Deltacam duo a potřebuji v něm rozchodit kartu TELLY. Telly používá Nagravision, modul má Nagravision též umět, ale někde je nějaká chybka. Karta Skylink v tomtéž modulu chodí bez jakéhokoli problému. Zná někdo řešení ? |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Deltacam duoKarta Telly je přece spárovaná s jejich boxem případně jejich modulem a nebo se mýlím. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 429 |
![]() |
|
@FanynNení párovaná |
mediator12
![]() |
|
Deltacam duoPotřebuješ jejich box nebo modul a funguje to v pohodě.Používají global ne unique párování zatím. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
Deltacam duoNení to přijímačem?Moje zkušenost s tímto modulem je tato;OPENBOX-naprosto nefunkčníDREAMSKY HD6 DUO-funkční,ale nahrávky šifrované,HD BOX 9105+ -funkční,nahrávky nešifrované |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
@hugo51Potřebuji to použít v transmodulátoru, kde jsem dosud používal Irdeto Profi 16 (dekóduje současně až 16 programů neboli cca 96Mb/s), to Deltacam Duo má umět taky (těch 96Mb/s), ale umí více kódovacích systémů.Odzkoušel jsem na něm Skylink, dekódoval naprosto v pohodě, ale Nagru od Telly ne. |
mediator12
![]() |
|
RE: Deltacam duoJen můj názor, tak mě berte s rezervou.Deltacam není originální licencovaný modul pro systém nagravision. Je to univerzální modul, takže se na něj lze dívat třeba jako na oscam. To je taky univerzální systém. Takže všechny karty, které se dají rozchodit na oscamu by mohly jít v deltacamu. To rozchodit znamená, že jsou potřeba klíče, které autoři softu musí znát a vložit do firmware modulu. Což je třeba běžné pro skylink. O znalosti a tedy integraci klíčů pro Telly bych pochyboval. Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
![]() |